61 recepten

Rode kool met zoetzure saus
Rode kool met zoetzure saus

Doe alle ingrediënten in een Ingenio-steelpan en laat 30 minuten sudderen of tot de ingrediënten mals worden. Roer regelmatig. Verwijder de look. Dien warm of koud op. ...

Bijgerecht €€ Erg makkelijk 5 min 30 min
Sint-jakobsschelpen geflambeerd met cognac
Sint-jakobsschelpen geflambeerd met cognac

Verwarm uw TEFAL braadpan tot de Thermo-Spot rood wordt. Dat betekent dat uw braadpan de juiste temperatuur heeft om de bereiding te starten. Smelt de boter met de sjalotten en voeg de sint-jakobsschelpen toe. Sauteer de sint-jakobsschelpen maar laa ...

€€ Makkelijk 10 min 10 min
Sint-Jakobsvruchten op Provençaalse wijze
Sint-Jakobsvruchten op Provençaalse wijze

Verwarm de olijfolie op zacht vuur in een antiaanbakpan. Voeg de fijngehakte uit toe en laat 5 minuten zachtjes bakken met deksel, of tot de ui glazig wordt en begint te smelten. Voeg de tomaten toe en laat zonder deksel 20 minuten garen. Roer af en ...

Voorgerecht €€€ Moeilijk 20 min 5 min
Schotse pannenkoeken
Schotse pannenkoeken

Zeef de bloem en het zout in een grote kom. Voeg de poedersuiker toe. Maak een kuiltje in het midden en voeg het ei en de helft van de melk toe. Meng tot u een gladde massa krijgt. Voeg al kloppend de rest van de melk toe om een vrij dik deeg te krij ...

Gebak Erg makkelijk 15 min 3 min
Spinaziesalade
Spinaziesalade

Wij gebruiken echt spek in dit recept, maar erg weinig vet van het spek. Bak het spek op matig hoog vuur in een koekenpan tot het krokant is. Giet het vet regelmatig weg. Houd 2 eetlepels vet apart. Dep het gebakken spek droog met keukenpapier en ver ...

Voorgerecht Makkelijk 20 min
Tiramisu met witte chocolademousse
Tiramisu met witte chocolademousse

Witte chocolademousse. Meng de suiker en de eigelen. Voeg het maïszetmeel en de agar toe en meng goed om klonters te vermijden. Voeg beetje bij beetje de melk toe en parfumeer met de vanillezaadjes (snijd het stokje in tweeën en schraap de zaadjes er ...

Dessert €€ Gemiddeld 15 min 10 min
Venusschelpen met room
Venusschelpen met room

Laat de schelpen 2 uur in een grote hoeveelheid water weken. Ververs het water 2 of 3 keer. Spoel de schelpen en laat ze uitlekken. Kook ze op een hoog voor in uw TEFAL steelpan, tot ze opengaan. Doe de schelpen in een vergiet maar houd het kookvoch ...

€€ Makkelijk 10 min 15 min
Fish and Chips
Fish and Chips

Giet alle plantaardige olie in een diepe pan of een friteuse en warm op tot 150°C. Blancheer de aardappelschijfjes 4 minuten in de olie of tot ze mals, maar nog niet goudbruin zijn. Meng de bloem en het bier. Meng de eigelen en voeg ze bij de eiwitte ...

Snack €€ Makkelijk 10 min 10 min
Pikante tofu met groentebrochettes
Pikante tofu met groentebrochettes

Meng alle ingrediënten in een ondiepe schaal om de marinade te maken. Laat de tofu uitlekken en dep hem droog met keukenpapier. Snijd de tofu in blokjes. Voeg de tofu bij de marinade en meng zodat alle blokjes goed onder het mengsel zitten. Laat ong ...

Voorgerecht Makkelijk 5 min 10 min
Engels ontbijt
Engels ontbijt

Verwarm de grill voor. Verwarm een koekenpan tot ze warm genoeg is. Voeg een scheutje olie toe en leg de worstjes in de pan. Bak ze aan alle zijden voor u het spek, de bloedworst, tomaten en champignons toevoegt. Roer en zet de pan onder de grill. La ...

Hoofdgerecht Erg makkelijk 5 min 20 min
Gesouffleerde kaaspannenkoeken
Gesouffleerde kaaspannenkoeken

Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eieren in de kom met een mixer tot een schuimige massa. Voeg de bloem, de melk en het zout toe. Klop tot een gladde massa. Voeg met een spatel voorzichtig de kaas toe. Smelt de boter op een matig hoog vuur in ee ...

Bijgerecht Gemiddeld 5 min 25 min
Zalm met romige muntsaus
Zalm met romige muntsaus

Bak de zalm ongeveer 6 minuten aan elke zijde. Draai hem voorzichtig met een spatel om. Meng alle ingrediënten tot een saus. Breng aan de kook. ...

Hoofdgerecht €€€ Gemiddeld 5 min 12 min