Rijstpap

Rijstpap

Nagerechten

  • 2

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

Ingrediënten

  • 1 vanillestokje
  • 75 g dessertrijst
  • 600 ml volle biomelk
  • 2 klontjes ongezouten boter
  • 50 g poedersuiker
  • 1 groot stuk sinaasappelschil
  • Aardbeienconfituur of Sevillaanse sinaasappelmarmelade

Voorbereiding

Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap de zaadjes eruit. Meng de rijst, melk, boter, suiker, geraspte sinaasappelschil, vanillezaadjes en het vanillestokje in een Tefal-pan. Laat op matig vuur opwarmen.

Laat op een zacht vuur koken en roer af en toe, tot de rijst zacht is en alle vocht is geabsorbeerd.

Neem de pan van het vuur en schep een flinke lepel confituur op de rijstpap. Werk af met wat geraspte sinaasappelschil en dien op.

Benodigde Tefal-producten