Maison

MAISON TT770811 De perfecte combinatie van traditie en moderne tonen voor een heerlijk zelfgemaakt ontbijt

Tefal Maison: Toaster met 4 sleuven en kleuren roestvrij staal / leizwart

De stijlvolle toaster met 4 sleuven heeft een gebogen design en roestvrijstalen accenten voor een aantrekkelijke meerwaarde voor uw keuken. Perfect voor het hele gezin, met dikke en dunne sneetjes brood.

Referentie: TT770811

 
84,99 €1
1Eco-participation included.

TEFAL 4 SLEUVEN ROESTVRIJSTALEN BROODROOSTER: Mix het oude met het nieuwe met de Tefal Maison!

Een stijlvolle aanvulling tot uw keuken, de Tefal Maison 4-sleuven broodrooster heeft een uniek hoekig ontwerp dat nieuw leven inblaast in uw keukenapparatuur.

 • De satijn zwarte uitvoering gecombineerd met geborsteld roestvrij staal zal prachtig staan op uw keukenaanrecht.
 • Zijn krijtbordzwarte kleur - geselecteerd voor zijn aangeboren stevigheid en tijdloos gevoel - verbindt zich met de aangrijpende tinten van historische rituelen met de eigentijdse tonen van het moderne leven om een typische Britse sfeer te creëren.
 • Ideaal voor het hele gezin, de Tefal Maison 4-sleuven roestvrijstalen broodrooster beschikt over alle functies die u nodig heeft.
 • Extrabrede sleuven om alle formaat brood te roosteren, met automatische centrering en een 7-warmtestanden garanderen om te bepalen hoe bruin u ze wilt roosteren.
 • En dan zijn er nog de 3 functies met lichtindicators: een stopknop om het roosteren onmiddellijk te onderbreken, een ontdooifunctie om het bevroren brood meteen te roosteren zonder eerst te ontdooien en een opwarmfunctie om reeds geroosterd brood op te warmen.
 • De high-lift knop maakt het makkelijk om zelfs de kleinste sneetjes uit te nemen, de twee uitneembare kruimellades en het snoeropbergsysteem houden het apparaat schoon en netjes.
Belangrijkste zaken
 • Extra brede sleuven

  Toaster met 4 sleuven: ideaal voor dunne en dikke sneden brood

 • 3 verlichte instellingen

  De standen Cancel, Defrost en Reheat hebben led-indicatielampjes

 •  Roosteren op maat

  7 bruiningsniveaus voor de gewenste resultaten

 • High-lift-hendel

  Verwijder het kleinste stukje toast met gemak

 • Afzonderlijke kamers

  2 of 4 sneetjes voor meer gemak. Alle standen (cancel, ontdooien en opnieuw opwarmen) kunnen ook onafhankelijk worden gebruikt

 • Uitneembare kruimellades

  Twee kruimellades om uw toaster gemakkelijk te reinigen

 • default

  Snoeropbergruimte

  Om uw keukenkast schoon en netjes te houden

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Vermogen 1700  
nvt nvt
Warmtestanden 7  
6  
6  
Kleuren roestvrij staal / leizwart  
Zwart  
nvt
Prijs 84,99 € 109,99 € 44,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Met de ontdooiknop kunt u uw brood ontdooien en wordt er automatisch extra roostertijd gegeven om het brood te roosteren.
Een opwarmfunctie op een broodrooster vermindert automatisch de roostertijd naar ongeveer 30 seconden zodat afgekoelde toast terug op temperatuur kan worden gebracht zonder de toast te verbranden.
Nee, onze broodroosters zijn niet geschikt voor toastzakjes.
Deze geeft de mogelijkheid om de broodhouder licht op te tillen, waardoor u kleinere items zoals warme broodjes en bagels eruit kunt halen zonder uw vingers te verbranden!
Op een werkvlak met genoeg ruimte er omheen, weg van brandbare stoffen (gordijnen, vuilnisbak, stopcontact, enz.) en nooit zonder toezicht.
Bijna alle soorten brood uit de winkel. Let erop dat droog brood sneller roostert dan vers brood. Bevroren brood roostert langzamer. Met de regelbare thermostaat kunt u de broodrooster naar smaak instellen. Als er een snee brood vast komt te zitten in het toestel, schakelt u het toestel uit en laat u het afkoelen. U kunt het sneetje dan verwijderen zonder risico op brandwonden.
De verschillen in vochtigheidsgraad tussen de diverse soorten brood kunnen ervoor zorgen dat de tijd en het roosterniveau verschillen. Enigszins droog brood moet op een zeer lage stand worden geroosterd. Zeer vers of volkorenbrood moet op een wat hogere stand worden geroosterd. Brood met een oneffen oppervlak, zoals kaiserbroodjes, heeft mogelijk een hogere roosterstand nodig.
Ja, wel brood met granen.
Nee, geen brood met gedroogd fruit. Als u het brood roostert, geeft het zelfs een slechte smaak en kan het fruit in harde stukjes veranderen, wat tot materiële schade kan leiden.
We raden aan geen producten te verwarmen of te roosteren die zijn bedekt of besprenkeld met suiker.
Ja. Met het automatische centreerstuk in al onze broodroosters en de extra diepe en brede gleuven op onze nieuwe modellen kunt u gemakkelijk broodjes, dunne of dikke sneetjes roosteren zonder dat ze aan de verwarmingselementen blijven kleven.
Nee. Gebruik uw broodrooster nooit om te bakken, grillen of ander voedsel te ontdooien dan brood.
Dat kan enkel met toestellen die speciaal zijn ontwikkeld voor kleine broodjes. Let op, want er mogen maar 2 of 3 broodjes in de broodrooster om oververhitting te voorkomen.
Nee. Het toestel kan slechts voor één functie tegelijk worden gebruikt.
Droog brood roostert sneller dan vers brood. Bevroren brood roostert nog langzamer.
Met de keuzeknop voor het bruiningsniveau kun je het roosteren afstemmen op je eigen smaak.
Voordat u de broodrooster reinigt, onderhoudt of opbergt, haalt u de stekker uit het stopcontact en laat u de broodrooster afkoelen. Als u de buitenkant en de stroomkabel van de broodrooster wilt schoonmaken, gebruikt u een zachte doek of een licht vochtige spons en afwasmiddel en droogt u hem helemaal af. Als u de kruimellade wilt schoonmaken, verwijdert u deze en veegt u de lade af met een vochtige doek. Doe de kruimellade niet in de vaatwasmachine. Gebruik voor het onderhoud van de broodrooster nooit agressieve wasmiddelen, metalen voorwerpen of schuursponsjes. En raak nooit het verwarmingselement aan.
De hendel blijft alleen omlaag wanneer uw broodrooster is ingeschakeld op het stopcontact. Als er nog steeds een probleem is, haalt u de broodrooster uit het stopcontact, draait u deze om boven de gootsteen en schudt u zachtjes grote kruimels eruit die het mechanisme kunnen blokkeren. Als het probleem zich blijft voordoen, neemt u de broodrooster mee naar een erkend servicecentrum.
Eén snee brood in een broodrooster met twee gleuven leidt tot een ongelijke verhitting.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Standaard vierkant gesneden brood. Vergeet niet dat oud brood sneller is geroosterd dan vers brood. Bevroren brood doet er langer over, afhankelijk van het model. Uw broodrooster is uitgerust met een knop om bevroren brood te roosteren.
Brood dat al geroosterd is, hoeft u niet weg te gooien. Gebruik gewoon de opwarmfunctie van uw broodrooster (afhankelijk van het model).
Schakel het toestel uit en laat afkoelen. Trek de stekker uit het stopcontact voor u een poging doet om het brood te verwijderen. U kunt het sneetje dan verwijderen zonder risico op brandwonden. Vergeet niet dat u een ingeschakelde broodrooster niet onbeheerd mag achterlaten.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.