Everyday Slim

EVERYDAY SLIM IH210801 Elegant design voor eenvoudig koken

Voor plaatsbesparende oplossingen die het dagelijkse leven makkelijker maken, biedt de Tefal Everyday Slim draagbare inductiekookplaat alle gebruiksgemak en gemoedsrust van inductiekoken met gebruiksvriendelijke bedieningstoetsen en een slank, elegant design. Dankzij de zes voorinstellingen en handmatige bediening hebt u eindeloze opties binnen handbereik, met een duidelijk leesbare, gebruiksvriendelijke interface voor een moeiteloos perfect resultaat.

89,99 €1

Referentie : IH210801

1Eco-participation included.

De Tefal Everyday Slim draagbare inductiekookplaat

De Tefal Everyday Slim draagbare inductiekookplaat biedt u puur gebruiksgemak en gemoedsrust. Deze kookplaat zorgt voor een maximale plaatsbesparing en levert tegelijk onberispelijke resultaten voor makkelijk koken, elke dag opnieuw. Ontdek de eindeloze bereidingsmogelijkheden met zes voorinstellingen (lage temperatuur, sudderen, koken, boost, roerbakken en bakken) en handmatige bediening voor uiterst nauwkeurig koken, zoals u het lekker vindt. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en duidelijk leesbare digitale display wordt de bediening van uw inductiekookplaat kinderspel. Met deze inductiekookplaat met ultraslank design van slechts 45 mm kunt u in alle veiligheid en comfort koken, altijd en overal. De geavanceerde functies van de Tefal Everyday Slim, waaronder duurzame en eenvoudig te reinigen materialen, automatische uitschakeling en een handige timer, bieden u elke dag weer de perfecte oplossing voor al uw kookwensen.
Belangrijkste zaken
 • Handige kookopties voor dagelijks gebruik

  Maak snel en eenvoudig lekkere maaltijden klaar met behulp van de zes verschillende voorinstellingen (lage temperatuur, sudderen, koken, boost, roerbakken en bakken) of handmatige bediening, voor een praktisch toestel dat aan al uw kookwensen voldoet.

 • Slank, draagbaar design voor maximale plaatsbesparing

  Het compacte, draagbare toestel is ontworpen voor het ultieme gebruiksgemak en comfort: het bespaart maximaal ruimte in de keuken en maakt uw leven eenvoudiger, elke dag opnieuw.

 • Moeiteloos koken met totale gemoedsrust

  Inductiekoken is de veiligste en gemakkelijkste manier van koken, zonder vlammen en met automatische pandetectie, gecombineerd met geavanceerde technologie die de warmte direct overbrengt naar de pan, voor supersnelle resultaten.

 • Gebruiksvriendelijke interface

  Het gebruiksvriendelijke touchscreen en de duidelijk leesbare digitale display zorgen samen voor een bijzonder intuïtieve ervaring voor perfecte resultaten in alle comfort.

 • Duurzaam en eenvoudig te reinigen oppervlak

  Ontdek een duurzaam product, met een eenvoudig te reinigen oppervlak voor dagelijks comfort, in combinatie met hoogwaardige materialen voor blijvende prestaties.

 • Handige functies voor dagelijks koken

  7 vermogensniveaus (van 300 W tot 2100 W) brengen eindeloze bereidingsmogelijkheden binnen handbereik, met een timer van 180 minuten instelbaar in stappen van 1 minuut, een pauzefunctie waarmee u kunt starten en stoppen met koken met maximale flexibiliteit, automatische uitschakeling en temperaturen tot 240 °C.

Eigenschappen
Kleuren Zwart  
Aantal kookprogramma's 6,0  
Digitaal scherm    
Timer (h)    
Prijs 89,99 €

Gebruiksaanwijzing & Handleiding