Pain de Gênes (amandelcake) - Recepten Cake Factory | Tefal
Tefal
Recept door Tefal

Pain de Gênes (amandelcake)

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 55min
  • Bereiding
    20min
  • Koken
    35min
  • Afkoelen
    0min

Ingrediënten

2 ovenlading

  • 340 g Amandelpoeder

  • 280 g Suiker

  • 220 g Boter

  • 140 g Bloem

  • 8 Eieren

  • 2 Zout

  • 1 cl Kirsch

  • Amandel

Toebehoren

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
    Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Bereiding

Stap 1 /6

Smelt de boter volgens de in het programma aangegeven tijd.

  • 220g Boter

Stap 2 /6

Breek de eieren en doe de eierdooiers in een kom en de eiwitten in een andere kom.

  • 8 Eieren

Stap 3 /6

Klop de eierdooiers en het zout, en voeg beetje bij beetje de boter toe. Voeg de bloem en het amandelpoeder toe.

  • 340g Amandelpoeder
  • 220g Boter
  • 140g Bloem
  • 2 Zout

Stap 4 /6

Klop de eiwitten goed stijf. Voeg de suiker toe en klop nog 30 seconden. Meng dit in 3 delen bij het eerste mengsel.

  • 280g Suiker

Stap 5 /6

Giet in de ingevette en met bloem bestoven bakvorm, bestrooi met amandelschaafsel en zet in de Cake Factory.

  • 340g Amandelpoeder
  • 220g Boter
  • 140g Bloem
  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Stap 6 /6

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

Vergelijkbare recepten

Tefal
Tefal
50min

Heerlijke kaas verrassing

ratings.NaN

Pain de Gênes (amandelcake) - Recepten Cake Factory | Tefal
Heerlijke kaas verrassing