2LS EXPRESS TL270

2LS EXPRESS TL270 De perfecte design ontbijthulp voor heerlijk goudbruine toast

 Express broodrooster met twee lange gleuven 

 Handig en snel met 2 lange gleuven, deze broodrooster voldoet perfect aan de ontbijtbehoeften van uw gezin

Referentie: TL270101

 
56,99 €1
1Eco-participation included.

TEFAL EXPRESS TL2701 BROODROOSTER: Express white, ideaal voor geroosterd brood en baguettes!

Met broodrooster Express white, ontdooi, warm op, of rooster uw brood maar ook baguettes dankzij zijn 2 lange sleuven!

 • DESIGN :Met zijn moderne witte afwerking, past Express mooi op ieder keukenaanrecht
 • EFFICIENT :Vermogen 1500W Ontdooifunctie om brood te ontdooien en grillen Opwarmfunctie om al eerder geroosterd brood op te warmen
 • Thermostaat: 7 standen.
 • MAKKELIJK: 2 lang sleuf om 4 sneetjes of 2 sneetjes baguette tegelijkertijd te roosteren
 • High-Lift om de sneetjes uit te nemen, zelfs de kleinste
 • Kruimellade om makkelijk kruimels te verwijderen en uw broodrooster schoon te houden
 • Stopknop om het roosteren onmiddellijk te stoppen.
Belangrijkste zaken
 •  Maxi Formaat

   2 extra lange & extra brede gleuven

 •  3 functies

  Ontdooien, opnieuw opwarmen & onderbreken

 •  Roosteren op maat

   7 niveaus voor de gewenste bruiningskwaliteit

 •  Verwijderbare kruimellade

  Om je broodrooster zuiver te houden

 •  Hoog liftsysteem

   Zelfs de kleinste toast kan eenvoudig verwijderd worden

 •  Meerdere broodjes

  Eenvoudig te gebruiken met elk soort brood

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
High-lift    
nvt    
Vermogen 1500  
nvt nvt
Stop    
   
   
Ontdooien    
   
nvt
Opwarmen    
   
nvt
Warmtestanden 7  
nvt 6  
Brood automatisch centreren voor gelijkmatig roosteren    
   
   
Uitneembare kruimellade    
   
   
Broodjeswarmer    
   
nvt
Snoeropbergruimte    
   
   
Controlelampje    
nvt nvt
Kleuren WIT/DONKER WARM GRIJS  
Stainless steel  
nvt
Prijs 56,99 € 46,99 € 44,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Met de ontdooiknop kunt u uw brood ontdooien en wordt er automatisch extra roostertijd gegeven om het brood te roosteren.
Een opwarmfunctie op een broodrooster vermindert automatisch de roostertijd naar ongeveer 30 seconden zodat afgekoelde toast terug op temperatuur kan worden gebracht zonder de toast te verbranden.
Nee, onze broodroosters zijn niet geschikt voor toastzakjes.
Deze geeft de mogelijkheid om de broodhouder licht op te tillen, waardoor u kleinere items zoals warme broodjes en bagels eruit kunt halen zonder uw vingers te verbranden!
Op een werkvlak met genoeg ruimte er omheen, weg van brandbare stoffen (gordijnen, vuilnisbak, stopcontact, enz.) en nooit zonder toezicht.
Bijna alle soorten brood uit de winkel. Let erop dat droog brood sneller roostert dan vers brood. Bevroren brood roostert langzamer. Met de regelbare thermostaat kunt u de broodrooster naar smaak instellen. Als er een snee brood vast komt te zitten in het toestel, schakelt u het toestel uit en laat u het afkoelen. U kunt het sneetje dan verwijderen zonder risico op brandwonden.
De verschillen in vochtigheidsgraad tussen de diverse soorten brood kunnen ervoor zorgen dat de tijd en het roosterniveau verschillen. Enigszins droog brood moet op een zeer lage stand worden geroosterd. Zeer vers of volkorenbrood moet op een wat hogere stand worden geroosterd. Brood met een oneffen oppervlak, zoals kaiserbroodjes, heeft mogelijk een hogere roosterstand nodig.
Ja, wel brood met granen.
Nee, geen brood met gedroogd fruit. Als u het brood roostert, geeft het zelfs een slechte smaak en kan het fruit in harde stukjes veranderen, wat tot materiële schade kan leiden.
We raden aan geen producten te verwarmen of te roosteren die zijn bedekt of besprenkeld met suiker.
Ja. Met het automatische centreerstuk in al onze broodroosters en de extra diepe en brede gleuven op onze nieuwe modellen kunt u gemakkelijk broodjes, dunne of dikke sneetjes roosteren zonder dat ze aan de verwarmingselementen blijven kleven.
Nee. Gebruik uw broodrooster nooit om te bakken, grillen of ander voedsel te ontdooien dan brood.
Dat kan enkel met toestellen die speciaal zijn ontwikkeld voor kleine broodjes. Let op, want er mogen maar 2 of 3 broodjes in de broodrooster om oververhitting te voorkomen.
Nee. Het toestel kan slechts voor één functie tegelijk worden gebruikt.
Droog brood roostert sneller dan vers brood. Bevroren brood roostert nog langzamer.
Met de keuzeknop voor het bruiningsniveau kun je het roosteren afstemmen op je eigen smaak.
Voordat u de broodrooster reinigt, onderhoudt of opbergt, haalt u de stekker uit het stopcontact en laat u de broodrooster afkoelen. Als u de buitenkant en de stroomkabel van de broodrooster wilt schoonmaken, gebruikt u een zachte doek of een licht vochtige spons en afwasmiddel en droogt u hem helemaal af. Als u de kruimellade wilt schoonmaken, verwijdert u deze en veegt u de lade af met een vochtige doek. Doe de kruimellade niet in de vaatwasmachine. Gebruik voor het onderhoud van de broodrooster nooit agressieve wasmiddelen, metalen voorwerpen of schuursponsjes. En raak nooit het verwarmingselement aan.
De hendel blijft alleen omlaag wanneer uw broodrooster is ingeschakeld op het stopcontact. Als er nog steeds een probleem is, haalt u de broodrooster uit het stopcontact, draait u deze om boven de gootsteen en schudt u zachtjes grote kruimels eruit die het mechanisme kunnen blokkeren. Als het probleem zich blijft voordoen, neemt u de broodrooster mee naar een erkend servicecentrum.
Eén snee brood in een broodrooster met twee gleuven leidt tot een ongelijke verhitting.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Standaard vierkant gesneden brood. Vergeet niet dat oud brood sneller is geroosterd dan vers brood. Bevroren brood doet er langer over, afhankelijk van het model. Uw broodrooster is uitgerust met een knop om bevroren brood te roosteren.
Brood dat al geroosterd is, hoeft u niet weg te gooien. Gebruik gewoon de opwarmfunctie van uw broodrooster (afhankelijk van het model).
Schakel het toestel uit en laat afkoelen. Trek de stekker uit het stopcontact voor u een poging doet om het brood te verwijderen. U kunt het sneetje dan verwijderen zonder risico op brandwonden. Vergeet niet dat u een ingeschakelde broodrooster niet onbeheerd mag achterlaten.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.