Atlantis

ATLANTIS PP3020V1 Volg eenvoudig je gewicht

Met de innovatieve technologie voor het volgen van gewichtsverlies is Tefal Atlantis een nuttige tool om af te slanken en er goed uit te zien, met een capaciteit van vier geheugens voor het opvolgen van de gewichtsevolutie. Deze elektronische badkamerweegschaal met een capaciteit van 160 kg heeft een compact ontwerp met mooie ronde hoeken, een groot platform en een groot lcd-scherm.

25,99 €1

Referentie : PP3020V1

1Eco-participation included.

TEFAL ATLANTIS PERSONENWEEGSCHAAL: GEWICHT VERLIEZEN MAKKELIJK GEMAAKT MET GEAVANCEERDE OPVOLGING

Tefal Atlantis is een hoogwaardige personenweegschaal ontworpen om uw evolutie te volgen dankzij zijn innovatieve technologie van opvolging.

 • Het geheugen geeft de evolutie weer van vier verschillende gebruikers, de weegschaal herkent je als erop gaat staan en geeft je persoonlijke evolutie weer dankzij zijn geavanceerde herkenningstechnologie.
 • Een groot glazen platform met voldoende plaats, grote LCD-weergavedisplay voor een goede leesbaarheid.
 • Tefal Atlantis elektronische personenweegschaal voorziet een grote weegcapaciteit van 160 kg, een modern slank doorzichtig ontwerp, dat bij ieder huis past.
 • Voor onmiddellijk gebruik, dankzij de CR3032 lithium batterij die bij de personenweegschaal is inbegrepen.
 • Met zijn geavanceerde kenmerken is de Tefal Atlantis de ideale tool bij uw gewichtsverlies en het fit blijven.
Belangrijkste zaken
 • VOLG DE EVOLUTIE VAN JE GEWICHT

  Tot 4 gebruikersgeheugens voor het opvolgen van het hele gezin.

   

 • VOLG DE EVOLUTIE VAN JE GEWICHT

  Stap op de weegschaal, deze zal je automatisch herkennen en je gewicht en het verschil in gewicht met de laatste weging weergeven.

 • Grote capaciteit

   capaciteit van 160 kg met gewichtsaanduiding tot op 100g nauwkeurig

 • default

  ONTWERP

  Het compacte en transparante ontwerp zal je bevallen en past perfect in elke badkamer. 

 • HANDIGE FUNCTIES

  Automatisch AAN: stap gewoon op het platform en de weegschaal wordt ingeschakeld.

  Automatisch UIT: de weegschaal wordt uitgeschakeld na 10".

 • BETROUWBAAR

  2 jaar garantie

 • HYGIËNISCH

  Materiaal van gehard glas: makkelijk schoon te maken.

 • KLAAR VOOR GEBRUIK

  Voor onmiddellijk gebruik worden 2 x LR03 AAA batterijen meegeleverd met de weegschaal.

Eigenschappen - Vergelijking
GEWICHT &
Verandering van het gewicht t.o.v. vorige weging in kg    
   
nvt
HANDIGE FUNCTIES
Geheugens 4  
4  
4  
TECHNISCHE SPECIFICATIES
Inhoud 160  kg
160  kg
160  kg
Gewichtsaanduiding 100  g
100  g
100  g
Backlight display    
   
   
Kleuren Zilver  
Glas + metaalgrijs  
Parelwit + aluminium  
Batterijtype AAA  
AAA  
AAA  
Batterijen inbegrepen    
   
   
Prijs 25,99 €
34,99 €
39,99 €

Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Het is belangrijk om uzelf altijd op hetzelfde moment van de dag te wegen. Het beste is eenmaal per week.
Met deze functie kunt u het gewicht onmiddellijk aflezen. Het is niet nodig om te wachten tot de '0' wordt weergegeven - de berekening van het gewicht begint onmiddellijk.
De meeste recente weegschalen hebben een knop bij de batterij. Zo niet, dan kijkt u in de handleiding.
Als u op de weegschaal stapt, blootsvoets, wordt er een elektrische stroom van een zeer lage intensiteit via de elektroden door het lichaam gestuurd. Deze stroom, die van de ene voet naar de andere loopt, ondervindt moeilijkheden wanneer de stroom door vet moet lopen. Deze weerstand van het lichaam, genaamd bio-elektrische impedantie, verschilt afhankelijk van geslacht, leeftijd en lengte van de gebruiker en maakt het mogelijk om lichaamsvet te bepalen. Dit toestel is volkomen veilig, omdat het met een zeer lage stroom werkt (4 x 1,5 V batterijen).
Meten en wegen moet altijd onder dezelfde omstandigheden worden uitgevoerd om volledig tevreden te zijn met dit toestel: - Weeg uzelf altijd met blote voeten. Uw voeten moeten droog zijn en goed op de elektroden staan. Let op dat als er te veel eelt onder uw voeten zit, de meting kan worden beïnvloed. – bij voorkeur één keer per week, direct 's ochtends, – een kwartier na het opstaan, zodat het water in uw lichaam in de onderste ledematen is verdeeld. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de benen (dijen, knieën, kuiten) of de voeten elkaar niet raken. Indien nodig, steekt u een vel papier tussen uw benen.
Dat hangt af van de soort weegschaal die u gebruikt: - Diagnostische weegschaal: de meting wordt vertekend. - Andere weegschaal: geen invloed op de meting.
Het toestel kan worden afgeveegd met een spons en afwasmiddel. Gebruik geen metalen schuurspons of schuurpoeder. Dompel deze nooit onder in water.
Berg uw weegschaal liggend op zonder iets erop. Als u de weegschaal gedurende langere tijd niet gebruikt, verwijdert u de batterijen.
Wij raden altijd aan om nieuwe alkalibatterijen (LR03-batterijen) te gebruiken en nooit salinische batterijen (R03-batterijen) of oplaadbare batterijen (HR03-batterijen). Vervang altijd alle batterijen door nieuwe alkalibatterijen. Dat is niet van toepassing op weegschalen die CR2032-knoopcelbatterijen of lithiumbatterijen gebruiken.
Het is normaal dat de melding “8888” wordt weergegeven wanneer de batterijen worden geplaatst. Het product bevindt zich in de initialisatiefase. Plaats het op een vlak oppervlak en wacht tot de melding verdwijnt. Door het te verplaatsen of erop te gaan staan wanneer “8888” wordt weergegeven, begint de initialisatie opnieuw. De initialisatie kan 5 à 30 seconden duren.
De weegschalen hebben een afwijking tijdens het wegen gedetecteerd en herkalibreren momenteel. U moet van de weegschalen stappen en wachten tot “0,0” wordt weergegeven voor u er opnieuw opstapt.
Het virtuele toetsenbord wordt pas geactiveerd wanneer de weging is voltooid. Volg de onderstaande regels: - Stap van het product wanneer de weging is voltooid, - Druk met slechts één vinger op de toetsen, - Gebruik één vinger om om op de toetsen te drukken, - Gebruik alleen een vinger om op de toetsen te drukken (geen objecten).
Ja, een diagnostische weegschaal meet de vetvrije lichaamsmassa en door deze af te trekken van de totale lichaamsmassa, geeft de weegschaal het totale lichaamsvet aan, waar dat ook zit.
Ja, het gewicht van kleding wordt toegevoegd aan de vetmassa.
Bij de productiekalibratie van de weegschaal kunnen zich enkele variaties per weegschaal voordoen. Sommige verschillen uit deze variaties kunnen verschijnen als u uw gewicht op twee verschillende weegschalen vergelijkt.
We raden u aan uw arts te raadplegen om na te gaan of de slimme weegschaal veilig kan worden gebruikt tijdens uw zwangerschap. Als u die gebruikt, dan zal de lichaamsvetberekening niet juist zijn. We raden dan ook aan om geen rekening te houden met deze resultaten tijdens de zwangerschap.
U mag de slimme weegschaal niet gebruiken als u een pacemaker of een ander medisch apparaat hebt. De slimme weegschalen sturen een zwak elektrisch signaal door uw lichaam om uw lichaamsvetmassa te meten, en dat signaal kan een pacemaker (of ander medisch apparaat) schaden of verstoren.
Hydratatie is essentieel voor de normale werking van je lichaam. Door het vochtgehalte te meten weet je wanneer je te weinig vocht in je lichaam hebt.
Lean mass bestaat uit lichaamswater, organen, botten en spieren en speelt een belangrijke rol voor het dagelijkse energieverbruik.
Met deze index houd je je Fat Mass in het oog, een energiereserve die essentieel is voor je lichaam.
Een belangrijke indicator om je lichaamsbouw te beoordelen en mogelijk overgewicht te vermijden.