Smart'n'Light

SMART'N LIGHT BROODROOSTER MET 2 LANGE GLEUVEN TL640 Begin de dag met heerlijke toast en met maar liefst 35% aan energiebehoud* dankzij een enkele druk op de knop

Beleef een gestroomlijnde ervaring in de keuken dankzij deze gebruiksvriendelijke en innovatieve broodrooster die als even mooi als functioneel is. Met de Tefal broodrooster met 2 sleuven geniet u keer op keer van perfect geroosterd brood. Begin de dag op een 35% energie-efficiëntere wijze met een lekkere toast verkregen op de Eco-stand, geheel op maat getoast dankzij de eenvoudig naar wens in te stellen roosterresultaten, de grote digitale timer en wel zeven bruiningsniveaus. Met handige functies en een eenvoudig maar modern design is heerlijke toast slechts een druk op de knop verwijderd.

Referentie: TL640810

 
74,99 €1
1Eco-participation included.

De broodrooster met 2 lange sleuven van Tefal: geef uw voorkeursinstellingen op en bespaar tot wel 35% aan energie met een enkele druk op de knop. 

Deze moderne en gebruiksvriendelijke broodrooster met 2 sleuven van Tefal is al even verfijnd als vooruitstrevend. Het biedt u een ware genotsbeleving van perfect getoast brood, geheel afgestemd op uw voorkeuren. Met deze strakke, volledig zwarte broodrooster kunt u uw voorkeursinstellingen opslaan, zodat u ze voorgoed binnen handbereik hebt en u steeds weer uw favoriete toastresultaat bekomt. Het is voorzien van een naadloos en minimalistisch digitaal scherm waarop u de resterende roostertijd kunt zien. Daarnaast geeft het ook de keuze aan tussen maar liefst zeven bruiningsniveaus, voor toast op maat, gaande van licht goudkleurig tot extra knapperig. Voorzien van een Eco-knop voor 35% meer energiebehoud. Bijkomende handige functies omvatten de speciale stopfunctie, ontdooi- en opwarmfuncties met indicatorlampje, de variabele gleufbreedte om uw brood automatisch te centreren, een uitneembare kruimellade voor eenvoudige reiniging en een hoge hendel om uw toast makkelijker te verwijderen. Bovendien plaatst deze toaster een gestroomlijnd, oogstrelend en intuïtief design voorop dat perfect aansluit bij elke moderne, geavanceerde keuken.

*Een gleuf vergeleken met 2 gleuven, op hetzelfde bruiningsniveau. Bedrijfsinterne keuring, 2020.

Belangrijkste zaken
 • ECO-FUNCTIE: TOT WEL 35% AAN ENERGIEBEHOUD

  • eco-functie:  verwarmt enkel de binnenwand aan de linkerkant, oftewel de eco-kant, van de toaster, waardoor het energieverbruik met 35% mindert. Ideaal voor wanneer u slechts 1 sneetje toast wilt!

 • Digitaal scherm waarop de resterende tijd wordt weergegeven

  Extra groot LED-verlichte display met voorkeursinstellingsknoppen en resterende tijdsweergave, speciale stopfunctie, ontdooi- en opwarmfuncties

 • Uitneembare kruimellade

  Uitneembare kruimellade voor een eenvoudige reiniging

 • Hoge hendel

  Hoge hendel om zelfs de kleine or dunnere sneetjes toast moeiteloos te verwijderen

 • 4 eenvoudig te gebruiken functies voorzien van een indicatorlampje

  4 eenvoudig te gebruiken functies met indicatorlampje: stoppen, ontdooien, heropwarmen, plus een knopje voor de 1-7 bruiningsniveau's

 • Sla al uw voorkeursinstellingen op

  Hou de knop gedurende 2 seconden ingedrukt om uw voorkeursinstellingen in te voeren en op te slaan

Accessoires
 • Kruimellade SS-203811
  Kruimellade SS-203811

  Broodrooster gemakkelijk schoon te maken

  1,20 €
   
  Op voorraad
Eigenschappen
High-lift    
Vermogen 1430-1700  W
Stop    
Ontdooien    
Opwarmen    
Warmtestanden 1-7 BROWNING LEVELS  
Uitneembare kruimellade    
Snoeropbergruimte    
Controlelampje    
Kleuren zwart  
Prijs 74,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Met de ontdooiknop kunt u uw brood ontdooien en wordt er automatisch extra roostertijd gegeven om het brood te roosteren.
Een opwarmfunctie op een broodrooster vermindert automatisch de roostertijd naar ongeveer 30 seconden zodat afgekoelde toast terug op temperatuur kan worden gebracht zonder de toast te verbranden.
Nee, onze broodroosters zijn niet geschikt voor toastzakjes.
Deze geeft de mogelijkheid om de broodhouder licht op te tillen, waardoor u kleinere items zoals warme broodjes en bagels eruit kunt halen zonder uw vingers te verbranden!
Op een werkvlak met genoeg ruimte er omheen, weg van brandbare stoffen (gordijnen, vuilnisbak, stopcontact, enz.) en nooit zonder toezicht.
Bijna alle soorten brood uit de winkel. Let erop dat droog brood sneller roostert dan vers brood. Bevroren brood roostert langzamer. Met de regelbare thermostaat kunt u de broodrooster naar smaak instellen. Als er een snee brood vast komt te zitten in het toestel, schakelt u het toestel uit en laat u het afkoelen. U kunt het sneetje dan verwijderen zonder risico op brandwonden.
De verschillen in vochtigheidsgraad tussen de diverse soorten brood kunnen ervoor zorgen dat de tijd en het roosterniveau verschillen. Enigszins droog brood moet op een zeer lage stand worden geroosterd. Zeer vers of volkorenbrood moet op een wat hogere stand worden geroosterd. Brood met een oneffen oppervlak, zoals kaiserbroodjes, heeft mogelijk een hogere roosterstand nodig.
Ja, wel brood met granen.
Nee, geen brood met gedroogd fruit. Als u het brood roostert, geeft het zelfs een slechte smaak en kan het fruit in harde stukjes veranderen, wat tot materiële schade kan leiden.
We raden aan geen producten te verwarmen of te roosteren die zijn bedekt of besprenkeld met suiker.
Ja. Met het automatische centreerstuk in al onze broodroosters en de extra diepe en brede gleuven op onze nieuwe modellen kunt u gemakkelijk broodjes, dunne of dikke sneetjes roosteren zonder dat ze aan de verwarmingselementen blijven kleven.
Nee. Gebruik uw broodrooster nooit om te bakken, grillen of ander voedsel te ontdooien dan brood.
Dat kan enkel met toestellen die speciaal zijn ontwikkeld voor kleine broodjes. Let op, want er mogen maar 2 of 3 broodjes in de broodrooster om oververhitting te voorkomen.
Nee. Het toestel kan slechts voor één functie tegelijk worden gebruikt.
Droog brood roostert sneller dan vers brood. Bevroren brood roostert nog langzamer.
Met de keuzeknop voor het bruiningsniveau kun je het roosteren afstemmen op je eigen smaak.
Voordat u de broodrooster reinigt, onderhoudt of opbergt, haalt u de stekker uit het stopcontact en laat u de broodrooster afkoelen. Als u de buitenkant en de stroomkabel van de broodrooster wilt schoonmaken, gebruikt u een zachte doek of een licht vochtige spons en afwasmiddel en droogt u hem helemaal af. Als u de kruimellade wilt schoonmaken, verwijdert u deze en veegt u de lade af met een vochtige doek. Doe de kruimellade niet in de vaatwasmachine. Gebruik voor het onderhoud van de broodrooster nooit agressieve wasmiddelen, metalen voorwerpen of schuursponsjes. En raak nooit het verwarmingselement aan.
De hendel blijft alleen omlaag wanneer uw broodrooster is ingeschakeld op het stopcontact. Als er nog steeds een probleem is, haalt u de broodrooster uit het stopcontact, draait u deze om boven de gootsteen en schudt u zachtjes grote kruimels eruit die het mechanisme kunnen blokkeren. Als het probleem zich blijft voordoen, neemt u de broodrooster mee naar een erkend servicecentrum.
Eén snee brood in een broodrooster met twee gleuven leidt tot een ongelijke verhitting.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Standaard vierkant gesneden brood. Vergeet niet dat oud brood sneller is geroosterd dan vers brood. Bevroren brood doet er langer over, afhankelijk van het model. Uw broodrooster is uitgerust met een knop om bevroren brood te roosteren.
Brood dat al geroosterd is, hoeft u niet weg te gooien. Gebruik gewoon de opwarmfunctie van uw broodrooster (afhankelijk van het model).
Schakel het toestel uit en laat afkoelen. Trek de stekker uit het stopcontact voor u een poging doet om het brood te verwijderen. U kunt het sneetje dan verwijderen zonder risico op brandwonden. Vergeet niet dat u een ingeschakelde broodrooster niet onbeheerd mag achterlaten.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.