FCM Smart'n'light CM600810

FCM Smart'n'light CM600810 Bepaal de sterkte van uw koffie met slechts één druk op de knop
Met het Smart'n Light koffiezetapparaat van Tefal gaat u de dag optimaal van start met telkens weer heerlijke en aromatische koffie. Perfecte koffie maken is binnen handbereik met een kristalhelder, zeer gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met eenvoudige bedieningsmogelijkheden. Het ruime ontwerp van de waterkop zorgt voor snelle resultaten, terwijl de AROMA-functie een tweestaps pre-infusiefunctie biedt die een maximale smaak en aroma uit uw koffie haalt. Dit alles met een stijlvolle moderne esthetiek die naadloos aansluit bij elke keuken.

Referentie: CM600810

 
59,99 €1
1Eco-participation included.

Smart'n Light koffiemachine: Volmaakte koffiesmaak

De Smart'n Light koffiemachine van Tefal, ontworpen met een gestroomlijnde, moderne look, voorziet in een tijdloze koffiesmaak en een perfecte dagelijkse koffiebereiding. Dit eenvoudig te gebruiken koffiezetapparaat met filter en voor 15 kopjes is uitgerust met een optimale bereidingstechnologie - met inbegrip van een extra grote waterkop en de AROMA-functie voor het in twee stappen zetten van pre-infuus koffie - opdat de aromatische koffie elke keer weer boordevol is van smaak. De eenvoudig te gebruiken bediening van het elektrische koffiezetapparaat zorgt voor een perfecte start van de dag, met een programmeerbare timer om de brouwcyclus tot 24 uur van tevoren in te stellen. Voer uw koffiebereiding tot een hoger niveau dankzij de reeks handige functies: automatische uitschakeling na 30 minuten, het antidrupsysteem opdat u de koffie op elk moment tijdens de bereiding ervan kunt serveren, en een perfecte capaciteit van 1,25 liter voor 15 kopjes versgezette koffie.
Belangrijkste zaken
 • Optimaal brouwen

  Het omvangrijke ontwerp zorgt voor een perfect gelijkmatig koffiezetresultaat in een mum van tijd, en zorgt er tevens voor dat de koffie dag na dag rijkelijk op smaak kan worden gebracht.

 • Auto-start programmering

  Programmeer de start van de brouwcyclus tot 24 uur van tevoren om de bereiding te laten beginnen op het moment van uw keuze, en merk het gemak en de tevredenheid op dat u bij het ontwaken ervaart dankzij de vers gebrouwen koffie die reeds voor u klaarstaat.

 • Warmhoudfunctie en automatische uitschakeling

  Houd uw koffie warm tot wel 30 minuten lang, dankzij een automatische uitschakelfunctie voor maximaal gemak en gemoedsrust.

 • In-en uitschenken tijdens het brouwen

  De antidrupfunctie pauzeert de koffiezetcyclus zodra u de pot verwijdert, zodanig dat u op elk gewenst moment van de koffie kunt genieten.

 • Perfecte capaciteit

  De capaciteit van 1,25 liter is perfect geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor het vermaak van de gasten, waardoor er voldoende smaakvolle koffie is voor het hele gezin.

Accessoires
Eigenschappen
Timer (h) Programmeerbaar  
Karaf Glas  
Koffiearoma Aromaselector  
Permanente filter Nee  
Waterpeil Venster  
Aan-/uitschakelaar (verlicht/onverlicht) Verlicht  
Warmhouden    
Automatische uitschakeling - uitschakeling    
Uitneembare filterhouder    
Koffie laten druppelen Druppelstop  
Prijs 59,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.