Huisgemaakte cranberrysaus

Huisgemaakte cranberrysaus

Sauzen

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

Ingrediënten

  • 275 g verse cranberry's
  • 200 g suiker
  • 250 ml porto
  • 250 ml cranberrysap
  • Twee blaadjes gelatine

Voorbereiding

Doe de suiker in een Tefal-steelpan van 18 cm en laat opwarmen tot de suiker volledig gesmolten is. Los de gelatine op in koud water zoals vermeld op de verpakking. Zet het vuur zachter en laat de cranberry's, het cranberrysap en de gelatine sudderen. Roer om. Dek af en laat nog 30 minuten sudderen tot de cranberry's openbarsten, af en toe roeren. Laat afkoelen en dien op met kalkoen, gevogelte of wild.

Benodigde Tefal-producten