RACLETTE STORE'INN GRILL CREPE 8P

RACLETTE STORE'INN GRILL CREPE 8P

Bring your loved ones around the table, with the Raclette Store'Inn raclette set. Its clever design lets you store the eight trays right inside the base, keeping everything in one place! Plus, the raclette cooker's 3-in-1 design offers plenty recipes with the grill and crepe plate. Featuring the Powerglide non-stick coating and Thermo-Spot® technology, you'll enjoy perfect results every time! It's also PFOA-free, for total peace of mind.

Referentie: RE320401

 
74,99 €1
1Eco-participation included.

Raclette Store'Inn: 3-in1 raclette cooker grill and crepe

Belangrijkste zaken
  • Thanks to the clever tray storage, store easily and conveniently the six included trays inside the machine, keeping everything in one place while saving you space!

Accessoires
Eigenschappen
Hoofdfunctie Gourmet  
Type platen Gril & pannekoeken  
Thermo-Spot®-indicator    
Anti-aanbaklaag Ja  
Afneembaar snoer    
Multifunctie    
Elektrische voet Thermoplastic  
Uitneembare platen    
Opbergen van accessoires Onder toestel  
Vaatwasmachinebestendig    
Aan/uit-schakelaar    
Prijs 74,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Na het gebruik schakelt u het toestel uit en trekt u de stekker uit het stopcontact. Wacht totdat het toestel volledig is afgekoeld voordat u het schoonmaakt. Het centrale deel van het toestel en het hitteschild kunt u met een spons en afwasmiddel schoonmaken. Gebruik geen metalen schuurspons of schuurpoeder. Dompel deze nooit onder in water. Het verwarmingselement dient niet te worden schoongemaakt. Als het element zeer vuil is, wacht u totdat het is afgekoeld en veegt u het schoon met een droge doek.
Afhankelijk van de porositeit is elke steen min of meer waterdicht. Als u de steen in water legt, kan hij daarna barsten of breken bij een volgende opwarming. De steen kan afgeveegd worden met een spons, maar gebruik liever geen afwasmiddel.
Plaats de steen nooit in de vaatwasmachine of dompel deze nooit in water onder.
Het verwarmingselement moet niet worden gereinigd. Als het erg vuil is, laat het dan helemaal afkoelen en wrijf het schoon met een droge doek.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.