Neo Store'Inn

RACLETTE & GRILL RE182012 Raclette en grill 6 pannetjes store inn

Gezellig samen met familie en vrienden rond de tafel, met de Raclette Store'Inn raclette set 6 pannetjes . Dankzij zijn slimme design kunt u de zes pannetjes makkelijk in het toestel opbergen en zo alles op één plaats bewaren. Bovendien kan het raclettetoestel ook worden gebruikt als grill, voor het bereiden van tal van heerlijke recepten. Dankzij de Powerglide antiaanbaklaag en Thermo-Spot® technologie kunt u elke keer weer genieten van perfecte resultaten! De antiaanbaklaag bevat geen PFOA, voor totale gemoedsrust.

Referentie: RE182012

 
59,99 €1
1Eco-participation included.

Raclette Store'Inn: 2-in-1 raclettetoestel en grill

Geniet van heerlijke momenten rond de tafel, met de Raclette Store'Inn raclette set, met een slim en handig opbergsysteem waarmee u plaats kunt besparen. De zes pannetjes kunnen makkelijk in het toestel worden opgeborgen, zodat u alles op één plaats kunt bewaren. Zijn speciale design kan tegelijk worden gebruikt als raclettetoestel en grill, voor het bereiden van tal van heerlijke recepten. Daarnaast zorgt de Powerglide antiaanbaklaag met Thermo-Spot® technologie, die rood wordt wanneer het toestel de ideale temperatuur voor het braden bereikt heeft, elke keer weer voor perfecte resultaten. De vaatwasserbestendige plaat maakt de Raclette Store'Inn eenvoudig te reinigen. De antiaanbaklaag bevat geen PFOA, voor totale gemoedsrust.
Belangrijkste zaken
 • Bewaar alles op één plaats

  Dankzij het slimme design kunt u de zes meegeleverde pannetjes makkelijk in het toestel opbergen, zodat u alles op één plaats kunt bewaren en tegelijk plaats kunt besparen!

 • 2 functies: raclette en grill

  De speciaal ontworpen grillplaat biedt tal van bereidingsmogelijkheden, voor talloze heerlijke recepten

 • Powerglide antiaanbaklaag

  Powerglide is een sterke antiaanbaklaag die verstevigd is met titaniumdeeltjes en die elke dag opnieuw garandeert dat niets blijft aanplakken.

 • Gemaakt in Haute-Savoie

  Gemaakt met Franse deskundigheid, in de regio waar raclette deel uitmaakt van de lokale traditie.

 • Eenvoudige reiniging

  Vaatwasserbestendige plaat voor eenvoudige reiniging waarmee u tijd bespaart.

 • Geniet van heerlijk gesmolten kaas

  850 W vermogen.

 • Geen PFOA

  Bevat geen PFOA voor totale gemoedsrust, om de gezondheid en veiligheid van u en uw familie en vrienden te garanderen.

 • Thermo-Spot®: De ideale start voor heerlijk koken

  Door volledig rood te worden wanneer de pan de ideale temperatuur voor braden bereikt heeft, garandeert Thermo-Spot® een perfecte textuur, kleuring en smaak. Voor heerlijke smaakvolle gerechten, dag na dag.

 • 6 pannetjes inbegrepen

  Voor maximaal 6 personen. Perfect voor feestjes met vrienden.

 • Aan/uit-schakelaar

  Voor nog meer gebruiksgemak aan tafel.

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Hoofdfunctie Gourmet  
Gourmet  
Gourmet  
Type platen Grill  
Grill & plancha  
Grill & plancha  
Thermo-Spot®-indicator    
   
   
Anti-aanbaklaag Ja  
Ja  
Ja  
Afneembaar snoer    
   
   
Multifunctie    
   
   
Elektrische voet Thermoplastic  
Thermoplastic  
Thermoplastic  
Uitneembare platen    
   
   
Opbergen van accessoires Onder toestel  
nvt nvt
Vaatwasmachinebestendig    
   
   
Aan/uit-schakelaar    
   
   
Prijs 59,99 € 59,99 € 94,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Na het gebruik schakelt u het toestel uit en trekt u de stekker uit het stopcontact. Wacht totdat het toestel volledig is afgekoeld voordat u het schoonmaakt. Het centrale deel van het toestel en het hitteschild kunt u met een spons en afwasmiddel schoonmaken. Gebruik geen metalen schuurspons of schuurpoeder. Dompel deze nooit onder in water. Het verwarmingselement dient niet te worden schoongemaakt. Als het element zeer vuil is, wacht u totdat het is afgekoeld en veegt u het schoon met een droge doek.
Afhankelijk van de porositeit is elke steen min of meer waterdicht. Als u de steen in water legt, kan hij daarna barsten of breken bij een volgende opwarming. De steen kan afgeveegd worden met een spons, maar gebruik liever geen afwasmiddel.
Plaats de steen nooit in de vaatwasmachine of dompel deze nooit in water onder.
Het verwarmingselement moet niet worden gereinigd. Als het erg vuil is, laat het dan helemaal afkoelen en wrijf het schoon met een droge doek.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.