Waterkoker Touch 1,7 L KO850810

Waterkoker Touch 1,7 L KO850810 Fleur uw wereld op met één druk op de knop en regel de temperatuur van uw thee
Stroomlijn uw keuken met een intuïtieve en vooruitstrevende waterkoker die even mooi als functioneel is. Met de elektrische waterkoker van Tefal geniet u, dankzij het naadloze digitale scherm met temperatuurweergave en vijf temperatuurinstellingen, van warme dranken op de perfecte temperatuur. Met handige functies en een eenvoudig maar modern design zijn heerlijke warme dranken slechts een druk op de knop verwijderd.

Referentie: KO850810

 
79,99 €1
1Eco-participation included.

TEFAL Waterkoker De meest moderne waterkoker met temperatuurregeling ooit

Met de elektrische waterkoker van Tefal geniet u van warme dranken op de juiste temperatuur, perfect aangepast aan ieders smaak. Deze moderne, intuïtieve waterkoker is even verfijnd als vooruitstrevend. De waterkoker is uitgerust met een naadloos en minimalistisch digitaal scherm dat de temperatuur weergeeft van het water in de koker. Bovendien biedt hij een reeks van vijf temperatuurinstellingen aan van 40°C tot 100°C, perfect voor het verwarmen van water met één druk op de knop. De dubbelwandige constructie houdt de warmte binnen, terwijl een oppervlak dat koel blijft aan de buitenkant voor totale veiligheid zorgt. Bijkomende handige functies zijn de warmhoudfunctie van 30 minuten zodat uw dranken klaar zijn als u dat bent, een deksel dat automatisch opent zodat u makkelijk kan vullen, een voet die 360° ronddraait en automatische uitschakeling voor een zorgeloos gebruik. En dankzij een royale inhoud van 1,7 L biedt hij tot 7 kopjes tegelijk, ideaal voor al uw behoeften aan warme dranken. Tefal, het moderne, gestroomlijnde antwoord op de elektrische waterkoker.

Streamline your kitchen with an intuitive, forward-thinking kettle that is as beautiful as it is functional. With the Tefal electric water kettle, enjoy hot beverages at the perfect temperature, thanks to a seamless digital live-temperature screen and five temperature settings. With convenient features and a simple yet modern design, delicious hot drinks are just a touch away.

Belangrijkste zaken
 • Naadloos digitaal scherm

  Dit gestroomlijnde ontwerp is voorzien van een minimalistisch, eenvoudig afleesbaar digitaal scherm dat de werkelijke temperatuur toont van het water in de koker. Naadloos geïntegreerd in de behuizing van de waterkoker, voor een moderne en gesofisticeerde uitstraling.

 • 5 temperatuurselecties

  Geniet van uw warme drank op de manier die u verkiest, dankzij de intuïtieve elektronische temperatuurselectie met vijf nauwkeurige instellingen die perfect zijn aangepast aan uw smaak en uw noden: 40°C / 70°C / 80°C / 90°C / 100°C.

 • Veilig aan te raken oppervlak om uw handen te beschermen

  De veilig aan te raken en warmte-blokkerende behuizing houdt de buitenkant van de waterkoker koel voor een comfortabel, zorgeloos gebruik en meer veiligheid.

 • Kookt met één druk op de knop

  Kook water in een oogwenk, met gebruik van de 100°C-instelling. Perfect te gebruiken tijdens het koken.

 • 30 min warmhoudfunctie

  De warmhoudfunctie van 30 minuten houdt het water langer op de perfecte temperatuur, voor warme dranken wanneer u het wil.

 • Naadloze binnenkant in roestvrij staal voor eenvoudige reiniging

  De naadloze roestvrijstalen binnenkant maakt komaf met moeilijk te bereiken hoeken en spleten, voor een eenvoudige reiniging.

 • 360° draaibare basis voor totaal gebruiksgemak

  Dankzij de 360° draaibare basis blijft de draadloze waterkoker stevig op zijn plaats en kan hij gemakkelijk uit iedere hoek worden opgepakt en neergezet

 • Deksel dat automatisch opent

  Het deksel opent automatisch en biedt een grote opening voor eenvoudig vullen en reinigen, met een enkele druk op de knop.

 • De dubbelwandige constructie houdt de warmte binnen

  De dubbelwandige constructie houdt de warmte binnen terwijl de buitenste laag koel blijft, zelfs wanneer het water binnenin kookt.

 • Inhoud van 1,7 L voor max. 7 kopjes

  Met een inhoud van maar liefst 1,7 l kunt u maximaal 7 kopjes bereiden, perfect voor heerlijke, warme dranken.

 • default

  Automatische uitschakelfunctie voor totale gemoedsrust

  Dankzij de automatische uitschakelfunctie wordt de waterketel uitgeschakeld na een warmhoudcyclus van 30 minuten, voor een zorgeloos gebruik.

Eigenschappen
Vermogen W  
Materiaal van de behuizing Twee lagen  
Anti-kalkfilter Niet van toepassing  
Deksel Handig deksel  
360° draaibare voet    
Verwarmingselement Afgeschermd  
Snoeropbergruimte    
Aan/uit-schakelaar    
Temperatuurkeuzeschakelaar Elektronisch  
Automatische uitschakeling    
Kleuren ZWART  
Prijs 79,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Controleer of het deksel van uw waterkoker goed is afgesloten en dat de filter aanwezig is.
Als dat zo is, breng de waterkoker dan naar een erkende reparateur.
• Gebruik de waterkoker niet met natte handen of op blote voeten.
• Laat de stroomkabel niet over de rand van een tafel of werkoppervlak hangen om te voorkomen dat de waterkoker valt.
• Wees altijd alert wanneer de waterkoker wordt gebruikt en kijk vooral uit voor de stoom die uit de opening komt: deze is zeer heet.
• Denk er ook om dat een waterkoker van roestvrij staal zeer heet wordt tijdens gebruik. Raak de waterkoker niet aan, behalve bij de handgreep.
• Let op dat kinderen niet met het toestel kunnen spelen.
• Als het snoer is beschadigd, moet het door de fabrikant, zijn serviceafdeling of een andere bevoegde persoon worden vervangen om gevaar te voorkomen.
U kunt alleen water gebruiken in het product. Het koken van andere vloeistoffen kan lekkage, overlopen of schade als gevolg hebben.
U kunt mineraalwater koken. Als het water sterk mineraalhoudend is, zullen er snel vlekken ontstaan op het roestvrij staal (afhankelijk van het model). Wij bevelen u aan uw waterkoker regelmatig schoon te maken.
Er lijkt misschien wel ruimte genoeg te zijn voor meer water, maar als u de waterkoker vult tot boven het maximumpeil waarvoor deze is ontworpen, kan het apparaat lekken wanneer het water kookt. Overvul de waterkoker dus niet.
Dit is afhankelijk van de grootte van de waterkoker. U mag het apparaat niet gebruiken als het water niet tot de minimumlijn op het venstertje reikt.
Om watervlekken te vermijden en te voorkomen dat de waterkoker gaat lekken als deze omvalt, bevelen wij u aan om de waterkoker na gebruik volledig leeg te maken.
Ja. Wrijf het verwarmingselement nooit schoon met een doek of met een schurend materiaal. Ontkalken is voldoende.
De filter bestaat uit een rooster dat de kalkdeeltjes tegenhoudt. Het is belangrijk om deze regelmatig te reinigen door deze af te vegen of in een bak met ontkalkingsoplossing te drenken (verdunde azijn of citroenzuur).
Veeg de buitenkant af met een propere doek (indien nodig met een druppel azijn). Gebruik nooit schuursponsjes, schuurmiddelen, schoonmaakmiddelen of andere schoonmaakproducten. Deze kunnen leiden tot verkleuring van het plastic. Dompel de waterkoker, het snoer, de stekker en de basis nooit onder in water!
Ontkalk uw waterkoker regelmatig, liefst één keer per maand, en vaker als u in een streek woont met erg hard water.
Zo ontkalkt u uw waterkoker:
• Met witte azijn van 8°:
Vul de waterkoker met 1/2 liter azijn.
Laat 1 uur inwerken zonder te verhitten.
• Citroenzuur:
- Kook 1/2 liter water.
- Voeg 25 g citroenzuur toe en laat 15 min rusten.
• Een specifiek ontkalkingsproduct voor plastic waterkokers: volg de aanwijzingen van de fabrikant.
Giet de waterkoker leeg en spoel 5 of 6 keer na.
Herhaal deze stappen indien nodig.

Uw filter ontkalken (afhankelijk van het model):
• Laat de filter weken in witte azijn of in een oplossing van citroenzuur.
• Gebruik nooit een andere ontkalkingsmethode dan hiervoor aanbevolen.
In sommige gebieden met een hoog ijzergehalte in het water kan de natuurlijke kalkafzetting in uw waterkoker een bruine of zwarte kleur krijgen.
Tijdens gebruik:
Volg de instructies in de gebruiksaanwijzing op: houd het voorgeschreven vulniveau aan en vul uitsluitend met water.
Na gebruik:
Giet het overtollig water altijd uit uw waterkoker.
Onderhoud:
Ontkalk uw waterkoker regelmatig, één keer per maand, en vaker als u in een streek woont met hard water.
Spoel voor het eerste gebruik de binnenkant van uw waterkoker uit en laat een of twee keer water koken
Wanneer de weestand of het verwarmingselement kalkaanslag heeft, wordt de warmte die wordt geproduceerd slechts gedeeltelijk doorgegeven aan het water dat moet worden verwarmd. Bovendien kan er door kalk ook roest ontstaan.
Meestal wordt dit veroorzaakt door kalkaanslag aan de binnenkant: lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig over hoe u uw waterkoker kunt ontkalken (afhankelijk van het model).
De waterkoker kan ook per ongeluk zijn gebruikt zonder water of met onvoldoende water (een element moet altijd zijn bedekt met water), wat ervoor zorgt dat de veiligheidsfunctie in werking treedt. U kunt het toestel op de volgende manier resetten:
Wacht 5 minuten totdat de waterkoker is afgekoeld en vul daarna opnieuw met water.
Druk op de aan/uit-knop en na ongeveer 15 minuten zal de waterkoker zichzelf automatisch resetten en beginnen te koken.
Plaats de waterkoker niet dicht bij een raam omdat de plastic onderdelen door het zonlicht kunnen verkleuren.
De voet van 360 graden moet vrij kunnen draaien.
Dit kan komen door het ontwerp van het hoogrendementselement dat het water verwarmt.
Misschien hebt u de waterkoker te vol gegoten, waardoor het water langs de kant van de waterkoker lekt tijdens het koken of waardoor water in de interne ontluchting kan komen, wat betekent dat er water onder aan de waterkoker op het werkvlak verschijnt. Vul de waterkoker niet verder dan de maximale markering. De condens op het deksel kan ook naar beneden zijn gedruppeld op het werkvlak.
Het is geen model met uittrekbaar snoer. Verwijder het rond de plaat gewonden snoer en strek het handmatig.
Omdat het stroomverbruik hoog is, ontstaat er mogelijk warmte. Gebruik een stopcontact uitsluitend voor de waterkoker. Als de stekker zo warm wordt dat er een brandvlek zou kunnen ontstaan of als het plastic vervormd is, moet u het gebruik stopzetten en de stekker laten inspecteren en repareren.
De interne onderdelen kunnen metaalachtige geluiden veroorzaken door de temperatuursverandering. Dit is normaal.
Elektrische waterkokers zijn ontworpen om te worden uitgeschakeld als ze stoom detecteren. Deze stoom kan condenseren en daardoor kunnen er druppels van de onderkant van de handgreep vallen. Dit is geen defect. Het zal ook geen problemen met uw waterkoker veroorzaken.
Meteen na het koken is de sensor die de stroom automatisch uitschakelt nog warm, waardoor de aan/uit-schakelaar mogelijk niet werkt. Wacht tot de sensor is afgekoeld en probeer het dan opnieuw.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Dit gebeurt meestal wanneer de waterkoker nieuw is. Gooi de eerste paar keren dat u de koker gebruikt, het water weg. Als het probleem aanhoudt, vult u de waterkoker tot het maximumniveau en voegt u 2 theelepels soda toe. Breng het water aan de kook, gooi het weg en spoel de waterkoker om.
Als u in een gebied woont met hard water is dit fenomeen normaal. Het wordt veroorzaakt door het calcium en magnesiumcarbonaat in het water. Bijgevolg zal de waterkoker regelmatig moeten worden ontkalkt.
Elektrische waterkokers koken de gewenste hoeveelheid water gedurende de vereiste tijd en zijn meestal niet uitgerust met een functie om het water warm te houden. Het water wordt erg snel aan de kook gebracht, en het is dus niet nodig om het warm te houden.
KettleDe filters en filterhouders zijn gemaakt van voedselveilig polypropyleen (PP). filters and filter holders are made of food-grade polypropylene (PP).
Het verwarmingselement bestaat uit voedselveilig roestvrij staal (SUS304).
De plastic waterkokers zijn gemaakt van voeselveilig polypropyleen (PP).
De roestvrijstalen kokers zijn gemaakt van voedselveilig roestvrij staal (SUS304).
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.