- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Romige aardappelen
Romige aardappelen
- Totale tijd 40min
- 15min
Bereiding - 25min
Koken - 0min
Afkoelen
Compatibele toestellen (13)
OptiGrill Eco Design GC71ELE0 Intelligente Grill - 6 programma's OptiGrill 4-in-1 GC774D10 Intelligente Grill & Barbecue - 9 programma's OptiGrill Elite GC750D12 Intelligente Grill - 12 programma's OptiGrill+ Wafel GC716D12 Intelligente Grill - 6 programma's met 'Wafel Pack' Ontdek het volledige assortiment Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
800 g aardappelen
300 ml room met 35% vetgehalte
1 teentje knoflook, fijngesneden
zout en peper
peper
gemalen nootmuskaat
75 g geraspte kaas
Paprikapoeder
Toebehoren
Snacking & Baking accessoire Bakplaat Snacking & Baking XL
Bereiding
Stap 1 /6
Schil de aardappelen en snijd in blokjes van ongeveer 1,5 cm. Hak de knoflook.
Stap 2 /6
Zet de ovenaccessoire in de OptiGrill en zet het apparaat daarna pas aan. Leg de aardappelen erin.
Stap 3 /6
Voeg alle andere ingrediënten toe, behalve de geraspte kaas, en roer door elkaar.
Stap 4 /6
Dek af met de geraspte kaas en duw licht aan.
Stap 5 /6
Zet de gril aan. Selecteer de handmatige modus, selecteer de oranje instelling en druk op OK. Laat 25 minuten garen.
Stap 6 /6
Bestrooi de aardappelen als ze gaar zijn met een beetje paprikapoeder.