OPTIGRILL + GC712812

OPTIGRILL + GC712812 Van rood tot goed doorbakken, altijd het perfecte grillresultaat.

Met de elektrische grill OptiGrill+, onze ultieme innovatie, de slimme technologie zorgt voor heerlijke maaltijden. Met onze "Automatic Sensor Cooking" technologie worden kijktijd en temperatuur automatisch aangepast aan de dikte en het aantal stuks dat geplaatst wordt op de grill, gebaseerd op 6 kookstanden (hamburger, gevogelte, sandwich, worst, rood vlees,vVis) en een stand voor bevroren voedsel. Ondertussen kan je het kookproces dankzij het indicatielampje steeds opvolgen: paars voor voorverwarmen, blauw en daarna groen bij aanvang van het bakken, geel bij rood oranje voor medium en rood voor goed gebakken. Zo kook je steeds naar ieders smaak: doe het deksel open en neem uw vlees wanneer het klaar is en laat de rest verder bakken! De handmatige modus van de grill met 4 verstelbare temperatuurniveaus laat je toe eender wat te bakken en is perfect voor fruit en groenten, waarbij je deze naar eigen smaak kan klaarmaken. Ontdek de OptiGrill Black Edition met een elegant ontwerp dat perfect zal staan in je keuken.

Referentie: GC712812

 
189,99 €1
1Eco-participation included.

Tefal OptiGrill+ electrische grill : Perfect grillen van rood tot goed gebakken

Ontmoet de OptiGrill+ elektrische grill, onze nieuwste innovatie met een handmatige modus voorzien van vier temperatuurinstellingen voor eindeloze kookmogelijkheden. Uitgerust met een automatische kooksensor, past OptiGrill+ grill onmiddellijk de bereidingscyclus automatisch aan (tijd en temperatuur) op de dikte en hoeveelheid van het ingrediënt. Door middel van het indicatielampje en het geluidssignaal kan u vlees bereiden zoals u het wilt: rood, medium of doorbakken 6 kookprogramma's om gerechten perfect te bereiden: Hamburger, Kip, Sandwich, Worst, Rood Vlees en Vis en een diepvriesstand en handmatige modus met vier temperatuurinstellingen. Extra eigenschappen zijn: de bakplaten met antiaanbaklaag van gietaluminium, een 600 cm² grilloppervlak om 2 tot 4 personen te serveren en een groot 7° opvangbak om olie op te vangen.
Belangrijkste zaken
 • 6 automatische programma's en een indicator van het bakniveau voor perfecte grillresultaten van rood tot goed gebakken

  Een handmatige modus met 4 verstelbare temperatuurniveaus om verscheidene soorten voedsel te bakken.

 • 6 kookprogramma's

  Voor verschillende soorten voedsel: hamburger, gevogelte, sandwich, worst, rood vlees, vis.

   

 • Indicator kookniveau

  Volg het bakproces voor perfecte grillresultaten van rood tot goed gebakken: toont de stand van het bakproces en geeft een pieptoon bij elke stadium om je mee te delen wanneer je maaltijd gebakken is zoals jij het wilt!

 • Automatische baksensor

  Automatisch meten van de dikte: past automatisch de temperatuur aan de grootte en dikte van elke type voedsel aan binnen het gekozen programma.

 • Vaatwasmachinebestendig

  Antikleef gegoten aluminium platen en opvangbak voor sappen die vaatwasmachinebestendig zijn.

 • Extra grote opvangbak voor sappen

  Grote opvangbak voor sappen en platen met een hoek van 7° zodat sappen weglopen.

 • Hoge prestatie: platen van gegoten aluminium

  Platen van gegoten aluminium voor een hoge prestatie met PTFE-laag voor een makkelijke reiniging.

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Dishwasher safe parts Plates + juice tray  
Plates + juice tray  
Plates + juice tray  
Automatisch bereidingssysteem    
   
   
Afmetingen van de platen 30 x 20  cm
nvt nvt
Uitneembare platen    
   
   
Afmetingen bereidingsoppervlak 30 x 20  cm
30*20  cm
30 x 20  cm
Bakoppervlak 600  
600cm2  
600 cm2  
Uitneembaar vetopvangbakje    
   
   
Vaatwasmachinebestendig    
   
   
Lichaam Roestvrij staal  
Thermoplastic  
Roestvrij staal  
Handvat Thermoplastic  
Thermoplastic  
nvt
Aan/uit-schakelaar    
   
nvt
Controlelampje    
   
nvt
Regelbare thermostaat    
   
nvt
Controlelampje "klaar voor gebruik"    
   
nvt
Lengte netsnoer 0.8  m
0,8  m
0,8  m
Andere Temperature : from 110°C to 275°C  
nvt nvt
Extra meegeleverde accessoires No  
nvt nvt
Prijs 189,99 € 229,99 € 149,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Nee. Zodra de eerste partij klaar is, opent u de grill volledig en haalt u het voedsel eruit.  Sluit de grill en druk op OK.  U hoeft de grill niet eerst uit te schakelen. Wanneer de lampjes weer knipperen, kiest u de gewenste modus.  De voorverwarmingsfase moet sneller zijn dan de eerste keer, omdat de platen al heet zijn.  Wanneer de Optigrill piept dat de grill klaar is, opent u de grill opnieuw en legt u de tweede partij voedsel op de platen en gaat u verder als gebruikelijk.
Er zijn 4 temperatuurniveaus die door de kleurindicator worden aangeduid:
Groen: 110 °C
Geel: 190 °C
Oranje: 225 °C
Rood: 270 °C
Nee, de kooksensoren werken niet in de handmatige modus.
Wacht voor het reinigen van uw grill ongeveer 45 minuten terwijl het apparaat afkoelt. Om grove voedselresten op de grillplaten of op de zijkant te verwijderen, bevelen we het gebruik van een houten of plastic spatel aan. Gebruik voor het schoonmaken van de grill en zijn onderdelen een doek die in heet water is gedrenkt. Dompel de grill niet onder in water. Gebruik geen abrasieve schoonmaakmiddelen of producten die alcohol of benzine bevatten, aangezien deze het apparaat kunnen beschadigen.
Het toestel is niet volledig geopend toen u het voedsel op de grillplaten hebt gelegd voor het bakken. Oplossingen: Het toestel moet volledig worden geopend voor iedere bakcyclus, zodat het toestel het begin van de bakcyclus kan detecteren. Zo niet, dan begint de bakcyclus niet. Open de grill volledig, sluit deze daarna weer en druk op OK.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Het toestel heeft een probleem gedetecteerd en moet mogelijk worden gerepareerd.
Als u het toestel open laat staan tussen 2 bakcycli, keert het toestel terug naar de beveiligingsmodus en moet u het toestel resetten. Voor de beste bakresultaten moet u het toestel niet langer dan 1 minuut open laten staan tussen de bakcycli. RESET door de stekker 2-3 minuten uit het stopcontact te halen en daarna de volledige bakcyclus opnieuw op te starten.
Als uw voedsel minder dan 4 mm dik is, is het te dun (zoals speklapjes) en wordt het mogelijk niet gedetecteerd. Dit is geen probleem. Druk gewoon op de OK-knop om te bevestigen dat het bakken kan beginnen.
Het toestel moet worden gerepareerd.
Je bent begonnen met bakken voordat de voorverwarming was voltooid.
Om dit te verhelpen: schakel het apparaat uit, verwijder het voedsel, herstart het apparaat, ga terug naar de programmaselectie en wacht tot het apparaat volledig is voorverwarmd voor je het voedsel bereidt.
Als het probleem blijft aanhouden, ondanks het feit dat je bovenstaand advies hebt gevolgd: het apparaat moet mogelijk worden gerepareerd.
• De grillplaten zijn niet goed op de plaathaken bevestigd en de sensoren kunnen het voedsel niet goed detecteren.
Om dit probleem te verhelpen, schakel je het apparaat uit en laat je het afkoelen. Daarna bevestig je de bakplaat op de juiste manier.
• Je bent voedsel beginnen bakken tussen de platen zonder het apparaat te laten voorverwarmen.
Om dit te verhelpen: schakel het apparaat uit, verwijder het voedsel, sluit het apparaat. Zet het apparaat terug aan, selecteer en bevestig een programma en wacht tot het apparaat volledig is voorverwarmd.
• Als het probleem blijft aanhouden, ondanks het feit dat je bovenstaand advies hebt gevolgd: het apparaat moet mogelijk worden gerepareerd.
Dit kan gebeuren wanneer de grillplaten niet voldoende zijn schoongemaakt.
Om alle voedingsresten te verwijderen raden we je aan om de grillplaten op de volgende manier eerst te reinigen voordat je ze in de vaatwasmachine plaatst:
- Laat de platen ongeveer 30 minuten in warm water met afwasmiddel staan;
- Reinig beide kanten van de plaat met een schuurspons of afwasborstel, warm water en afwasmiddel;
- Spoel de platen;
- Doe de platen in de vaatwasmachine.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.