Raclette Pierrade Gourmet

Raclette Pierrade Gourmet Creatieve recepten om het hele jaar te delen

Met het Raclette Goumet 2-in1 raclettetoestel geniet u van smakelijke gerechten en gezellige momenten onder vrienden en familie Met acht extra diepe raclettepannetjes is hij erg geschikt om al uw dierbaren rond de tafel te verzamelen. Bovendien staat het meegeleverde receptenboekje vol met overheerlijke ideeën en tips om meer uit deze creatieve cooker te halen!

Referentie: PR620D12

 
109,99 €1
1Eco-participation included.

Raclette Pierrade Gourmet: Creëer, geniet en deel

Zit met uw dierbaren aan tafel en deel heerlijke momenten dankzij deze Raclette Gourmet raclette set. De acht pannetjes zijn dieper dan anders, ideaal om meer kaas in één keer te grillen. Dit racelttetoestel beschikt over een kwaliteitsvolle stenen Pierrade bakplaat voor een gevarieerd koken, en komt samen met een receptenboekje die u in staat stelt het beste uit uw toestel te halen. De Raclette Gourmet is voorzien van vaatwasserbestendige pannetjes en is makkelijk schoon te maken De anti-aanbaklaag bevat geen PFOA, voor totale gemoedsrust. De praktische details, waaronder een aan/uit-knop en een afneembaar snoer voor het makkelijk opbergen, maken het helemaal af.
Accessoires
Eigenschappen
Hoofdfunctie Steengrill  
Type platen Steengrill  
Anti-aanbaklaag Ja  
Afneembaar snoer    
Pilot light (ON/OFF)    
Recepten inbegrepen    
Multifunctie    
Uitneembare fonduepot    
Elektrische voet Thermoplastic  
Uitneembare platen    
Opbergen van accessoires Onder toestel  
Aan/uit-schakelaar    
Kleuren Grijs  
Prijs 109,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Na het gebruik schakelt u het toestel uit en trekt u de stekker uit het stopcontact. Wacht totdat het toestel volledig is afgekoeld voordat u het schoonmaakt. Het centrale deel van het toestel en het hitteschild kunt u met een spons en afwasmiddel schoonmaken. Gebruik geen metalen schuurspons of schuurpoeder. Dompel deze nooit onder in water. Het verwarmingselement dient niet te worden schoongemaakt. Als het element zeer vuil is, wacht u totdat het is afgekoeld en veegt u het schoon met een droge doek.
Afhankelijk van de porositeit is elke steen min of meer waterdicht. Als u de steen in water legt, kan hij daarna barsten of breken bij een volgende opwarming. De steen kan afgeveegd worden met een spons, maar gebruik liever geen afwasmiddel.
Plaats de steen nooit in de vaatwasmachine of dompel deze nooit in water onder.
Het verwarmingselement moet niet worden gereinigd. Als het erg vuil is, laat het dan helemaal afkoelen en wrijf het schoon met een droge doek.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.