Optigrill+ Snacking & Baking YY4759FB

OPTIGRILL+ SNACKING&BAKING YY4759FB • Perfecte grill resultaten van blue tot bien cuit

Perfecte grill resultaten van blue tot bien cuit

De OptiGrill+ Snacking&Baking elektrische grill, onze nieuwste innovatie die is uitgerust met een handmatige stand en 4 temperatuurniveau's die voor eindeloze bereidingsmogelijkheden zorgen. Dankzij de ‘Automatic-Sensor-Cooking’-technologie stemt hij de temperatuur en de grilltijd automatisch af op de dikte en het aantal stuks dat op de grill worden gelegd. Hiervoor gebruikt hij 6 bereidingsprogramma’s (Hamburger, Gevogelte, Panini, Worst, Rood vlees, Vis) en een stand voor bevroren voedsel. Tegelijkertijd maakt een indicatielampje directe opvolging mogelijk: Paars tijdens het voorverwarmen, vervolgens blauw en dan groen bij de start van het kookproces, het wordt geel als het voedsel rood gebakken is, oranje als het medium is en rood wanneer het goed doorbakken is. Helemaal afgestemd op ieders behoefte: open gewoon het deksel om het vlees te verwijderen zodra het de juiste cuisson heeft en laat de rest nog even verder bakken! Dankzij de bijkomende handmatige stand met instelbare temperatuur (4 niveau's) kunt u alles bereiden. Het is zeer geschikt om groenten en fruit te bereiden .

Referentie: GC714812

 
199,99 €1
1Eco-participation included.

Elektrische grill met automatische kooksensor en indicatielampje voor perfecte grillresultaten

Ontdek de OptiGrill+ Snacking&Baking elektrische grill, onze nieuwste innovatie die is uitgerust met een handmatige stand en 4 temperatuurniveau's die voor eindeloze bereidingsmogelijkheden zorgen. Dankzij het Snacking- en Bakingkeukenaccessoire met manuele stand voorzien van vier temperatuurniveau's kunt u een nog groter aantal bereidingen bakken, verwarmen/heropwarmen of roosteren. Vaatwasserbestendig accessoire met hittebestendige handgrepen voor extra gebruiksgemak. De OptiGrill+ is verbeterd met de ‘Automatic-Sensor-Cooking’-technologie en detecteert onmiddellijk het aantal stuks op de plaat, controleert de dikte en past vervolgens automatisch de kooktemperatuur en kooktijd hieraan aan voor perfecte resultaten. Met behulp van het indicatielampje en het geluidssignaal is directe opvolging voor nauwkeurig koken mogelijk en kunt u het vlees bereiden zoals jij het wilt: gaande van blue tot bien cuit. 6 bereidingsprogramma’s om perfecte maaltijden te bereiden: Hamburger, Gevogelte, Panini, Worst, Rood vlees en Vis plus een stand voor bevroren voedsel en een handmatige stand met 4 temperatuurniveau's. Bijkomende kenmerken zijn de gietaluminium platen met antiaanbaklaag, een kookoppervlak van 600cm² voor 2 tot 4 personen en een ruime opvangbak met helling van 7° om het braadvocht op te vangen.
Belangrijkste zaken
 • 6 automatische programma’s en een indicatielampje voor perfecte grillresultaten van blue tot bien cuit

  Een handmatige stand met instelbare temperatuur (4 niveau's) om verschillende soorten voedsel te bereiden.

 • 6 bereidingsprogramma’s

  Voor verschillende soorten voedsel: Hamburger, Gevogelte, Panini, Worst, Rood vlees, Vis.

   

 • Indicatielampje

  Volg het bakproces voor perfecte grillresultaten van rood tot goed doorbakken: het geeft de voortgang van het gaarproces weer en piept bij elke fase zodat u weet wanneer de maaltijd geheel volgens smaak klaargemaakt is!

 • Automatische kooksensor

  Automatische diktesensor: past automatisch de temperatuur aan de afmeting en dikte van iedere soort voedsel aan, binnen de bestaande programma’s.

 • Vaatwasserbestendig

  De gietaluminium plaat met antiaanbaklaag en de opvangbak voor braadvocht zijn vaatwasserbestendig.

 • Opvangbak voor braadvocht met extra ruime inhoud

  Een grote opvangbak met helling van 7° om het braadvocht af te voeren.

 • default

  Snacking- en Bakingaccessoire

  Inclusief Snacking- en Bakingaccessoire voor talloze bereidingsopties.

Accessoires
Eigenschappen
Vermogen 2000  W
Dishwasher safe parts Plates + juice tray  
Kleuren black  
Automatisch bereidingssysteem    
Anti-aanbakplaten    
Afmetingen van de platen 30 x 20  cm
Uitneembare platen    
Afmetingen bereidingsoppervlak 30 x 20  cm
Bakoppervlak 600  
Uitneembaar vetopvangbakje    
Vaatwasmachinebestendig    
Lichaam Roestvrij staal  
Handvat Thermoplastic  
Aan/uit-schakelaar    
Controlelampje    
Regelbare thermostaat    
Controlelampje "klaar voor gebruik"    
Lengte netsnoer 0,8  m
Recepten inbegrepen    
Extra meegeleverde accessoires Snacking & Baking Accessory  
Prijs 199,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Nee. Zodra de eerste partij klaar is, opent u de grill volledig en haalt u het voedsel eruit.  Sluit de grill en druk op OK.  U hoeft de grill niet eerst uit te schakelen. Wanneer de lampjes weer knipperen, kiest u de gewenste modus.  De voorverwarmingsfase moet sneller zijn dan de eerste keer, omdat de platen al heet zijn.  Wanneer de Optigrill piept dat de grill klaar is, opent u de grill opnieuw en legt u de tweede partij voedsel op de platen en gaat u verder als gebruikelijk.
Er zijn 4 temperatuurniveaus die door de kleurindicator worden aangeduid:
Groen: 110 °C
Geel: 190 °C
Oranje: 225 °C
Rood: 270 °C
Nee, de kooksensoren werken niet in de handmatige modus.
Wacht voor het reinigen van uw grill ongeveer 45 minuten terwijl het apparaat afkoelt. Om grove voedselresten op de grillplaten of op de zijkant te verwijderen, bevelen we het gebruik van een houten of plastic spatel aan. Gebruik voor het schoonmaken van de grill en zijn onderdelen een doek die in heet water is gedrenkt. Dompel de grill niet onder in water. Gebruik geen abrasieve schoonmaakmiddelen of producten die alcohol of benzine bevatten, aangezien deze het apparaat kunnen beschadigen.
Het toestel is niet volledig geopend toen u het voedsel op de grillplaten hebt gelegd voor het bakken. Oplossingen: Het toestel moet volledig worden geopend voor iedere bakcyclus, zodat het toestel het begin van de bakcyclus kan detecteren. Zo niet, dan begint de bakcyclus niet. Open de grill volledig, sluit deze daarna weer en druk op OK.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Het toestel heeft een probleem gedetecteerd en moet mogelijk worden gerepareerd.
Als u het toestel open laat staan tussen 2 bakcycli, keert het toestel terug naar de beveiligingsmodus en moet u het toestel resetten. Voor de beste bakresultaten moet u het toestel niet langer dan 1 minuut open laten staan tussen de bakcycli. RESET door de stekker 2-3 minuten uit het stopcontact te halen en daarna de volledige bakcyclus opnieuw op te starten.
Als uw voedsel minder dan 4 mm dik is, is het te dun (zoals speklapjes) en wordt het mogelijk niet gedetecteerd. Dit is geen probleem. Druk gewoon op de OK-knop om te bevestigen dat het bakken kan beginnen.
Het toestel moet worden gerepareerd.
Je bent begonnen met bakken voordat de voorverwarming was voltooid.
Om dit te verhelpen: schakel het apparaat uit, verwijder het voedsel, herstart het apparaat, ga terug naar de programmaselectie en wacht tot het apparaat volledig is voorverwarmd voor je het voedsel bereidt.
Als het probleem blijft aanhouden, ondanks het feit dat je bovenstaand advies hebt gevolgd: het apparaat moet mogelijk worden gerepareerd.
• De grillplaten zijn niet goed op de plaathaken bevestigd en de sensoren kunnen het voedsel niet goed detecteren.
Om dit probleem te verhelpen, schakel je het apparaat uit en laat je het afkoelen. Daarna bevestig je de bakplaat op de juiste manier.
• Je bent voedsel beginnen bakken tussen de platen zonder het apparaat te laten voorverwarmen.
Om dit te verhelpen: schakel het apparaat uit, verwijder het voedsel, sluit het apparaat. Zet het apparaat terug aan, selecteer en bevestig een programma en wacht tot het apparaat volledig is voorverwarmd.
• Als het probleem blijft aanhouden, ondanks het feit dat je bovenstaand advies hebt gevolgd: het apparaat moet mogelijk worden gerepareerd.
Dit kan gebeuren wanneer de grillplaten niet voldoende zijn schoongemaakt.
Om alle voedingsresten te verwijderen raden we je aan om de grillplaten op de volgende manier eerst te reinigen voordat je ze in de vaatwasmachine plaatst:
- Laat de platen ongeveer 30 minuten in warm water met afwasmiddel staan;
- Reinig beide kanten van de plaat met een schuurspons of afwasborstel, warm water en afwasmiddel;
- Spoel de platen;
- Doe de platen in de vaatwasmachine.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.