Bodysignal

Bodysignal Je trouwe vriend voor het meten van gewicht en vetmassa
 • Personenweegschaal die je lichaamssamenstelling analyseert.
 • Ingebouwde Body Signal Glass technologie bepaalt je persoonlijke min/max vetmassagrenzen.
 • Met Visio Control kleurenweergave, zodat je je vooruitgang  gemakkelijk kunt volgen.
44,99 €1

Referentie : BM7100S6

1Eco-participation included.

Body Signal Control, comprenez et contrôlez votre corps et ses changements au quotidien!

Retrouvez votre échelle de masse grasse dans un positionnement sur l'échelle de référence en fonction de l'âge, du sexe et de la taille. Améliorez votre suivi personnel d'évolution de poids, avec le Concept Visio Control, de manière précise, en douceur et en lumière. Body Signal Control peut suivre jusqu'à 4 profils différents en même temps, idéal pour la famille !
 
 • Concept Visio Control, pour analyse votre évolution en couleur : 
  - Vert : BRAVO ! Perte de poids
  - Orange : Poids stable
  - Rose : ATTENTION ! Prise de poids
 • Impédancemétrie pour analyser votre taux de masse grasse / maigre et ses variations quotidiennes.
 • Peut suivre jusqu'à 4 individus différents reconnus automatiquement.
 • Lecture facile avec le grand écran LCD (chiffres hauts de 28 mm).
 • Plateau en verre avec marche / arrêt automatique.
Belangrijkste zaken
 • USP 3.png

  Indications poids et masse graisseuse (kg)

 • USP 1.png

  Groen: PROFICIAAT ! Gewichtsverlies

 • USP 2.png

  Roze : Pas op ! Gewichtstoename

 • USP 8.png

  UTILE: un graphique compare ma graisse par rapport à mes propres limites personnelles

Eigenschappen - Vergelijking
GEWICHT &
Lichtindicator voor gewichtsverandering - VISIO-CONTROL    
nvt    
Meting van de vetmassa in kg    
nvt nvt
Lichtindicator voor verandering in lichaamssamenstelling - VISIO-CONTROL    
nvt    
Vetmassa-indicator met individuele maxima    
nvt    
HANDIGE FUNCTIES
Aanraaktoetsenbord    
nvt nvt
Geheugens 4  
4  
4  
TECHNISCHE SPECIFICATIES
Inhoud 160  kg
160  kg
160  kg
Gewichtsaanduiding 100  g
100  g
100  g
Backlight display    
   
   
Weegplateau Gehard glas  
nvt nvt
Kleuren Parelwit + aluminium  
Zilver  
Glas + metaalgrijs  
Batterijtype AAA  
AAA  
AAA  
Batterijen inbegrepen    
   
   
Prijs 44,99 €
27,99 €
39,99 €

Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Het is belangrijk om uzelf altijd op hetzelfde moment van de dag te wegen. Het beste is eenmaal per week.
Met deze functie kunt u het gewicht onmiddellijk aflezen. Het is niet nodig om te wachten tot de '0' wordt weergegeven - de berekening van het gewicht begint onmiddellijk.
De meeste recente weegschalen hebben een knop bij de batterij. Zo niet, dan kijkt u in de handleiding.
Meten en wegen moet altijd onder dezelfde omstandigheden worden uitgevoerd om volledig tevreden te zijn met dit toestel: - Weeg uzelf altijd met blote voeten. Uw voeten moeten droog zijn en goed op de elektroden staan. Let op dat als er te veel eelt onder uw voeten zit, de meting kan worden beïnvloed. – bij voorkeur één keer per week, direct 's ochtends, – een kwartier na het opstaan, zodat het water in uw lichaam in de onderste ledematen is verdeeld. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de benen (dijen, knieën, kuiten) of de voeten elkaar niet raken. Indien nodig, steekt u een vel papier tussen uw benen.
Dat hangt af van de soort weegschaal die u gebruikt: - Diagnostische weegschaal: de meting wordt vertekend. - Andere weegschaal: geen invloed op de meting.
Wij raden altijd aan om nieuwe alkalibatterijen (LR03-batterijen) te gebruiken en nooit salinische batterijen (R03-batterijen) of oplaadbare batterijen (HR03-batterijen). Vervang altijd alle batterijen door nieuwe alkalibatterijen. Dat is niet van toepassing op weegschalen die CR2032-knoopcelbatterijen of lithiumbatterijen gebruiken.
Het is normaal dat de melding “8888” wordt weergegeven wanneer de batterijen worden geplaatst. Het product bevindt zich in de initialisatiefase. Plaats het op een vlak oppervlak en wacht tot de melding verdwijnt. Door het te verplaatsen of erop te gaan staan wanneer “8888” wordt weergegeven, begint de initialisatie opnieuw. De initialisatie kan 5 à 30 seconden duren.
De weegschalen hebben een afwijking tijdens het wegen gedetecteerd en herkalibreren momenteel. U moet van de weegschalen stappen en wachten tot “0,0” wordt weergegeven voor u er opnieuw opstapt.
Het virtuele toetsenbord wordt pas geactiveerd wanneer de weging is voltooid. Volg de onderstaande regels: - Stap van het product wanneer de weging is voltooid, - Druk met slechts één vinger op de toetsen, - Gebruik één vinger om om op de toetsen te drukken, - Gebruik alleen een vinger om op de toetsen te drukken (geen objecten).
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Ja, een diagnostische weegschaal meet de vetvrije lichaamsmassa en door deze af te trekken van de totale lichaamsmassa, geeft de weegschaal het totale lichaamsvet aan, waar dat ook zit.
Ja, het gewicht van kleding wordt toegevoegd aan de vetmassa.
Bij de productiekalibratie van de weegschaal kunnen zich enkele variaties per weegschaal voordoen. Sommige verschillen uit deze variaties kunnen verschijnen als u uw gewicht op twee verschillende weegschalen vergelijkt.
U mag de slimme weegschaal niet gebruiken als u een pacemaker of een ander medisch apparaat hebt. De slimme weegschalen sturen een zwak elektrisch signaal door uw lichaam om uw lichaamsvetmassa te meten, en dat signaal kan een pacemaker (of ander medisch apparaat) schaden of verstoren.
Hydratatie is essentieel voor de normale werking van je lichaam. Door het vochtgehalte te meten weet je wanneer je te weinig vocht in je lichaam hebt.
Lean mass bestaat uit lichaamswater, organen, botten en spieren en speelt een belangrijke rol voor het dagelijkse energieverbruik.
Met deze index houd je je Fat Mass in het oog, een energiereserve die essentieel is voor je lichaam.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.