Fondue Silver EF300010

Fondue Silver EF300010 Easy to use for all kind of fondue !

Multi fondue for 6 people

Electric fondue set for 6 people with adjustable thermostat for all types of fondue: oil, cheese, chocolate, etc... Fully removable for easy cleaning.

 
84,99 €1

Referentie : EF300010

1Eco-participation included.
Belangrijkste zaken
  • For 6 people

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Accessoires Vorken  
Vorken / Schotels / Grill / Deksel  
Vorkhouder    
   
Uitneembare fonduepot    
   
Elektrische voet Thermoplastic  
Thermoplastic  
Hoofdfunctie Fondue  
Gourmet  
Regelbare thermostaat    
   
Afneembaar snoer    
   
Anti-aanbaklaag Ja  
Ja  
Vaatwasmachinebestendig    
   
Vaatwasmachinebestendig - details Fonduepan, vorksteun en fonduevorken  
nvt
Aan/uit-schakelaar    
   
Kleuren Zilver en zwart  
ZWART  
Prijs 84,99 €
99,99 €

Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Gebruik de componenten van het toestel niet op andere warmtebronnen dan de basis van het toestel.
1. Verwijder alle verpakkingsmaterialen van de buitenkant en de binnenkant van het toestel. 2. Reinig de verschillende componenten met warm water en veeg ze daarna zorgvuldig af. Waarschuwing: De basis van het toestel mag niet in water ondergedompeld worden: reinig het alleen met een spons en wat afwasmiddel, spoel het daarna af.
Wanneer u de pan vult, is het belangrijk om de minimum-en maximumniveaus te respecteren die binnen in de pan zijn aangegeven. Als er niets op de pan wordt aangegeven, raadpleegt u de gebruikershandleiding.
• Trek de stekker uit het stopcontact en laat het toestel afkoelen. • De accessoires kunnen worden afgeveegd met een spons en afwasmiddel. Wij raden u aan om geen schuursponsjes te gebruiken, of te reinigen in een vaatwasmachine. • De basis van het toestel kan worden afgeveegd met een spons en wat afwasmiddel. Spoel voorzichtig af met warm water om al het achtergebleven reinigingsmiddel te verwijderen en veeg het zorgvuldig af. • DOMPEL HET TOESTEL OF DE KABEL NOOIT ONDER IN WATER.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Gebruik geen ander kookgerei of pannen dan diegene die bij het toestel worden geleverd: de dikte, de materialen en de vorm van het bijgeleverde kookgerei is speciaal ontworpen voor gebruik met dit toestel.
Als u uw toestel moet verplaatsen: - Schakel het dan eerst uit, trekt de stekker uit het stopcontact en vervolgens de stroomkabel uit het toestel. - Wees zeer voorzichtig wanneer u het toestel verplaatst en er nog warme vloeistoffen en zitten. Laat het bij voorkeur afkoelen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.