Bladerdeegrolletjes met jacobsschelpen
Tefal
Recept door Tefal

Bladerdeegrolletjes met jacobsschelpen

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 50min
  • Bereiding
    15min
  • Koken
    30min
  • Afkoelen
    5min

Ingrediënten

1 ovenlading

  • 1 Rol bladerdeeg

  • 2 Pesto

  • 70 g Gekonfijte tomaatjes

  • 12 Jacobsschelpen

  • 3 cl Olijfolie

  • ½ citroen, sap en schil

  • Zout en peper

  • Chilipeper

  • 1 el Zwarte viseitjes

Toebehoren

  • 6 muffins bakvorm
    6 muffins bakvorm

Bereiding

Stap 1 /6

Meng de schelpen met de olijfolie, het sap en de schil van de citroen. Bestrooi met zout en peper en zet in de koelkast terwijl je het bladerdeeg voorbereid.

  • 12 Jacobsschelpen
  • 3cl Olijfolie
  • ½ citroen, sap en schil

Stap 2 /6

Smeer een egale laag pesto op het bladerdeeg.

  • 1 Rol bladerdeeg
  • 2 Pesto

Stap 3 /6

Strooi er de kleingesneden gekonfijte tomaatjes overheen.

  • 70g Gekonfijte tomaatjes

Stap 4 /6

Rol het deeg op en snijd in plakjes van 1 cm breed. Leg 1 plakje in elke uitsparing.

Stap 5 /6

Zet in de Cake Factory op stand P2 gedurende 30 minuten.

Stap 6 /6

Haal de plakjes uit de vorm en laat 5 minuten op een rooster afkoelen. Leg op elk bladerdeegtaartje een halve jacobsschelp, bestrooi met chilipeper en met enkele viseitjes.

  • Chilipeper