Flensjes met bospaddenstoelen en look

Flensjes met bospaddenstoelen en look

Hoofdgerechten

  • 6

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

Ingrediënten

  • 60 g boter
  • 250 g gemengde bospaddenstoelen
  • 1 fijngehakt teentje look
  • Zout en zwarte peper
  • 1 eetlepel verse fijngehakte peterselie
  • Verse parmezaan

Voorbereiding

Maak 6-8 traditionele flensjes en houd ze warm in de oven op 190°C in een ovenbestendige schaal.

Smelt de boter in een ruime pan. Laat de champignons en de look 5 minuten bakken.

Voeg het zout, de peper en peterselie toe en laat nog een minuut bakken.

Verdeel de vulling over de flensjes. Rol ze op en schik de flensjes in één enkele laag.

Smeer elk flensje in met de gesmolten boter en bestrooi met parmezaan voor het opdienen.

Benodigde Tefal-producten