Malse en sappige hamburgers

Malse en sappige hamburgers

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 1 pond (ong. 450 g) mager runder- of kalkoengehakt
  • 1 eetlepel gedroogde fijngesnipperde uitjes
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1/4 theelepel vers gemalen zwarte peper

Voorbereiding

Meng alle ingrediënten in een middelgrote kom. Maak 4 hamburgers van 8 tot 10 cm dik.

Verwarm de pan voor.

Leg de hamburgers in de pan.

Draai het vuur matig hoog en laat 8 tot 12 minuten bakken tot de gewenste gaarheid, draai één keer om.

Serveer de hamburgers op toastbrood met garnituur naar keuze.

Benodigde Tefal-producten