Toaster Express TT410D10

Toaster Express TT410D10 Tefal Express broodrooster met 2-sleuven, een eigentijds ontwerp dat in elke keuken past

Ontdek de nieuwe broodrooster met 2 sleuven Tefal Express Toaster!

Het elegant en eigentijds RVS ontwerp past in elke keuken. Met de eenvoudig te gebruiken functies kan u elk soort brood roosteren. Kortom, 7 bruiningsniveaus om te voldoen aan ieders smaak.

Referentie: TT410D10

 
44,99 €1
1Eco-participation included.

Tefal Express broodrooster met 2 sleuven: een eenvoudig te gebruiken broodrooster met eigentijds ontwerp, die in elke keuken past 

Ontdek de nieuwe Tefal Express broodrooster met 2 sleuven!  De 3 eenvoudig te gebruiken functies met lichtindicator laten u toe het brood te roosteren precies zoals u het zelf wil: stop, om het roosterproces onmiddellijk af te breken; opwarmen, om eerder geroosterd brood (opnieuw) op te warmen; ontdooien, om bevroren brood te roosteren. De variabele breedte van de sleuven centreert automatisch uw brood, broodrooster met 2 sleuven voor uniforme bruining. Broodrooster beschikt ook over een uitneembare kruimellade om uw keuken schoon te houden. Kortom, het elegante rvs ontwerp past in elke keuken.
Belangrijkste zaken
 • Rvs afwerking en klein ontwerp

  Met een elegant, eigentijds ontwerp in rvs past de broodrooster perfect in elke keuken.

 • 7 bruiningsniveaus voor aangepast roosteren

  7 bruiningsniveaus perfect aangepast aan elke smaak, van goudbruin tot extra krokant

 • 3 toegewijde functies met een druk op de knop

  Met de eenvoudig te gebruiken functies voor stoppen, ontdooien en verwarmen met indicatorlampje kan u de roostercyclus onmiddellijk onderbreken, bevroren brood roosteren en eerder geroosterd brood weer opwarmen. 

 • Variabele sleufbreedte voor automatisch centreren van uw brood

  Ideaal voor dunne en dikke sneden, de variabele sleufbreedte centreert uw brood automatisch, met steeds weer perfecte resultaten

 • Hoge lift hendel voor het eenvoudig verwijderen van toast

  Verwijder eenvoudig zelfs de kleinste stukjes toast dankzij een handige hoge lift hendel.

 • Uitneembare kruimellade voor gemakkelijk reinigen. 

  De uitneembare kruimellade schuift gemakkelijk uit voor een snelle en handige reiniging

Accessoires
Eigenschappen
High-lift    
Vermogen 850  W
Stop    
Ontdooien    
Opwarmen    
Warmtestanden 7  
Uitneembare kruimellade    
Snoeropbergruimte    
Koele wanden    
Controlelampje    
Kleuren RVS/Zwart  
Prijs 44,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Met de ontdooiknop kunt u uw brood ontdooien en wordt er automatisch extra roostertijd gegeven om het brood te roosteren.
Een opwarmfunctie op een broodrooster vermindert automatisch de roostertijd naar ongeveer 30 seconden zodat afgekoelde toast terug op temperatuur kan worden gebracht zonder de toast te verbranden.
Nee, onze broodroosters zijn niet geschikt voor toastzakjes.
Deze geeft de mogelijkheid om de broodhouder licht op te tillen, waardoor u kleinere items zoals warme broodjes en bagels eruit kunt halen zonder uw vingers te verbranden!
Op een werkvlak met genoeg ruimte er omheen, weg van brandbare stoffen (gordijnen, vuilnisbak, stopcontact, enz.) en nooit zonder toezicht.
Bijna alle soorten brood uit de winkel. Let erop dat droog brood sneller roostert dan vers brood. Bevroren brood roostert langzamer. Met de regelbare thermostaat kunt u de broodrooster naar smaak instellen. Als er een snee brood vast komt te zitten in het toestel, schakelt u het toestel uit en laat u het afkoelen. U kunt het sneetje dan verwijderen zonder risico op brandwonden.
De verschillen in vochtigheidsgraad tussen de diverse soorten brood kunnen ervoor zorgen dat de tijd en het roosterniveau verschillen. Enigszins droog brood moet op een zeer lage stand worden geroosterd. Zeer vers of volkorenbrood moet op een wat hogere stand worden geroosterd. Brood met een oneffen oppervlak, zoals kaiserbroodjes, heeft mogelijk een hogere roosterstand nodig.
Ja, wel brood met granen.
Nee, geen brood met gedroogd fruit. Als u het brood roostert, geeft het zelfs een slechte smaak en kan het fruit in harde stukjes veranderen, wat tot materiële schade kan leiden.
We raden aan geen producten te verwarmen of te roosteren die zijn bedekt of besprenkeld met suiker.
Ja. Met het automatische centreerstuk in al onze broodroosters en de extra diepe en brede gleuven op onze nieuwe modellen kunt u gemakkelijk broodjes, dunne of dikke sneetjes roosteren zonder dat ze aan de verwarmingselementen blijven kleven.
Nee. Gebruik uw broodrooster nooit om te bakken, grillen of ander voedsel te ontdooien dan brood.
Dat kan enkel met toestellen die speciaal zijn ontwikkeld voor kleine broodjes. Let op, want er mogen maar 2 of 3 broodjes in de broodrooster om oververhitting te voorkomen.
Nee. Het toestel kan slechts voor één functie tegelijk worden gebruikt.
Droog brood roostert sneller dan vers brood. Bevroren brood roostert nog langzamer.
Met de keuzeknop voor het bruiningsniveau kun je het roosteren afstemmen op je eigen smaak.
Voordat u de broodrooster reinigt, onderhoudt of opbergt, haalt u de stekker uit het stopcontact en laat u de broodrooster afkoelen. Als u de buitenkant en de stroomkabel van de broodrooster wilt schoonmaken, gebruikt u een zachte doek of een licht vochtige spons en afwasmiddel en droogt u hem helemaal af. Als u de kruimellade wilt schoonmaken, verwijdert u deze en veegt u de lade af met een vochtige doek. Doe de kruimellade niet in de vaatwasmachine. Gebruik voor het onderhoud van de broodrooster nooit agressieve wasmiddelen, metalen voorwerpen of schuursponsjes. En raak nooit het verwarmingselement aan.
De hendel blijft alleen omlaag wanneer uw broodrooster is ingeschakeld op het stopcontact. Als er nog steeds een probleem is, haalt u de broodrooster uit het stopcontact, draait u deze om boven de gootsteen en schudt u zachtjes grote kruimels eruit die het mechanisme kunnen blokkeren. Als het probleem zich blijft voordoen, neemt u de broodrooster mee naar een erkend servicecentrum.
Eén snee brood in een broodrooster met twee gleuven leidt tot een ongelijke verhitting.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Standaard vierkant gesneden brood. Vergeet niet dat oud brood sneller is geroosterd dan vers brood. Bevroren brood doet er langer over, afhankelijk van het model. Uw broodrooster is uitgerust met een knop om bevroren brood te roosteren.
Brood dat al geroosterd is, hoeft u niet weg te gooien. Gebruik gewoon de opwarmfunctie van uw broodrooster (afhankelijk van het model).
Schakel het toestel uit en laat afkoelen. Trek de stekker uit het stopcontact voor u een poging doet om het brood te verwijderen. U kunt het sneetje dan verwijderen zonder risico op brandwonden. Vergeet niet dat u een ingeschakelde broodrooster niet onbeheerd mag achterlaten.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.