Gourmet

RACLETTE GOURMET RE610D12 Creatieve recepten om het hele jaar te delen
Geniet van heerlijke momenten met familie en vrienden dankzij de Raclette Gourmet raclette set, het 3-in-1 raclettetoestel met grill en plancha. Met acht extra diepe raclettepannetjes is hij erg geschikt om al uw dierbaren rond de tafel te verzamelen. De Titanium Force antiaanbaklaag zorgt voor uitstekende krasbestendigheid en sterke prestaties, terwijl de Thermo-Spot®-technologie iedere keer garant staat voor perfecte resultaten. Bovendien staat het meegeleverde receptenboekje vol met overheerlijke ideeën en tips om meer uit deze creatieve cooker te halen!

Referentie: RE610D12

 
94,99 €1
1Eco-participation included.

Raclette Gourmet: Creëer, geniet en deel

Zit met uw dierbaren aan tafel en deel heerlijke momenten dankzij deze Raclette Gourmet raclette set. De acht pannetjes zijn dieper dan anders, ideaal om meer kaas in één keer te grillen. Dankzij de speciaal ontworpen plaat kunt u het toestel op verschillende manieren gebruiken, zo is dit raclettetoestel ook een grill en een plancha. Met het handige meegeleverde receptenboekje haalt u nog meer plezier uit uw toestel. De Titanium Force antiaanbaklaag zorgt voor uitstekende krasbestendigheid en sterke prestaties, terwijl de Thermo-Spot®-technologie rood wordt bij de ideale temperatuur voor het braden en dus iedere keer garant staat voor perfecte resultaten. De vaatwasserbestendige plaat maakt de Raclette Gourmet eenvoudig te reinigen. De antiaanbaklaag bevat geen PFOA, voor totale gemoedsrust. De praktische details, waaronder een aan/uit-knop en een afneembaar snoer voor het makkelijk opbergen, maken het helemaal af.
Belangrijkste zaken
 • 50% diepere pannetjes

  Diepere pannetjes om meer kaas in één keer te grillen. Perfect om een ruime reeks recepten te bereiden.

 • 3 functies: raclette, grill en plancha

  De grillplaat is speciaal ontworpen zowel voor tal van smakelijke recepten als voor drie verschillende kookmethoden.

 • Titanium Force antiaanbaklaag: Gaat tot wel 2 keer langer mee*

  De Titanium Force antiaanbaklaag zorgt voor een verbeterde krasbestendigheid en voor kwalitatieve prestaties, dankzij de harde bodemlaag met titaniumdeeltjes en een met vulmiddel verstevigde toplaag. *Titanium Force antiaanbaklaag gaat tot 2X langer mee dan de Tefal Powerglide antiaanbaklaag

 • Receptenboekje

  Brengt inspiratie voor heerlijke en originele momenten met vrienden en familie. Ontdek de verschillende manieren waarop u uw Raclette Gourmet grill kan gebruiken.

 • Thermo-Spot®: De ideale start voor heerlijk koken

  Door volledig rood te worden wanneer de pan de ideale temperatuur voor braden bereikt heeft, garandeert Thermo-Spot® een perfecte textuur, kleuring en smaak. Voor heerlijke smaakvolle gerechten, dag na dag.

 • Eenvoudige reiniging

  Vaatwasserbestendige plaat voor eenvoudige reiniging waarmee u tijd bespaart.

 • Geen PFOA

  Bevat geen PFOA voor totale gemoedsrust, om de gezondheid en veiligheid van u en uw familie en vrienden te garanderen.

 • Aan/uit-schakelaar

  Voor nog meer gebruiksgemak aan tafel.

 • default

  Afneembaar snoer

  Om makkelijk op te bergen

 • 8 pannetjes inbegrepen

  Voor maximaal 8 personen. Perfect voor feestjes met vrienden.

 • Gemaakt in Haute-Savoie

  Gemaakt met Franse deskundigheid, in de regio waar raclette deel uitmaakt van de lokale traditie.

 • Krachtig

  1350W vermogen.

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Hoofdfunctie Gourmet  
Gourmet  
Gourmet  
Type platen Grill & plancha  
nvt Gril & pannekoeken  
Thermo-Spot®-indicator    
   
   
Anti-aanbaklaag Ja  
Ja  
Ja  
Afneembaar snoer    
nvt    
Multifunctie    
nvt    
Elektrische voet Thermoplastic  
nvt Thermoplastic  
Uitneembare platen    
   
   
Vaatwasmachinebestendig    
nvt    
Aan/uit-schakelaar    
nvt    
Prijs 94,99 € 89,99 € 69,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Na het gebruik schakelt u het toestel uit en trekt u de stekker uit het stopcontact. Wacht totdat het toestel volledig is afgekoeld voordat u het schoonmaakt. Het centrale deel van het toestel en het hitteschild kunt u met een spons en afwasmiddel schoonmaken. Gebruik geen metalen schuurspons of schuurpoeder. Dompel deze nooit onder in water. Het verwarmingselement dient niet te worden schoongemaakt. Als het element zeer vuil is, wacht u totdat het is afgekoeld en veegt u het schoon met een droge doek.
Afhankelijk van de porositeit is elke steen min of meer waterdicht. Als u de steen in water legt, kan hij daarna barsten of breken bij een volgende opwarming. De steen kan afgeveegd worden met een spons, maar gebruik liever geen afwasmiddel.
Plaats de steen nooit in de vaatwasmachine of dompel deze nooit in water onder.
Het verwarmingselement moet niet worden gereinigd. Als het erg vuil is, laat het dan helemaal afkoelen en wrijf het schoon met een droge doek.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.