CrispyBake J4170214 12 mini muffinvormpjes silicone
CrispyBake J4170214 12 mini muffinvormpjes silicone
CrispyBake J4170214 12 mini muffinvormpjes silicone
CrispyBake J4170214 12 mini muffinvormpjes silicone

CrispyBake J4170214 12 mini muffinvormpjes silicone

Ref: J4170214

Het beste van silicone voor perfect gelijkmatig bakken en cakes tot 2x knapperiger!*

  • SILICONEN BAKVORM: Een siliconen muffinvorm die keer op keer 12 perfect gebakken muffin biedt
  • HEERLIJK GEBAKKEN: Uitzonderlijke bakprestaties met een gepatenteerd ontwerp met kuiltjes en microperforaties voor maximale luchtverspreiding
  • PERFECTE RESULTATEN: Ontdek de siliconen bakvorm met perfect gelijkmatige resultaten voor heerlijke cannelés, elke keer opnieuw
Ontdek alle voordelen

Diensten en garanties

  • 2 jaar garantie inbegrepen
  • Gespecialiseerde klantenservice

Tefal Crispybake siliconen bakvorm voor 12 cupcakes

De Tefal Crispybake siliconen bakvorm voor muffins levert perfect gelijkmatig gebakken resultaten die tot 2x zo knapperig zijn en onweerstaanbare cupcakes en muffins om van te watertanden. Dubbel gepatenteerde technologie—voor de bodemkuiltjes en microperforaties—garandeert uitzonderlijke luchtverspreiding, voor alle comfort van bakken met silicone met de onmiskenbare goudbruine knapperigheid van versgebakken desserts. Geniet van tot wel 12 cupcakes of muffins met ergonomische handvatten en metalen ringen voor comfortabeler bakken met alle gemak en gemoedsrust. Het perfecte siliconen bakplaatpakket voor cupcakes is gemaakt van hoogwaardig materiaal, met 100% geplatineerde silicone ontworpen voor maximale bestendigheid en flexibiliteit.

De voordelen van CrispyBake J4170214 12 mini muffinvormpjes silicone

Perfect gelijkmatige resultaten en tot 2x zo knapperig*

Bekom perfect gelijkmatige resultaten en moeiteloos goudbruine cupcakes en muffins die twee keer zo knapperig zijn, voor resultaten om van te watertanden waar het hele gezin blij van wordt. *in vergelijking met Proflex-vormen.

undefined

Uitstekend bakken met maximale luchtverspreiding

Geavanceerd, dubbel gepatenteerd ontwerp—voor kuiltjes en micro-perforaties—behaalt uitzonderlijke luchtverspreiding voor onberispelijke gelijkmatige bakresultaten en die onweerstaanbaar knapperige afwerking.

undefined

Comfortabel en veilig gebruik

Gegarandeerd moeiteloos dragen en totale gemoedsrust, deze bakplaat werd ontworpen met ergonomische handvatten en een metalen ring voor maximaal comfort.

undefined

Blijvende prestaties en comfort

Ervaar het beste van beide werelden, met comfort, flexibiliteit en eenvoudige reiniging van 100% geplatineerde silicone, vervaardigd volgens een onberispelijke kwaliteitsnorm voor perfecte resultaten en uitzonderlijke bestendigheid.

undefined

Tefal: Wereld #1 in Kookgerei*

Alleen Tefal doet zo zijn best om u perfecte kookresultaten te garanderen. Een reden te meer om voor Tefal te kiezen. *Onafhankelijke panel gegevens 2016, verkoop merk in waarde, categorie definitie kookgerei

undefined

Ontdek alle overige producten in het assortiment  (13)

Productspecificaties

Veelgestelde vragen

*in vergelijking met Proflex-vormen