EASYGRILL ON/OFF FEET BG90D814

EASYGRILL ON/OFF FEET BG90D814 Een krachtige barbecue voor perfecte grillresultaten!
Een gebruiksvriendelijke barbecue, het hele jaar door!

Dankzij de hoge kracht van 2300W geniet je van perfecte grillresultaten. Zeer compact, het is perfect voor kleine balkons, kamperen en kleine tuinen.

Eenvoudig op te bergen, deze designvolle en elegante barbecue is 100% afneembaar. Bovendien zijn de grill en het lekbakje van vernikkeld staal vaatwasmachinebestendig.

Genieten van leuke grillmomenten was nog nooit zo eenvoudig!

Referentie: BG90D814

 
69,99 €1
1Eco-participation included.

TEFAL EASYGRILL POWER ARGILE MOONLIGHT ELEKTRISCHE GRILL: Een krachtige barbecue voor perfecte grillresultaten!

Om aan de meest veeleisende uitdagingen te voldoen, combineert de EasyGrill Power Argile Moonlight elektrische grill perfect vermogen en eenvoud! Deze kleine barbecue heeft tal van hulpmiddelen: een grill in vernikkeld staal, een hoog vermogen van 2100W, een groot bakoppervlak van 745cm², een vetopvangbakje met water om rook en geuren te verminderen!
Belangrijkste zaken
  • Gelijkmatige warmte-oppervlak

    Gelijkmatige warmte-oppervlak van 2300W

  • Druipbakje met water om rook en geurtjes te verminderen.

    Geniaal lekbaksysteem: eenvoudig water toevoegen om rook en water te verminderen

  • 100% afneembaar

    100% afneembaar voor een gemakkelijke reiniging

  • Aan/uit-schakelaar

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Met onderstel    
   
   
Uitneembare platen    
   
   
Afneembare elektrische weerstand    
   
   
Uitneembaar vetopvangbakje    
   
   
Vaatwasmachinebestendig    
   
   
Lichaam Thermoplastic  
Thermoplastic  
nvt
Handvat Thermoplastic  
nvt nvt
Aan/uit-schakelaar    
nvt    
Prijs 69,99 € 119,99 € 149,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Houd de lekbak altijd gevuld met water (afhankelijk van het model). Zo kunt u afdruipende sappen en vet oplossen in het water waarbij rook en vlammen worden vermeden.
U ziet wat rook tijdens het eerste gebruik. Dat is normaal en zal niet lang aanhouden. Als u rook blijft zien, zorgt u ervoor dat de grillplaat goed is schoongemaakt.
Nee. U mag nooit aluminiumfolie gebruiken op het product; koken met 'in folie verpakte levensmiddelen' is niet toegestaan.
Het water dat u toevoegt voor het kookproces creëert een koele zone onder de kookplaat, waarin al het vet valt en wordt vastgehouden, waardoor het niet verbrandt op een warm oppervlak en rook of vlammen veroorzaakt.
Gebruik alleen houten, plastic of thermoplastic keukengerei. Metalen keukengerei kan de antiaanbaklaag op het rooster beschadigen.
De producten kunnen volledig worden gedemonteerd om gemakkelijk schoon te maken. Het rooster, de bakplaat en het waterreservoir kunnen in de vaatwasmachine worden schoongemaakt. De behuizing van de grill moet na ieder gebruik worden afgeveegd. Dompel deze nooit onder in water.
Na het gebruik schakelt u de barbecue uit en trekt u de stekker uit het stopcontact. Wacht totdat de barbecue volledig is afgekoeld voordat u deze schoonmaakt. De roosters, het handvat en de basis kunnen worden schoongeveegd met een spons en afwasmiddel.
Het verwarmingselement mag u niet schoonmaken. Als het element zeer vuil is, wacht u totdat het is afgekoeld en veegt u het schoon met een droge doek.
Als u zich op een winderige locatie bevindt, kan de kookplaat afkoelen en duurt grillen langer.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.