RACLETTE CHEESE & CO RE12C812

RACLETTE CHEESE & CO RE12C812 6 lekkere redenen om te delen!

Deel heerlijke momenten met familie en vrienden dankzij de Cheese’n’co, het veelzijdige 6-in-1-toestel dat kaas centraal stelt! Van raclette over aardappelen tot fondue, in dit compacte alles-in-één-ontwerp werd aan alles gedacht voor lekker plezier rond de eettafel. De kaashouder heeft een antiaanbaklaag en is afgewerkt met een elegante steen-look. Hij is bovendien vaatwasserbestendig voor eenvoudige reiniging.

Referentie: RE12C812

 
99,99 €1
1Eco-participation included.

Tefal Cheese'n'co: 6 lekkere redenen om te delen!

Ideaal om heerlijke momenten te delen met familie en vrienden, met Cheese’n’co staat kaas centraal op het menu! Met zijn 6 functies in een enkel toestel, kun je aan tafel genieten van een hele reeks heerlijke recepten: raclette, aardappelen met kaas, kaasfondue, tartiflette, kaasdoos en kaaspannenkoeken. Deze bewaardoos voor kaas met compact alles-in-één design kan je gemakkelijk opbergen en heeft zelf bergruimte voor 6 kopjes, 6 fonduevorken, 1 pot, 1 bord en 1 glazen deksel. Bovendien is zijn antiaanbaklaag afgewerkt met een elegante steen-look die er geweldig uitziet op iedere tafel! Een kaashouder die vaatwasserbestendig is voor snelle en eenvoudige reiniging. Hij wordt geleverd met een receptenboek vol geweldige ideeën om alle functies optimaal te gebruiken. Met Cheese'n'co heb je 6 lekkere redenen om te delen!
Belangrijkste zaken
 • Perfect om te delen

  Ideaal om heerlijke momenten te delen met familie en vrienden. De perfecte reden om meer tijd met elkaar door te brengen!

 • Veelzijdig 6-in-1-toestel

  6 functies om lekker te delen: raclette, aardappelen met kaas, kaasfondue, tartiflette, kaasdoos en kaaspannenkoeken.

 • Compact alles-in-één-ontwerp

  Een compact alles-in-één-ontwerp om makkelijk op te bergen, inclusief: 6 kopjes, 6 fonduevorken, 1 pot, 1 bord, 1 glazen deksel.

 • Antiaanbaklaag

  Uitgerust met een handige antiaanbaklaag, die is afgewerkt met een elegante steen-look, voor eenvoudige reiniging. Een elegante aanwinst op iedere tafel!

 • Inclusief receptenboek

  Inclusief receptenboek met eenvoudig te volgen instructies voor iedere functie.

 • Vaatwasserbestendig

  De vaatwasserbestendige onderdelen zijn snel en eenvoudig te reinigen, dus je houdt meer tijd over voor familie en vrienden!

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Vermogen 850  W
1200  W
1350  W
Hoofdfunctie Gourmet  
Fondue  
Gourmet  
Type platen Plancha & pannekoeken  
nvt Grill & plancha  
Aantal platen 2  
nvt nvt
Thermo-Spot®-indicator    
nvt    
Anti-aanbaklaag Ja  
Ja  
Ja  
Accessoires Vorken / Schotels / Grill / Deksel  
Vorken  
nvt
Recepten inbegrepen    
nvt nvt
Multifunctie    
nvt    
Aantal personen 6  
6  
8  
Vorkhouder    
   
   
Uitneembare fonduepot    
   
   
Elektrische voet Thermoplastic  
Thermoplastic  
Thermoplastic  
Lengte netsnoer 1.1  m
nvt nvt
Uitneembare platen    
nvt    
Regelbare thermostaat    
   
   
Opbergen van accessoires Opbergen in de kom  
nvt nvt
Afneembaar snoer    
   
   
Vaatwasmachinebestendig    
   
   
Aan/uit-schakelaar    
   
   
Kleuren ZWART  
Zilver en zwart  
Grey and wood feet  
Prijs 99,99 € 89,99 € 99,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Na het gebruik schakelt u het toestel uit en trekt u de stekker uit het stopcontact. Wacht totdat het toestel volledig is afgekoeld voordat u het schoonmaakt. Het centrale deel van het toestel en het hitteschild kunt u met een spons en afwasmiddel schoonmaken. Gebruik geen metalen schuurspons of schuurpoeder. Dompel deze nooit onder in water. Het verwarmingselement dient niet te worden schoongemaakt. Als het element zeer vuil is, wacht u totdat het is afgekoeld en veegt u het schoon met een droge doek.
Afhankelijk van de porositeit is elke steen min of meer waterdicht. Als u de steen in water legt, kan hij daarna barsten of breken bij een volgende opwarming. De steen kan afgeveegd worden met een spons, maar gebruik liever geen afwasmiddel.
Plaats de steen nooit in de vaatwasmachine of dompel deze nooit in water onder.
Het verwarmingselement moet niet worden gereinigd. Als het erg vuil is, laat het dan helemaal afkoelen en wrijf het schoon met een droge doek.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.