Innovation-Bandeau-934x198_BE_NL.jpg

Innovatie zit in ons DNA


Wij zijn ervan overtuigd dat innovatie de sleutel tot succes is.


Al onze medewerkers zetten hun vakkennis over technologie, ergonomie, het gebruik van producten en de manier waarop consumenten gewend zijn dingen te doen in om samen oplossingen te bedenken die jouw dagelijks leven een stuk gemakkelijker kunnen maken.

We zijn ons ervan bewust dat we goed naar jou moeten luisteren om innovaties te ontwikkelen die je gewoonten positief kunnen veranderen.

Wat houdt 'innovatie' in voor Tefal?

Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam houdt de nieuwste technologieën en de veranderende verwachtingen van de consument nauwlettend in het oog.

Op onze zoektocht naar innovatie verkennen we nieuwe terreinen die veel verder gaan dan een reeks standaard huishoudelijke apparaten. Wij richten onze blik op de toekomst: we raadplegen universiteiten en volgen hun onderzoek op specifieke terreinen zoals het kookproces. Daarnaast vragen we advies aan beroemde chefs zoals Jamie Oliver met wie we nauw hebben samengewerkt om een pannenset en apparaten van superieure kwaliteit te ontwerpen die iedereen vlot kan gebruiken.

Ontdek hier ons speciale innovatieportaal voor voorbeelden van belangrijke innovaties !

OptiGrill

Perfect geroosterd vlees - van 'saignant' tot 'bien cuit'

TEFAL® wil de consumenten altijd innoverende oplossingen aanreiken die het dagelijks leven gezelliger, plezieriger en gemakkelijker maken. Daarom hebben we een grill bedacht die voorzien is van een unieke en revolutionaire technologie: OptiGrill™ past de bereidingstijd aan volgens de dikte van het vlees en geeft met een verklikkerlichtje aan hoe gaar het vlees precies is - rood, medium of goed doorbakken.

De 'Automatic Sensor Cooking' technologie meet de dikte en hoeveelheid vlees met behulp van sensoren en past op basis van die meetgegevens de temperatuur en bereidingstijd automatisch aan.

Een lampje dat van kleur verandert tijdens het grillen laat je meteen zien hoe gaar het vlees al is: van blauw naar groen, geel en oranje tot rood. Een geluidssignaal geeft aan wanneer het volgende stadium bereikt is.

Aangezien de bereidingstijd varieert volgens de vleessoort, beschikt OptiGrill™ over 6 verschillende programma's: voor rood vlees, gevogelte, vis, worst, hamburgers en panini's. Het toestel past de temperatuur automatisch aan op basis van het gerecht dat je klaarmaakt en de gewenste gaarheid. 

Product ontdekken

 

Thermo-Spot®

Ontdek het geheim van een veilige en ideale bereiding met de Thermo-Spot®

Wist je dat een perfecte bereiding begint met de voorverwarming van je pan?
Net als je oven moet ook je pan worden voorverwarmd voor de beste kookresultaten.

Thermo-spot® beschikt over een warmte-indicator die je helpt om veilig en wel heerlijke gerechten klaar te maken.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig!
In je pan is een warmte-indicator ingebouwd die rood wordt wanneer de ideale bereidingstemperatuur bereikt is.
Voordat de pan warm is, is het Thermo-spot® logo duidelijk te zien. Tijdens de opwarming verandert de kleur en verdwijnt het logo: je pan heeft dan de ideale temperatuur bereikt!
De Thermo-Spot ® zit ingebouwd in de meeste keukenartikelen en toestellen voor bereidingen aan tafel (plancha of barbecue bijvoorbeeld). Geniet van de leukste kookervaring van begin tot einde!

PRODUCT ONTDEKKEN

Inductie

Elke dag handig en gemakkelijk eten klaarmaken!

Inductietechnologie is bijzonder veilig. Geen vlammen, geen stralingswarmte. De inductieplaat gaat automatisch uit als je een pot of pan van de plaat haalt. Ook het risico dat je eten aanbrandt, is veel kleiner.
De energie wordt heel snel opgewekt en meteen naar het binnenste van de pan geleid. Zo wordt je eten snel warm.
Resultaat? Een laag energieverbruik en een snelle opwarming (geen voorverwarming) met een hitte die stabiel en nauwkeurig behouden blijft (onmiddellijke aanpassing van het warmteniveau ).
Het gladde en effen oppervlak is in zo gereinigd, en saus of ingrediënten die naast de plaat terechtgekomen zijn, bakken er niet in vast!

Snel, veilig, gemakkelijk te reinigen, spaarzaam en er gaat geen warmte verloren... Je zult er dol op zijn!

Ontdek deze technologie in onze inductieplaat met een vermogen van 2100 W die dus supersnel warm wordt, met niet minder dan 6 programma's (handmatig, warme melk, sudderen, braden, bakken, koken) zodat je kunt bereiden wat je maar wilt! 


   PRODUCT ONTDEKKEN

Ingenio

Stapelbare potten van de nieuwe generatie

Tefal is altijd op zoek naar verbeteringen en lanceert daarom de 5de generatie stapelbare potten Ingenio. Het Ingenio-gamma is veelzijdig inzetbaar en wordt steeds krachtiger en ingenieuzer:

- 1 nieuwe handgreep: met een nieuw bevestigingssysteem, gewoon vast- en losklikken! Bovendien met 10 jaar garantie vanaf de aankoopdatum.

- 2 nieuwe hoog presterende bekledingen: voor nog meer kookplezier stelt Tefal de INTENSIUM en TITANIUM PRO bekleding voor.
Met INTENSIUM heeft Tefal een holografische 3D-deklaag bedacht die voorzien is van een Resistal-bodem die de pan vormvast maakt en zorgt voor een uitstekende warmteverdeling en voor de perfecte bereiding.
Met TITANIUM PRO koos Tefal voor een titanium bekleding die uiterst sterk is waardoor de pannen wel 8 jaar meegaan.

- 3 nieuwe, ingenieuze accessoires: een stoommandje met deksel, een vergiet en een rooster van roestvrij staal waarop je een handgreep kunt vastklikken. Zo kun je elke dag gevarieerde gerechten bereiden.

De nieuwe generatie Ingenio Easy en Talent voor een efficiënt dagelijks gebruik!

VIDEO BEKIJKEN