Tastea BJ551B10

Tastea theezetter BJ551 De beste infusie met de juiste temperatuur en de perfecte infusietijd

De Tastea theezetter biedt u de mogelijkheid om het volledige infusieproces te regelen, met deskundige nauwkeurigheid en temperatuurregeling voor al uw favoriete theeën. Dat kan dankzij de acht temperatuurinstellingen (40 °C, 60 °C, 70 °C, 80 °C, 85 °C, 90 °C, 95 °C, 100 °C) met tien infusietijden van 1 tot 10 minuten en de mogelijkheid om uw thee tot 8 uur warm te houden. Deze theezetter geeft u het perfecte kopje thee, met geavanceerde functies voor een uitzonderlijke thee-ervaring.

Referentie: BJ551B10

 
79,99 €1
1Eco-participation included.

TASTEA THEEZETTER

De sleutel tot het brouwen van de perfecte thee is een heel nauwkeurige controle over de temperatuur. De Tastea theezetter heeft een hittebestendige glazen behuizing en acht temperatuurinstellingen. Geniet op een rustig moment van uw favoriete thee -van witte of groene thee, gebrouwen op lagere temperaturen, tot zwarte thee op hogere instellingen - met een inhoud van 1,5 l die perfect geschikt is voor elke gelegenheid. Geavanceerde functies en design werken het totaalbeeld af, met een uitneembaar rvs mandje voor eenvoudig brouwen en reinigen en een handige warmhoudfunctie. Deskundige nauwkeurigheid ligt binnen handbereik.
Belangrijkste zaken
 • Perfect gebrouwen thee met temperatuur- en infusiecontrole

  Maak uw thee met deskundige nauwkeurigheid: 8 temperatuurinstellingen (40, 60, 70, 80, 85, 90, 100°C) zorgen voor het ideale niveau voor al uw favoriete theeën - van witte of groene thee op lagere temperaturen, tot zwarte thee op hogere instellingen. 10 tijden of infusies van 1 tot 10 minuten geven u de garantie dat uw thee volgens de perfecte infusietijden bereid wordt.

 • Aanpasbare warmhoudfunctie

  Selecteer de gewenste tijd om uw thee warm te houden, van 1 tot 8 uur. U kunt uw thee de hele dag drinken, zonder aan smaak in te boeten.

 • Hittebestendige glazen behuizing met een inhoud van 1,5 l

  De grote inhoud van 1,5 l is perfect om al uw warme dranken te bereiden. Deze theezetter heeft een kwalitatieve hittebestendige glazen behuizing om lang mee te gaan.

 • Elektronische bedieningsbasis met een digitaal scherm

  Digitale aanraakbediening met eenvoudig te reinigen en groot scherm om uw keuzes eenvoudig te kunnen zien.

 • Uitneembaar rvs mandje

  Het brouwen van thee wordt een fluitje van een cent met een kwalitatief uitneembaar rvs mandje voor snelle en handige reiniging en langdurige prestaties.

Eigenschappen
Kleuren Grijs  
Secondary(ies) Colour(s) wit  
Materiaal van de behuizing Glas  
360° draaibare voet    
Temperatuurkeuzeschakelaar Elektronisch  
Control Type on power base or on handle  
Auto programs    
Type stekker EUR  
Stekkervorm Right Angle Plug  
Stekkerkleur Zwart  
Prijs 79,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding