Pannen met antikleeflaag

Of je nu een ei bakt, een steak dichtschroeit of pannenkoeken maakt, een pan met antikleeflaag is bij dit alles onmisbaar! Een Tefal-pan verwarmt je voedsel perfect gelijkmatig, waardoor ze geweldig is voor het dichtschroeien van vlees en vis. Onze pannen met antikleeflaag zonder PFOA zijn veilig en gezond voor het hele gezin.

undefined

Waarom kiezen voor een pan met antikleeflaag?

Duurzame antikleeflaag

Onze pannen hebben een met harde mineralen verstevigde antikleeflaag, wat ze tot 6 keer duurzamer maakt*. (*interne vergelijkende testen van Tefal-coatings)

undefined

Eenvoudig schoon te maken

Dankzij de antikleeflaag maak je onze pannen eenvoudig schoon in de gootsteen. De meeste zijn ook vaatwasserbestendig (behalve de afneembare Ingenio-handgrepen).

undefined

Veilig voor elke bereiding

Al onze coatings zijn veilig - ze bevatten geen PFOA, lood of cadmium* (Lees de juridische informatie op de individuele productpagina)

undefined

Vind de geschikte pan met antikleeflaag

Vergelijkingstool
Unlimited On G25906AZ Braadpan 28 cm

Eco-Respect G2540602 Braadpan 28 cm

Eco-Respect G2540602 Braadpan 28 cm
Day By Day B56402AZ Braadpan 20 cm

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Warmte onder controle!

MET THERMO-SIGNAL® IS DE BEREIDINGSTEMPERATUUR ALTIJD GOED!

De Thermo-Signal® warmte-indicator geeft aan wanneer je pan de perfecte temperatuur heeft om te beginnen bakken. Het resultaat is om van te watertanden: je voedingswaren zijn gelijkmatig gebruind aan de buitenkant en heerlijk mals binnenin.

undefined