EASY GRILL 2IN1 BG930812

EASY GRILL 2IN1 BG930812 Zowel binnen als buiten het hele jaar door!

Efficiënte barbecue met grill- en bakplaat met dezelfde bakresultaten het hele jaar door zowel binnen als buiten. 100% afneembaar voor eenvoudige reiniging.

Referentie: BG930812

 
84,99 €1
1Eco-participation included.

TEFAL EASYGRILL 2in1 GRILL: Geniet het hele jaar door van grillen, zowel binnen als buiten!

De EasyGrill 2in1 elektrische grill is een multifunctionele barbecue ontworpen om zowel traditioneel te grillen als als direct op de contactbakplaat!! Dankzij zijn ontwerp, kun je de grill zowel binnen als buiten gebruiken.  Eenvoudig te gebruiken en makkelijk te reinigen, geniet van verschillende barbecuefeestjes met deze bakplaat !   
Belangrijkste zaken
 • 2 functies : Grill- en bakplaat 

  2 verschillende bereidingswijzen, afhankelijk van het seizoen en je stemming: traditionele barbecue of gezellige bakplaat.

 • Binnen/buiten

  Binnen/ buiten het hele jaar door

 • Gelijkmatige warmte-oppervlak

  Zelfs een warmte-oppervlak voor een homogeen kookoppervlak

 • Opvangbakje met water om rook en geuren te verminderen

 • 100% afneembaar

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Anti-aanbakplaten    
nvt    
Indoor/Outdoor    
   
nvt
Uitneembare platen    
   
   
Afneembare elektrische weerstand    
   
   
Uitneembaar vetopvangbakje    
   
   
Vaatwasmachinebestendig    
   
   
Lichaam Thermoplastic  
Thermoplastic  
nvt
Regelbare thermostaat    
   
   
Controlelampje "klaar voor gebruik"    
nvt    
Snoeropbergruimte    
nvt    
Prijs 84,99 € 59,99 € 149,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Houd de lekbak altijd gevuld met water (afhankelijk van het model). Zo kunt u afdruipende sappen en vet oplossen in het water waarbij rook en vlammen worden vermeden.
U ziet wat rook tijdens het eerste gebruik. Dat is normaal en zal niet lang aanhouden. Als u rook blijft zien, zorgt u ervoor dat de grillplaat goed is schoongemaakt.
Nee. U mag nooit aluminiumfolie gebruiken op het product; koken met 'in folie verpakte levensmiddelen' is niet toegestaan.
Het water dat u toevoegt voor het kookproces creëert een koele zone onder de kookplaat, waarin al het vet valt en wordt vastgehouden, waardoor het niet verbrandt op een warm oppervlak en rook of vlammen veroorzaakt.
Gebruik alleen houten, plastic of thermoplastic keukengerei. Metalen keukengerei kan de antiaanbaklaag op het rooster beschadigen.
De producten kunnen volledig worden gedemonteerd om gemakkelijk schoon te maken. Het rooster, de bakplaat en het waterreservoir kunnen in de vaatwasmachine worden schoongemaakt. De behuizing van de grill moet na ieder gebruik worden afgeveegd. Dompel deze nooit onder in water.
Na het gebruik schakelt u de barbecue uit en trekt u de stekker uit het stopcontact. Wacht totdat de barbecue volledig is afgekoeld voordat u deze schoonmaakt. De roosters, het handvat en de basis kunnen worden schoongeveegd met een spons en afwasmiddel.
Het verwarmingselement mag u niet schoonmaken. Als het element zeer vuil is, wacht u totdat het is afgekoeld en veegt u het schoon met een droge doek.
Als u zich op een winderige locatie bevindt, kan de kookplaat afkoelen en duurt grillen langer.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.