RACLETTE STORE'INN GRILL PANNENKOEKEN 8 Pannetjes RE320012

RACLETTE STORE'INN GRILL PANNENKOEKEN 8 Pannetjes RE320012 RACLETTE, GRILL EN PANNENKOEKEN

Gezellig samen met familie en vrienden rond de tafel, met de Raclette Store'Inn. Dankzij zijn slimme design kunt u de acht pannetjes makkelijk in het toestel opbergen en zo alles op één plaats bewaren. Daarnaast biedt het 3-in-1 design van het raclettetoestel tal van recepten met de grill en pannenkoekenplaat. Dankzij de Powerglide antiaanbaklaag en Thermo-Spot® technologie kunt u elke keer weer genieten van perfecte resultaten! De antiaanbaklaag bevat geen PFOA, voor totale gemoedsrust.

Referentie: RE320012

 
74,99 €1
1Eco-participation included.

Raclette Store'Inn: 3-in-1 raclettetoestel, grill en pannenkoeken

Geniet van heerlijke momenten rond de tafel, met de Raclette Store'Inn raclette set, met een slim en handig opbergsysteem waarmee u plaats kunt besparen. De acht pannetjes kunnen makkelijk in het raclettetoestel worden opgeborgen, zodat u alles op één plaats kunt bewaren. Dankzij zijn speciale design kan het toestel worden gebruikt als raclettetoestel, grill en pannenkoekenplaat, voor het bereiden van tal van heerlijke recepten. Daarnaast zorgt de Powerglide antiaanbaklaag met Thermo-Spot® technologie, die rood wordt wanneer het toestel de ideale temperatuur voor het braden bereikt heeft, elke keer weer voor perfecte resultaten. De vaatwasserbestendige plaat maakt de Raclette Store'Inn eenvoudig te reinigen. De antiaanbaklaag bevat geen PFOA, voor totale gemoedsrust.
Belangrijkste zaken
 • Bewaar alles op één plaats

  Dankzij de slimme opbergruimte kunt u de zes meegeleverde pannetjes makkelijk in het toestel opbergen, zodat u alles op één plaats kunt bewaren en tegelijk plaats kunt besparen!

 • 3 functies: raclette, grill en pannenkoeken

  De speciaal ontworpen grill- en pannenkoekenplaat biedt tal van bereidingsmogelijkheden, voor talloze heerlijke recepten

 • Powerglide antiaanbaklaag

  Powerglide is een sterke antiaanbaklaag die verstevigd is met titaniumdeeltjes en die elke dag opnieuw garandeert dat niets blijft aanplakken.

 • Gemaakt in Haute-Savoie

  Gemaakt met Franse deskundigheid, in de regio waar raclette deel uitmaakt van de lokale traditie.

 • Eenvoudige reiniging

  Vaatwasserbestendige plaat voor eenvoudige reiniging waarmee u tijd bespaart.

 • Geniet van heerlijk gesmolten kaas

  1050 W vermogen.

 • Geen PFOA

  Bevat geen PFOA voor totale gemoedsrust, om de gezondheid en veiligheid van u en uw familie en vrienden te garanderen.

 • Thermo-Spot®: De ideale start voor heerlijk koken

  Door volledig rood te worden wanneer de pan de ideale temperatuur voor braden bereikt heeft, garandeert Thermo-Spot® een perfecte textuur, kleuring en smaak. Voor heerlijke smaakvolle gerechten, dag na dag.

 • 8 pannetjes inbegrepen

  Voor maximaal 8 personen. Perfect voor feestjes met vrienden.

 • Aan/uit-schakelaar

  Voor nog meer gebruiksgemak aan tafel.

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Hoofdfunctie Gourmet  
Gourmet  
Gourmet  
Type platen Gril & pannekoeken  
Plancha & pannekoeken  
Gril & pannekoeken  
Aantal platen nvt  
2  
nvt  
Thermo-Spot®-indicator    
   
   
Anti-aanbaklaag Ja  
Ja  
Ja  
Afneembaar snoer    
   
   
Accessoires nvt  
Vorken / Schotels / Grill / Deksel  
nvt  
Multifunctie    
   
   
Elektrische voet Thermoplastic  
Thermoplastic  
Thermoplastic  
Uitneembare platen    
   
   
Opbergen van accessoires Onder toestel  
Opbergen in de kom  
nvt
Vaatwasmachinebestendig    
   
   
Aan/uit-schakelaar    
   
   
Kleuren nvt  
ZWART  
nvt  
Prijs 74,99 € 99,99 € 69,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Na het gebruik schakelt u het toestel uit en trekt u de stekker uit het stopcontact. Wacht totdat het toestel volledig is afgekoeld voordat u het schoonmaakt. Het centrale deel van het toestel en het hitteschild kunt u met een spons en afwasmiddel schoonmaken. Gebruik geen metalen schuurspons of schuurpoeder. Dompel deze nooit onder in water. Het verwarmingselement dient niet te worden schoongemaakt. Als het element zeer vuil is, wacht u totdat het is afgekoeld en veegt u het schoon met een droge doek.
Afhankelijk van de porositeit is elke steen min of meer waterdicht. Als u de steen in water legt, kan hij daarna barsten of breken bij een volgende opwarming. De steen kan afgeveegd worden met een spons, maar gebruik liever geen afwasmiddel.
Plaats de steen nooit in de vaatwasmachine of dompel deze nooit in water onder.
Het verwarmingselement moet niet worden gereinigd. Als het erg vuil is, laat het dan helemaal afkoelen en wrijf het schoon met een droge doek.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.