Plug & Share

Tefal Plug & Share raclette Raclette zo eenvoudig mogelijk gemaakt, voor grote en kleine gezelschappen en intieme diners
Het Plug & Share raclettetoestel van Tefal is ontworpen voor heerlijke doe-het-zelf maaltijden en beschikt over een formaat dat zich schikt naar elke gelegenheid. Met zijn twee pannetjes is dit toestel perfect geschikt voor intieme diners. Het handige ingebouwde stopcontact stelt u in staat om tot maar liefst 5 raclettetoestellen tegelijk aan te sluiten, voor een totaal van 10 gasten. Dankzij het compacte formaat en het anti-aanbakrooster zijn onweerstaanbare raclette-kaasfeestjes gegarandeerd.


Referentie: RE230812

 
29,99 €1
1Eco-participation included.

TEFAL PLUG & SHARE compact raclettetoestel

Doe-het-zelf raclettefeestejes waren nog nooit zo eenvoudig! Het TEFAL PLUG & SHARE raclettetoestel biedt het beste uit de lekker smeuïge gesmolten kaasjes. De 2 pannetjes zijn ideaal voor intieme diners, terwijl het ingebouwde stopcontact het mogelijk maakt om een ander apparaat direct op tafel aan te sluiten. Dit biedt optimaal gemak voor maaltijden in groot gezelschap, met maximaal 5 raclette-toestellen tegelijk voor een totaal van 10 gasten. Een verscheidenheid aan slimme functies vervolledigen dit perfecte raclette-pakket: een handig en compact ontwerp voor ruimtebesparend gebruik en opberging, een bovenste grillplaat om aardappelen warm te houden en voor het kokkerellen van groenten, vlees, spekjes of zeevruchten. Voorzien van een anti-aanbaklaag en moeiteloos te onderhouden. Met een eenvoudige aan/uit-schakelaar kan elk toestel op zichzelf werken, en kunt u elk willekeurig toestel desgewenst starten en stoppen. Geniet van heerlijke en smeuïge gesmolten kaasgerechten in een mum van tijd. Het enige dat nu nog maar ontbreekt is een grote eetlust!
Belangrijkste zaken
 • Veelzijdig ontwerp

  Doe-het-zelf raclette-maaltijden voor elke gelegenheid. Met zijn twee pannetjes is dit toestel perfect geschikt voor intieme diners. Het handige ingebouwde stopcontact stelt u in staat om tot maar liefst 5 raclettetoestellen tegelijk aan te sluiten, voor een totaal van 10 gasten.

 • Compact formaat

  Raclette was nog nooit zo eenvoudig: compact ruimtebesparend ontwerp dat moeiteloos kan worden opgeborgen.

 • Bovengrill inbegrepen

  Dit toestel met grillplaat en anti-aanbaklaag biedt u eindeloze mogelijkheden: aardappelen warm houden of kokkerellen met spekjes of gegrilde groenten - voor ieder wat wils.

 • default

  Gebruiksgemak dankzij de anti-aanbaklaag

  Niet-klevende laag, perfect voor raclette: het kaas glijdt moeiteloos van de pannetjes, met moeiteloze reiniging van de kaaspannetjes en de grillplaat na elk gebruik.

 • Steuntjes

  Het slimme en handige ontwerp bevat steuntjes voor de pannetjes, zodat u halverwege de maaltijd een pauze inlassen kunt zonder dat u het risico loopt op verbranding of oververhitting.

 • default

  Gebruiksvriendelijk

  Het onder de knie krijgen van uw raclettetoestel is voortaan een fluitje van een cent. Met een eenvoudige aan/uit-schakelaar kan elk toestel onafhankelijk van het andere in gebruik genomen worden, en naar wens aan- en uitgezet worden.

Accessoires
Eigenschappen
Hoofdfunctie Gourmet  
Type platen Grill  
Anti-aanbaklaag Ja  
Afneembaar snoer    
Pilot light (ON/OFF)    
Multifunctie    
Uitneembare fonduepot    
Elektrische voet Thermoplastic  
Uitneembare platen    
Aan/uit-schakelaar    
Kleuren ZWART  
Prijs 29,99 €
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Na het gebruik schakelt u het toestel uit en trekt u de stekker uit het stopcontact. Wacht totdat het toestel volledig is afgekoeld voordat u het schoonmaakt. Het centrale deel van het toestel en het hitteschild kunt u met een spons en afwasmiddel schoonmaken. Gebruik geen metalen schuurspons of schuurpoeder. Dompel deze nooit onder in water. Het verwarmingselement dient niet te worden schoongemaakt. Als het element zeer vuil is, wacht u totdat het is afgekoeld en veegt u het schoon met een droge doek.
Afhankelijk van de porositeit is elke steen min of meer waterdicht. Als u de steen in water legt, kan hij daarna barsten of breken bij een volgende opwarming. De steen kan afgeveegd worden met een spons, maar gebruik liever geen afwasmiddel.
Plaats de steen nooit in de vaatwasmachine of dompel deze nooit in water onder.
Het verwarmingselement moet niet worden gereinigd. Als het erg vuil is, laat het dan helemaal afkoelen en wrijf het schoon met een droge doek.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.