Bakvormen en ovenschalen

Met onze siliconen, aluminium and stalen vormen lukt het je om de heerlijkste recepten klaar te maken: verrukkelijke muffins, romige, perfect goudbruinemadeleines, smakelijke financiers en cannelés, taarten, biscuitgebak, springvormtaarten, cakes, gebakjes...
Alles wat je nodig hebt om te bakken als een echte banketbakker.

undefined
  • Aluminium
  • Staal
  • Siliconenbakvormen - Proflex

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Ontdek onze Tefal bakvormen

undefined

Kies uit een ruime keuze accessoires uit onze accessoireshop

De PROflex en Crispybake assortimenten zorgen ervoor dat je al je gebakken lekkernijen zonder problemen uit de vormen haalt, dankzij het natuurlijke, niet klevende silicone van Platinum kwaliteit. En ook het schoonmaken is supereenvoudig!
Kies voor Platinum kwaliteit: dankzij de gepatenteerde technologie hebben onze vormen een honingraatbodem voor een perfect gelijkmatige warmteverspreiding. Het resultaat is tot twee keer zo krokant. Inklapbaar, onze siliconen vormen zijn flexibel en gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Ze kunnen gemakkelijk een temperatuur van 250° weerstaan en behouden hun vorm bij die temperatuur. Door hun ingebouwde onbuigbare structuur zijn ze gemakkelijk en veilig in gebruik.
In het Crispybake assortiment hebben de vormen ook ergonomische handvatten, zodat je ze nog makkelijker kunt vasthouden.