Classic Silver

Classic Silver Gebruiksvriendelijkheid en eenvoudigheid.

Tefal Classic is een krachtige en compacte elektronische weegschaal met vetmeter die over een automatische uitschakeling en over een glazen weegvlak met een vermogen van 160 kg en een vetmeter beschikt.

Referentie: PP1130V0

 
17,99 €1
1Eco-participation included.

Tefal Classic personenweegschaal: CONTROLEER UW FITHEID MET MAXIMUM GEBRUIKSGEMAK

Handig en makkelijk, Tefal Classic is de perfecte gebruiksvriendelijke elektronische personenweegschaal.

 • Uw gewichtsverlies controleren en fit blijven is nog nooit zo makkelijk geweest, met een extragroot glazen platform dat voldoende ruimte voorziet en cijfers van 28mm voor een heldere weergave.
 • Tefal Classic elektronische personenweegschaal voorziet een hoge weegcapaciteit van 160 kg en een dun profiel met een opvallend design dat perfect bij elk huis past.
 • Automatische AAN: stap op het platform en de weegschaal schakelt zich aan.
 • Automatische UIT: De weegschaal schakelt zich binnen 10 seconden automatisch uit wanneer u van de weegschaal stapt.
 • Met een lithium batterij inbegrepen voor onmiddellijk gebruik rechtstreeks uit de doos, Tefal Premiss combineert een prachtig design en een sterke prestatie in een gebruiksvriendelijke personenweegschaal.
Belangrijkste zaken
 • GEBRUIKSVRIENDELIJK

  Breed glazen weegvlak en gebruiksvriendelijk LCD-scherm.

 • VERMOGEN

  Weegvermogen van 160 kg en graadverdeling van 100 g.

 • ULTRA-DUN WEEGVLAK

  Dun en kleurig weegvlak voor elke woning.

 • default

 • HYGIENISCH

  Makkelijk schoon te maken gehard glas.

 • GARANTIE

  2 jaar garantie.

 • GEBRUIKSKLAAR

  Eén CR3032 lithium batterij inbegrepen.

Eigenschappen - Vergelijking
TECHNISCHE SPECIFICATIES
Weegplateau Gehard glas  
Gehard glas  
Gehard glas  
Gehard glas  
Batterijtype CR 2032  
CR 2032  
CR 2032  
CR 2032  
Batterijen inbegrepen    
   
   
   
Prijs 17,99 € 17,99 € 17,99 € 17,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Het is belangrijk om uzelf altijd op hetzelfde moment van de dag te wegen. Het beste is eenmaal per week.
Met deze functie kunt u het gewicht onmiddellijk aflezen. Het is niet nodig om te wachten tot de '0' wordt weergegeven - de berekening van het gewicht begint onmiddellijk.
De meeste recente weegschalen hebben een knop bij de batterij. Zo niet, dan kijkt u in de handleiding.
Meten en wegen moet altijd onder dezelfde omstandigheden worden uitgevoerd om volledig tevreden te zijn met dit toestel: - Weeg uzelf altijd met blote voeten. Uw voeten moeten droog zijn en goed op de elektroden staan. Let op dat als er te veel eelt onder uw voeten zit, de meting kan worden beïnvloed. – bij voorkeur één keer per week, direct 's ochtends, – een kwartier na het opstaan, zodat het water in uw lichaam in de onderste ledematen is verdeeld. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de benen (dijen, knieën, kuiten) of de voeten elkaar niet raken. Indien nodig, steekt u een vel papier tussen uw benen.
Dat hangt af van de soort weegschaal die u gebruikt:
- Diagnostische weegschaal: de meting wordt vertekend.
- Andere weegschaal: geen invloed op de meting.
Bewaar je weegschaal altijd plat en plaats geen voorwerpen op de plaat.
Als je de weegschaal lange tijd niet zal gebruiken, verwijder je de batterijen.

Indien de weegschaal verticaal wordt bewaard met een of meer poten in de lucht of met voorwerpen erop, dan zal de eerste meting niet juist zijn.
Je kan een 'ERR'-bericht krijgen en een lange bieptoon op het einde van de weging. Je zal jezelf opnieuw moeten wegen.
Om een correcte meting te garanderen moet u de weegschaal op een hard, vlak oppervlak plaatsen en niet op een zacht oppervlak zoals een mat of tapijt.
Wij raden altijd aan om nieuwe alkalibatterijen (LR03-batterijen) te gebruiken en nooit salinische batterijen (R03-batterijen) of oplaadbare batterijen (HR03-batterijen). Vervang altijd alle batterijen door nieuwe alkalibatterijen. Dat is niet van toepassing op weegschalen die CR2032-knoopcelbatterijen of lithiumbatterijen gebruiken.
Je kan ze reinigen met een stofvrije, lichtjes vochtige doek.
Gebruik geen schuursponsjes of schuurpoeder. Dompel het apparaat nooit onder in water.
Het is normaal dat de melding “8888” wordt weergegeven wanneer de batterijen worden geplaatst. Het product bevindt zich in de initialisatiefase. Plaats het op een vlak oppervlak en wacht tot de melding verdwijnt. Door het te verplaatsen of erop te gaan staan wanneer “8888” wordt weergegeven, begint de initialisatie opnieuw. De initialisatie kan 5 à 30 seconden duren.
De weegschalen hebben een afwijking tijdens het wegen gedetecteerd en herkalibreren momenteel. U moet van de weegschalen stappen en wachten tot “0,0” wordt weergegeven voor u er opnieuw opstapt.
Het virtuele toetsenbord wordt pas geactiveerd wanneer de weging is voltooid. Volg de onderstaande regels: - Stap van het product wanneer de weging is voltooid, - Druk met slechts één vinger op de toetsen, - Gebruik één vinger om om op de toetsen te drukken, - Gebruik alleen een vinger om op de toetsen te drukken (geen objecten).
Als uw weegschaal na het opvolgen van de instructies in de gebruiksaanwijzing nog steeds niet werkt, probeer ze dan niet zelf te demonteren of te repareren maar breng ze naar een erkend servicecentrum.
Ja, een diagnostische weegschaal meet de vetvrije lichaamsmassa en door deze af te trekken van de totale lichaamsmassa, geeft de weegschaal het totale lichaamsvet aan, waar dat ook zit.
Bij de productiekalibratie van de weegschaal kunnen zich enkele variaties per weegschaal voordoen. Sommige verschillen uit deze variaties kunnen verschijnen als u uw gewicht op twee verschillende weegschalen vergelijkt.
Hydratatie is essentieel voor de normale werking van je lichaam. Door het vochtgehalte te meten weet je wanneer je te weinig vocht in je lichaam hebt.
Lean mass bestaat uit lichaamswater, organen, botten en spieren en speelt een belangrijke rol voor het dagelijkse energieverbruik.
Met deze index houd je je Fat Mass in het oog, een energiereserve die essentieel is voor je lichaam.
De BMI is een internationale index, gedefinieerd door de Wereldgezondheidsorganisatie in 1997.
De BMI geeft je niveau van zwaarlijvigheid aan en dus het risico op overgewicht. Hij wordt als volgt gemeten:


De BMI is zeer globaal en niet echt gepersonaliseerd. Hij bepaalt de hoeveelheid vetmassa of spiermassa niet.
Onze weegschalen gebruiken bio-elektrische impedantie, ook gekend als bio-impedantie.

Een wisselstroom van lage intensiteit wordt door je lichaam gestuurd, deze stroom gaat gemakkelijk door weefsels die rijk zijn aan water (vetvrije massa: spieren, huid...), het ervaart daarentegen meer weerstand bij de weefsels die weinig water bevatten (vetmassa).


De bekomen weerstand, tezamen met de vergelijkingen die rekening houden met je profiel, laten ons toe je vetvrije massa te berekenen.

De vetmassa wordt bekomen door de vetvrije massa van je totale gewicht af te trekken.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.