OptiGrill+ XL

OPTIGRILL XL YY3870FB Perfecte grillresultaten, van bleu tot doorbakken

Met OptiGrill+ XL, onze ultieme innovatie, zorgt slimme technologie voor heerlijke bereidingen. Met een 33% groter bakoppervlak is de grill perfect om te koken voor familie en vrienden. Met "Automatische sensorbereiding"-technologie worden tijd en temperatuur automatisch aangepast aan de dikte van het voedsel en het de hoeveelheid voedsel die op de grill wordt geplaatst, op basis van 9 bereidingsprogramma's (Hamburger, Rood vlees, Sandwich, Worst, Vis, Gevogelte, Zeevruchten, Spek, Varkensvlees) en een modus voor diepgevroren voedsel. Tegelijk is een directe bewaking van het bereidingsproces mogelijk met een indicatorlampje: paars voor opwarmen, blauw gevolgd door groen bij het begin van de bereiding, geel als het vlees rood gebakken is, oranje voor à point en rood voor doorbakken. De grill past zich perfect aan ieders smaak aan. Open gewoon het deksel en neem het gare vlees eruit, terwijl de rest verder bakt! De handmatige modus met 4 aanpasbare temperatuurniveaus maakt de meest uiteenlopende bereidingen mogelijk. Deze is ook perfect voor het bereiden van fruit en groenten naar ieders smaak.

Referentie: YY3870FB

 
229,99 €1
1Eco-participation included.

Automatische sensorbereiding en bereidingsniveau-inidcator voor perfecte grillresultaten

Dit is OptiGrill+ XL, onze ultieme innovatie met een handmatige modus met vier temperatuurniveaus, 3 nieuwe bereidingsprogramma's voor eindeloze bereidingsopties en een bakoppervlak van 800 cm2 voor 6 tot 8 porties. De OptiGrill+ is uitgerust met "Automatische sensorbereiding"-technologie, die onmiddellijk detecteert hoeveel voedsel zich op het grilloppervlak bevindt en hoe dik dat voedsel is, en automatisch de temperatuur en kooktijd aanpast voor een perfect resultaat. Het indicatorlampje en piepsysteem maken een directe bewaking mogelijk, voor nauwkeurig koken en vlees perfect bakken naar wens: rood, à point of doorbakken. Met 9 bereidingsprogramma's worden de meest uiteenlopende gerechten perfect bereid: hamburgers, gevogelte, sandwiches, worst, rood vlees, vis, zeevruchten, varkensvlees en spek. Bovendien heeft de grill een modus voor diepgevroren voedsel en een handmatige modus met vier temperatuurinstellingen. Platen van gegoten aluminium met anti-aanbaklaag en een grote opvangbak met een hoek van 7° om kookvocht op te vangen.
Belangrijkste zaken
 • 9 automatische programma's en een bereidingsniveau-indicator, voor perfecte grillresultaten, van rood tot doorbakken

  Een handmatige modus met 4 instelbare temperaturen om allerlei soorten voedsel te bereiden.

 • 9 bereidingsprogramma's

  Voor verschillende soorten voedsel: rood vlees, hamburgers, gevogelte, sandwiches, worst, vis, zeevruchten, spek, varkensvlees.

   

 • Bereidingsniveau-indicator

  Bewaak het bereidingsproces voor perfecte grillresultaten, van rood tot doorbakken: de voortgang van de bereiding wordt aangegeven en bij elke fase klinkt een pieptoon om aan te geven wanneer het voedsel precies goed gebakken is!

 • Automatische sensorbereiding

  Automatische meting van dikte: stelt automatisch de correcte temperatuur in voor de grootte en dikte van het voedsel binnen de betreffende programma's.

 • Vaatwasmachinebestendig

  Platen van gegoten aluminium met anti-aanbaklaag en opvangbakje voor jus zijn vaatwasmachinebestendig.

 • Krachtige prestaties: platen van gegoten aluminium

  Krachtige prestaties met platen van gegoten aluminium met PTFE-coating voor makkelijk schoonmaken.

 • Groot bereidingsoppervlak (800 cm²)

  Voor 6 tot 8 porties: 33% groter bereidingsoppervlak in vergelijking met OptiGrill en OptiGrill+ 
  Afmetingen: 40 x 20 cm

Accessoires
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Wacht voor het reinigen van uw grill ongeveer 45 minuten terwijl het apparaat afkoelt. Om grove voedselresten op de grillplaten of op de zijkant te verwijderen, bevelen we het gebruik van een houten of plastic spatel aan. Gebruik voor het schoonmaken van de grill en zijn onderdelen een doek die in heet water is gedrenkt. Dompel de grill niet onder in water. Gebruik geen abrasieve schoonmaakmiddelen of producten die alcohol of benzine bevatten, aangezien deze het apparaat kunnen beschadigen.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.