OptiGrill Elite

OPTIGRILL ELITE YY4397FB Perfecte grillresultaten van rood tot goed doorbakken

Wordt meester in het perfect grillen met de OptiGrill Elite grill, de indoor grill. U slaagt er keer op keer in om al uw geliefden blij te maken met hun eigen bereidingsvoorkeuren, van rood tot goed doorbakken, om trots op te zijn.
Met intelligente technologie die de dikte van het vlees meet en rekening houdt met het aantal stukken vlees om automatisch de juiste bereidingstijd in te stellen voor perfecte grillresultaten.
Resultaten zoals op restaurant met prachtige lijnen op uw vlees dankzij de nieuwe schroeifunctie met extra boost.
Ontdek een nieuwe grillervaring, zomaar voor het grijpen, dankzij de intuïtieve grillassistent, u wordt stap voor stap bijgestaan en er wordt per seconde afgeteld tot de gewenste bereiding.
Twaalf automatische programma's zorgen ook voor heerlijke kip, vis, groenten en zoveel meer, zonder dat u erbij moet blijven. Bovendien is de grill vaatwasserbestendig, grillen was nooit zo eenvoudig!

Referentie: YY4397FB

 
269,99 €1
1Eco-participation included.

OptiGrill Elite, Intelligenteelektrische grill: Perfecte grillresultaat

Grill als een professional en maak al je geliefden blij met hun eigen bereidingsvoorkeuren, van rood tot goed doorbakken Dankzij de gepatenteerde OptiGrill intelligente technologie: past automatisch de ideale kookinstellingen aan volgens de dikte van het voedsel voor perfecte grillresultaten. Ontdek de meest naadloze indoor grill ervaring: De intuïtieve grillassistent begeleidt u stap voor stap om het grillen onder de knie te krijgen: u weet wanneer u het vlees moet toevoegen en verwijderen, of u nu rood, medium of goed doorbakken verkiest. OptiGrill Elite schroeit ook uitstekend dankzij de nieuwe schroeifunctie met extra boost, voor perfect geschroeid vlees, net als met een elektrische grill op restaurant. Geniet van eindeloos veel mogelijkheden, elke dag opnieuw, dankzij 12 automatische programma's geeft dezeelektrische grill u meer dan zomaar vlees, voor heerlijke kip, vis, groenten en zoveel meer, en u hoeft er niet steeds bij te blijven. Tegelijkertijd vormt het "Snacking & Baking" accessoire de grill om, voor heel wat hartige en smakelijke recepten, zoals pizza, taart en cake. Vaatwasserbestendig voor grillen zonder zorgen, een ervaring als geen ander, OptiGrill Elite wordt geleverd met een receptenboekje en app voor oneindig veel kookplezier!
Belangrijkste zaken
 • Geniet van perfecte grillresultaten

  U slaagt er keer op keer in om al uw geliefden blij te maken met hun eigen bereidingsvoorkeuren, van rood tot goed doorbakken. De intelligente technologie meet de dikte van uw vlees en houdt rekening met het aantal stukken vlees om automatisch de bereidingstijd aan te passen.

 • De meest naadloze grillervaring

  De nieuwe interface met intuïtieve grillassistent begeleidt u stap voor stap om het grillen onder de knie te krijgen: u weet perfect wanneer uw vlees klaar is, of u nu rood, medium of goed doorbakken verkiest.

 • Geschroeid zoals op restaurant

  Met de schroeifunctie met extra boost geniet u van heerlijk en perfect geschroeid vlees met prachtige lijnen.

 • Geniet van eindeloos veel mogelijkheden, dag na dag

  12 automatische programma's voor vlees, kip, vis, groenten en zoveel meer, u hoeft er niet bij te blijven en u bekomt gegarandeerd perfecte grillresultaten.

  Op uw grillavonden met familie, maak heerlijke burgers zonder te moeten wachten op de zomer!

 • Elke dag weer inspiratie

  Receptenboek met 26 recepten inbegrepen en meer dan 50 in de OptiGrill app om in alle seizoenen te grillen.

 • Zeg het schoonmaakritueel vaarwel

  Dankzij het opvangbakje voor vocht en de afneembare vaatwasserbestendige antikleefplaten.

Accessoires
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Wacht voor het reinigen van uw grill ongeveer 45 minuten terwijl het apparaat afkoelt. Om grove voedselresten op de grillplaten of op de zijkant te verwijderen, bevelen we het gebruik van een houten of plastic spatel aan. Gebruik voor het schoonmaken van de grill en zijn onderdelen een doek die in heet water is gedrenkt. Dompel de grill niet onder in water. Gebruik geen abrasieve schoonmaakmiddelen of producten die alcohol of benzine bevatten, aangezien deze het apparaat kunnen beschadigen.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.