Ultimate Fry Black

Ultimate Fry Zwart FX202815 Geniet van heerlijke en gezonde gefrituurde gerechten, bereid met hete lucht

Met de Ultimate Fry heteluchtfriteuse kunt u al uw favoriete gefrituurde etenswaren bereiden met weinig tot geen olie! De Air Boost technologie zorgt voor perfect knapperig en gelijkmatig bereid voedsel, terwijl de extra grote 2-in-1 lade veelzijdige kookresultaten garandeert. Het intuïtieve digitale touchscreen is eenvoudig in gebruik.

 
199,99 €1

Referentie : FX202815

1Eco-participation included.

Ultimate Fry heteluchtfriteuse: Weinig tot geen olie!

Geniet van al uw favoriete gefrituurde gerechten zonder olie toe te voegen! De Ultimate Fry heteluchtfriteuse beschikt over Air Boost technologie. Deze optimaliseert de luchtstroom voor perfect knapperige, gelijkmatige resultaten met weinig tot geen olie. Hij heeft een extra grote capaciteit dankzij de 2-in-1 lade waarmee tot wel 6 porties (1,2 kg) heerlijk voedsel kunnen worden bereidt, perfect voor maaltijden met vrienden en familie. Het toestel is bijzonder veelzijdig, zonder dat daarvoor aanvullende accessoires nodig zijn. De veelzijdige bereidingsopties en nauwkeurige thermostaat (8 bereidingsmenu's en 2 extra instellingen) laten u frituren, roosteren, grillen, bakken en nog meer. Hierbij zijn geen aanvullende accessoires nodig. Met een intuïtieve digitale touchscreen met contextuele achtergrondverlichting, is de Ultimate Fry elektrische friteuse niet alleen handig in gebruik, maar ook snel: u kunt in 15 minuten wel 6 porties heerlijke snacks bereiden. Tot slot zet een automatische uitschakelfunctie de friteuse na 60 minuten uit en zijn de onderdelen vaatwasserbestendig voor compleet gebruiksgemak. De perfect gezonde friteuse voor thuis!
Belangrijkste zaken
 • Air Boost technologie

  Optimaliseert de heteluchtstroom voor perfect knapperige en gelijkmatig bereide resultaten.

 • Heerlijk gefrituurde etenswaren met weinig tot geen olie!

  Geniet van heerlijke en gezonde gefrituurde gerechten, bereid met weinig tot geen olie!

 • XL capaciteit

  U kunt voedsel direct bereiden in de 2-in-1 lade, waarmee u tot wel 6 porties (1,2 kg) kunt maken en kunt genieten van veelzijdige bereidingsopties.

 • Veelzijdig koken

  Met de 8 bereidingsmenu's (Friet, Snacks, Kip, Grill, Vis, Groente, Bakken, Ontdooien) kunt u frituren, roosteren, grillen, bakken en zelfs ontdooien, terwijl u met de 2-in-1 lade een groot aantal recepten kunt bereiden zonder dat daarvoor aanvullende accessoires nodig zijn. Bereid onweerstaanbare gratins, lasagna of cakes, direct in de extra grote lade.

 • Zeer nauwkeurige temperatuurinstelling

  Zeer nauwkeurige temperatuurinstelling van 60 °C tot 200 °C voor keer op keer een perfect resultaat.

 • Gebruiksvriendelijk

  Uitgerust met een grote, bijzonder intuïtieve touchscreen met contextuele achtergrondverlichting.

 • Gebruiksvriendelijk

  Een automatische uitschakelfunctie zet de friteuse na 60 minuten uit en de vaatwasserbestendige, uitneembare onderdelen zorgen voor compleet gebruiksgemak. Bovendien zijn er geen aanvullende accessoires nodig voor bakken of grillen dankzij de 2-in-1 lade.

 • Eindeloze receptenideeën

  U valt nooit zonder inspiratie! Geniet van 100 verschillende recepten die online beschikbaar zijn, plus een boekje met 20 recepten dat direct meegeleverd wordt met de Master Fry.

 • Eenvoudig te reinigen

  De mand en de lade zijn uitneembaar en vaatwasserbestendig.

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Cool touch    
nvt    
Mandinhoud 1,2  kg
nvt nvt
Timer (h)    
nvt    
Aan/uit-schakelaar    
nvt    
Automatische uitschakeling    
nvt nvt
Bereidingsstand 1 Standaard  
nvt nvt
Geschikt voor vloeibare gerechten    
nvt nvt
Vaatwasmachinebestendig    
nvt nvt
Vaatwasmachinebestendig - details Mand + lade  
Behuizing, kom, deksel & frituurmandje  
nvt
Kleuren Zwart  
Geborsteld roestvrij staal  
nvt
Prijs 199,99 €
64,99 €
84,99 €

Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Reinig het apparaat met een vochtige, niet-schurende spons en afwasmiddel. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen of schuursponzen of schuurpapier. Gebruik geen speciale metaalschoonmaakmiddelen. Dompel of houd het apparaat nooit onder het water.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Met de Fry Delight kun je heel wat heerlijke recepten maken, zoals snacks, gerechten en desserts, en elke dag lekker smullen!
• Vlees: met de Fry Delight kun je vele soorten vlees, zoals kip, rundvlees, eend enz. bakken, grillen of braden.
• Groenten: met de Fry Delight kun je ook groenten grillen, zoals wortelen, courgettes, tomaten enz.
• Cakes/taarten/quiches: in de Fry Delight kun je ook cakes, taarten, quiches of clafoutis bakken door de thermostaat op de aanbevolen temperatuur te zetten.
• Diepgevroren voedsel: ook diepgevroren maaltijden of snacks kunnen worden bereid in de Fry Delight. Het is aanbevolen om het apparaat gedurende 3 minuten voor te verwarmen voor je de ingrediënten toevoegt. Je hoeft de ingrediënten niet te ontdooien voor je ze klaarmaakt in de Fry Delight.
• Knapperige kippennuggets met aardappelmuffins, homemade frietjes met heerlijke garnalenspiezen; kies je gerecht en volg het recept met de Fry Delight.