Fondue Silver EF300010

Fondue Silver EF300010 Easy to use for all kind of fondue !

Multi fondue for 6 people

Electric fondue set for 6 people with adjustable thermostat for all types of fondue: oil, cheese, chocolate, etc... Fully removable for easy cleaning.

84,99 €1

Referentie : EF300010

1Eco-participation included.
Belangrijkste zaken
  • For 6 people

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Accessoires Vorken  
nvt Vorken / Schotels / Grill / Deksel  
Vorkhouder    
nvt    
Uitneembare fonduepot    
nvt    
Elektrische voet Thermoplastic  
nvt Thermoplastic  
Hoofdfunctie Fondue  
nvt Gourmet  
Regelbare thermostaat    
nvt    
Afneembaar snoer    
nvt    
Anti-aanbaklaag Ja  
nvt Ja  
Vaatwasmachinebestendig    
nvt    
Vaatwasmachinebestendig - details Fonduepan, vorksteun en fonduevorken  
nvt nvt
Aan/uit-schakelaar    
nvt    
Kleuren Zilver en zwart  
nvt ZWART  
Prijs 84,99 €
84,99 €
99,99 €

Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Gebruik de componenten van het toestel niet op andere warmtebronnen dan de basis van het toestel.
1. Verwijder alle verpakkingsmaterialen van de buitenkant en de binnenkant van het toestel. 2. Reinig de verschillende componenten met warm water en veeg ze daarna zorgvuldig af. Waarschuwing: De basis van het toestel mag niet in water ondergedompeld worden: reinig het alleen met een spons en wat afwasmiddel, spoel het daarna af.
Wanneer u de pan vult, is het belangrijk om de minimum-en maximumniveaus te respecteren die binnen in de pan zijn aangegeven. Als er niets op de pan wordt aangegeven, raadpleegt u de gebruikershandleiding.
• Trek de stekker uit het stopcontact en laat het toestel afkoelen. • De accessoires kunnen worden afgeveegd met een spons en afwasmiddel. Wij raden u aan om geen schuursponsjes te gebruiken, of te reinigen in een vaatwasmachine. • De basis van het toestel kan worden afgeveegd met een spons en wat afwasmiddel. Spoel voorzichtig af met warm water om al het achtergebleven reinigingsmiddel te verwijderen en veeg het zorgvuldig af. • DOMPEL HET TOESTEL OF DE KABEL NOOIT ONDER IN WATER.
Gebruik geen ander kookgerei of pannen dan diegene die bij het toestel worden geleverd: de dikte, de materialen en de vorm van het bijgeleverde kookgerei is speciaal ontworpen voor gebruik met dit toestel.
Als u uw toestel moet verplaatsen: - Schakel het dan eerst uit, trekt de stekker uit het stopcontact en vervolgens de stroomkabel uit het toestel. - Wees zeer voorzichtig wanneer u het toestel verplaatst en er nog warme vloeistoffen en zitten. Laat het bij voorkeur afkoelen.