Plancha des Saveurs Gourmet

Plancha des Saveurs Gourmet CB658P01 Kracht en precisie, alles om lekker mee te gourmetten en te grillen

Een krachtige plancha voor bijzonder smakelijke momenten. De Plancha des Saveurs Gourmet elektrische grill van Tefal is uitgerust met een 2400 W vermogen, een Titanium Force anti-aanbaklaag en een regelbare thermostaat die zich aan al uw kookbehoeften aanpast, met inclusief een receptenboek voor smakelijke ideeën. Bovendien zorgt het trendy design met houten steunpoten voor een elegante toets aan tafel. Perfect braden en gezond koken in een oogstrelend design!

Referentie: CB658P01

 
99,99 €1
1Eco-participation included.

Plancha des Saveurs Gourmet elektrische grill: Gourmetten en grillen

  Ziehier de Plancha des Saveurs Gourmet van Tefal, een krachtige elektrische grillplaat die zeer smakelijke resultaten belooft, en dikke stukken vlees, vis, eieren, groenten en zelfs fruit tot een succes maakt. De speciaal ontworpen aluminium grillplaat biedt 2400 W aan hoog vermogen voor perfect gebraden, gelijkmatig gekookte resultaten, terwijl de Titanium Force anti-aanbaklaag met Thermo-Spot® technologie tot twee keer langer meegaat*. De regelbare thermostaat van de grill met vijf kookstanden past zich aan elk ingrediënt aan, wat ideaal is voor gezond koken en smaakvol vlees dat zonder toevoeging van vet wordt bereid. Daarnaast beschikt het over een ruim plaatoppervlak dat perfect geschikt is voor grote maaltijden voor familie en vrienden. Dit gebruiksvriendelijke toestel is eenvoudig schoon te maken. En met het handige meegeleverde receptenboekje met tien smaakvolle ideeën haalt u nog meer plezier uit het grillen en gourmetten!   

*De Titanium Force anti-aanbaklaag gaat tot 2x langer mee dan de Tefal Powerglide anti-aanbaklaag

Belangrijkste zaken
 • Perfecte gebraden schotels

  Geniet van smakelijke, perfect gebraden en gegrilde resultaten dankzij 2400 W aan hoog vermogen. Ideaal voor grote stukken vlees die op smaak zijn gebracht zonder toevoeging van vet!

 • Ultraresistente coating

  De Titanium Force anti-aanbaklaag, die tot 2 keer langer* meegaat, is voorzien van een ultra-versterkte minerale laag en is versterkt met titaniumdeeltjes - voor een hoge kwaliteit en opmerkelijke weerstand.* *De Titanium Force anti-aanbaklaag gaat tot 2x langer mee dan de Tefal Powerglide anti-aanbaklaag

 • Groot kookoppervlak

  Het ruime kookoppervlak met Thermo-Spot® technologie is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor maximaal 6 tot 8 personen - ideaal voor familie en vrienden.

 • Regelbare thermostaat

  De in meerdere standen verstelbare thermostaat biedt 5 kookstanden die zijn aangepast aan alle soorten voedsel, van dikke stukken vlees en vis tot eieren, groenten en zelfs fruit.

 • Makkelijk schoon te maken

  De plaat met anti-aanbaklaag zorgt voor een moeiteloze reiniging en is bovendien vaatwasserbestendig.

 • Receptenboek

  Het handige receptenboek biedt een tiental smaakvolle ideeën voor de bereiding van grillgerechten.

 • default

  Design

  Het trendy design met pootjes met houteffect zorgt voor een elegante toets op tafel. Ideaal bij het vermaken van gasten!

Accessoires
Eigenschappen
Afmetingen van de platen 46 x 30  cm
Uitneembare platen    
Bakoppervlak 1000 cm²  
Uitneembaar vetopvangbakje    
Vaatwasmachinebestendig    
Vaatwasmachinebestendig - details Afneembare platen en opvangbak voor braadvocht  
Lichaam Thermoplastic  
Controlelampje    
Regelbare thermostaat    
Regelbare thermostaat eigenschappen 5 standen  
Controlelampje "klaar voor gebruik"    
Prijs 99,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.