Eco Respect Kookgerei

Het Eco Respect kookgerei van Tefal is één manier om je ecologische impact in de keuken te beperken. Combineer het met een milieubewust servies, een stoofpotje van biologische groenten, duurzaam voedsel en een levensstijl met lage uitstoot. Koop onze Eco Respect producten.

undefined

3 kenmerken van Eco Design

Gemaakt om lang mee te gaan

Geweldig nieuws! We hebben hard gewerkt om onze coatings duurzamer te maken. Hierdoor gaan ze nu tot wel 6 keer langer mee*! (*interne vergelijkende testen van Tefal-coatings)

undefined

Recycleren. Niet wegwerpen!

Potten en pannen zijn recycleerbaar. Als ze aan het einde van hun levensduur zijn, kan je ze een tweede leven geven door ze binnen te brengen in een recyclagepunt!

undefined

Gemaakt van gerecycleerd materiaal

Wij gebruiken gerecycleerde materialen om minder natuurlijke hulpbronnen te gebruiken. Gerecycleerd aluminium stoot tot 90% minder CO2 uit dan nieuw aluminium!

undefined

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

50% gerecycleerd aluminium in 2025

Tegen 2025 willen we 50% gerecycleerd aluminium gebruiken in onze producten die in Frankrijk worden gemaakt (gebaseerd op de volumes van 2017), wat overeenkomt met meer dan 20 miljoen items! Dit zal een enorme impact hebben op onze ecologische voetafdruk, omdat gerecycleerd aluminium tot 90% minder CO2 uitstoot dan nieuw aluminium.

undefined