Engels ontbijt

Engels ontbijt

Hoofdgerechten

  • 2

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 chipolata's of andere worstjes
  • 4 sneetjes spek, droog of gelardeerd met vet
  • 4 schijfjes bloedworst
  • 600 ml volle biomelk
  • 2 klontjes ongezouten boter
  • 50 g poedersuiker
  • 1 grote reep sinaasappelschil
  • Aardbeienconfituur, Sevillaanse sinaasappelmarmelade

Voorbereiding

Verwarm de grill voor.

Verwarm een koekenpan tot ze warm genoeg is. Voeg een scheutje olie toe en leg de worstjes in de pan.

Bak ze aan alle zijden voor u het spek, de bloedworst, tomaten en champignons toevoegt. Roer en zet de pan onder de grill. Laat het geheel grillen tot het er krokant en smakelijk uitziet.

Neem de pan met behulp van een ovenwant van het vuur en breek 4 eieren over en rond de gare ingrediënten.

Zet de pan opnieuw onder de grill en laat bakken tot de eieren de gewenste gaarheid hebben. De massa moet één geheel vormen.

Laat het Engelse ontbijt uit de pan op een schotel glijden. Kruid met peper en zout. Dien op met geroosterd brood en boter, bruine saus en ketchup.

Benodigde Tefal-producten