- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Balsamico-varkensfilet met rozemarijnaardappeltjes
Balsamico-varkensfilet met rozemarijnaardappeltjes
- Totale tijd 3u 45min
- 10minBereiding 
- 35minKoken 
- 3uAfkoelen 
Ingrediënten
2 personen
- 400 g varkensfilet 
- 80 ml balsamicoazijn 
- 40 ml olijfolie 
- 1 el Donkere sojasaus 
- 2 tl bruine suiker 
- 0.5 tl peper 
- 10 g rozemarijnblaadjes 
- 1 teentje teentje knoflook 
- 5 stuk aardappelen 
- olijfolie 
- zeezout 
- 1 takje rozemarijn 
Toebehoren
- Bakplaat 
- Snacking & Baking XL 
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de ingrediënten voor de marinade bij elkaar in een ziplock-zakje, doe de varkensfilet erbij en leg ongeveer 3 uur in de koelkast.
Stap 2 /5
Was ondertussen de aardappelen, snijd ze in partjes en bedek ze met olijfolie, zeezout en fijngehakte rozemarijnblaadjes.
Stap 3 /5
Leg op een bakplaat met bakpapier en bak ongeveer 30-35 minuten in de oven op 180 - 200 °C.
Stap 4 /5
Als het vlees gemarineerd is, schud je de marinade van het vlees, selecteer je het programma Varkensvlees en rooster je het vlees.
Stap 5 /5
Breng het vlees en de aardappelen voor het serveren op smaak met wat versgemalen peper.


