New Classic

New Classic Automatisch koken en warmhoudfunctie aan het einde van het kookproces

Classic rijstkoker: eenvoudig, automatisch koken! Rijst koken met optimale smaak in een compact ontwerp. Geniet van smaakvolle en zachte rijst zonder opvolging, dankzij de automatisch warmhoudfunctie van deze rijstkoker. Wissel ook eens van recept, dankzij de stoomfunctie.

 
64,99 €1

Referentie : RK103811

1Eco-participation included.

TEFAL NEW CLASSIC RICK RIJSTKOKER: Classic rijstkoker: smaakvolle rijst, zo makkelijk

Gekenmerkt door een compact ontwerp, bereid deze Classic rijstkoker heerlijke, zachtere rijst met één klik op de knop.

  • Voorzien van een stoommand om tegelijkertijd 2 gerechten te koken en te stomen, een automatische warmhoudfunctie, de Classic automatische rijstkoker is makkelijk in gebruik.
  • Makkelijk te reinigen dankzij zijn verwijderbare onderdelen en makkelijk op te bergen dankzij het handige, compacte formaat, ook een rijstlepel en maatbeker inbegrepen.
Accessoires
Eigenschappen
Coating binnenschaal Anti-adhésif  
Kijkvenster    
Technologie (rijstkoker) Mécanique  
Bakprogramma's 3  
Inhoud van de kom 5  L
Stoommand    
Warmhouden Automatisch  
Vermogen 700  
Kleuren Noir métallisé  
Aan/uit-schakelaar    
Uitneembare binnenpan    
Prijs 64,99 €

Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Als richtlijn om 1 beker rijst (voor 2 kleine porties of 1 grote portie) te koken, gebruikt u 1 maatbeker met witte rijst en daarna voegt u anderhalve maatbeker met water toe. Met sommige soorten rijst is het normaal dat een beetje rijst aan de bodem blijft plakken wanneer u 1 beker rijst kookt.
Er is niet genoeg of te veel water in vergelijking met de hoeveelheid rijst die wordt gekookt. Raadpleeg de kookgids. Zorg dat de rijst goed verspreid is over het hele oppervlak van de kom zodat u een gelijkmatig kookresultaat verkrijgt.
Raadpleeg het advies voor recepten dat deel uitmaakt van de instructies. Er zijn verschillende kooktijden en hoeveelheden water voor de verschillende soorten rijst.
U hoeft groenten of schelpdieren niet vooraf te koken voordat u ze toevoegt aan de rijst, omdat de stoomactie ze grondig zal koken.
Ja, dat kan. Maar denk eraan dat u de stoommand niet mag overbelasten omdat deze vrij ondiep is (niet zo diep als een stoommand) en er moet wat ruimte zijn zodat de stoom rond het voedsel kan circuleren. Denk er ook aan dat u misschien geen sappen van rauw vlees of rauwe vis in de rijst wilt terwijl de rijst wordt gekookt, hoewel dit wel wat smaak toevoegt. U kunt vlees of vis eventueel op bakpapier in de stomer koken. Met groenten zijn er geen problemen.
Ja. U kunt zout en kruiden toevoegen aan het water voor een betere smaak.
Nee. De binnenpan is niet vaatwasmachinebestendig. Was de pan met de hand in warm water met afwasmiddel en gebruik een niet-schurend sponsje (geschikt voor anti-aanbaklagen). Droog direct goed af. Nadat u de binnenpan hebt afgewassen, raden we bovendien aan om de binnenkant voor het volgende gebruik met een beetje olie in te smeren om de anti-aanbaklaag te beschermen en de anti-aanbakeigenschappen te behouden.
Zorg ervoor dat u het merkteken voor 10 kopjes dat in 'cups' wordt aangegeven aan de binnenkant van de kom, niet overschrijdt. Als u dit niveau overschrijdt, veroorzaakt dit een overstroming tijdens het gebruik.
Het deksel is niet goed gesloten, het microdrukventiel zit niet goed of de afdichting kan beschadigd zijn. Stop met koken, haal de stekker van de rijstkoker uit het stopcontact en controleer of alles goed is gemonteerd.
Giet de condensverzamelaar leeg na ieder gebruik en controleer of deze goed is geplaatst.
De kom is niet goed op het element geplaatst.
Er zit niet genoeg water/rijst in de kom. Was de rijst grondig en laat de rijst ongeveer 20 minuten het vocht opnemen.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
De kleur van het komoppervlak kan veranderen nadat u deze de eerste keer gebruikt of na een langere gebruiksperiode. De kleurverandering komt door de inwerking van stoom en water en heeft geen invloed op het gebruik van de rijstkoker. Ook is het niet gevaarlijk voor uw gezondheid. De koker is veilig om te blijven gebruiken.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.