50 recepten
Leg 1 tortilla in een voorverwarmde koekenpan. Leg er de kaas op. Garneer rijkelijk met krabvlees of andere ingrediënten. Bak zachtjes op matig vuur. Leg er een andere tortilla op en draai het geheel om om de andere zijde te bakken. Dien op met de in ...
Snijd 4 mooie sneetjes foie gras af van elk 2 cm dik. Kruid met peper en bestrooi ze aan beide kanten met wat bloem. Zet opzij in de koelkast. Snijd de vijgen in tweeën. Hak de hazelnoten grof en rooster ze in een droge koekenpan. Roer af en toe om. ...
Laat in een Tefal-steelpan van 18 cm zachtjes de vetstof, siroop en melk op een zacht vuur smelten, zonder aan de kook te brengen. (Vraag een volwassene om je hierbij te helpen). Haal de steelpan van het vuur en laat 3 minuten afkoelen. Zeef de cacao ...
Rasp de limoenschil fijn. Pers de limoen en zet het sap opzij. Meng in een kom 1/2 theelepel geraspte limoenschil, de look, olijfolie, komijn, korianderpoeder en wat peper tot een brij. Verwijder het vel van de tonijnfilets. Spoel ze en dep ze droog ...
Laat de olijfolie heet worden in een Tefal-pan van 20 cm en bak er ongeveer 3 minuten zachtjes de fijngehakte look en de ui in tot ze zacht zijn. Voeg de tomaten, de gedroogde en gemalen pepertjes en de oregano toe. Breek de tomaten met de achterkant ...
Bak de look in wat olijfolie met de gehakte basilicumsteeltjes en een vers rood pepertje (in zijn geheel). Maak een inkeping in het pepertje met een mes om te voorkomen dat het tijdens het bakken ontploft. Voeg de tomaten toe (laat ze voorlopig heel) ...
Meng alle ingrediënten. Schep met een lepel telkens een hoopje in de voorverwarmde pan. Draai ze één keer om en bak tot ze krokant zijn. ...
Doe alle ingrediënten in een Ingenio-steelpan en laat 30 minuten sudderen of tot de ingrediënten mals worden. Roer regelmatig. Verwijder de look. Dien warm of koud op. ...
Doe de eieren, de suiker, het zout, de gesmolten boter en de rum in de kom van de keukenrobot en plaats de deeghaak erin. Meng 45 seconden. Voeg de bloem en de gist toe langs de toevoerhals. Meng 30 seconden. Bak 40 minuten op 180°C. ...
Pel de sjalotten en hak ze fijn. Hak enkele blaadjes koriander fijn. Pel de garnalen. Snijd ze in drieën (behalve de 8 garnalen nodig voor de afwerking). Warm de bouillon op in een pan. Laat de olie in de wok heet worden en bak de garnalen (hele garn ...
Verwarm de olijfolie op zacht vuur in een antiaanbakpan. Voeg de fijngehakte uit toe en laat 5 minuten zachtjes bakken met deksel, of tot de ui glazig wordt en begint te smelten. Voeg de tomaten toe en laat zonder deksel 20 minuten garen. Roer af en ...
Hak de pistachenoten grof. Snijd de kaas in fijne reepjes. Laat de Sint-Jakobsvruchten marineren in wat pistacheolie, kruid ze daarna met zout en peper. Smelt de boter en meng met de olie. Smeer de brickdeegvellen in met dit mengsel. Snijd de brickde ...
De TEFAL garantievoorwaarden kennen
De herstelcentra tonen
Zoek gebruiksaanwijzingen voor uw Tefal-producten.
Krijg een antwoord op uw vragen.