Bread cake met appel en hazelnoot, glutenvrij
Tefal
Recept door Tefal

Bread cake met appel en hazelnoot, glutenvrij

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u 2min
  • Bereiding
    20min
  • Koken
    37min
  • Afkoelen
    5min

Ingrediënten

1 ovenlading

  • 40 g Maizena

  • 170 g Bloem

  • 1 tl Natriumbicarbonaat

  • 3 Ei

  • 80 g Witte suiker

  • 70 g Hazelnootpoeder

  • 100 g Appel

  • 15 cl Hazelnootmelk

  • 1 Appel

  • 70 g Hazelnoten

  • 1 Zout

Toebehoren

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
    Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Bereiding

Stap 1 /6

Klop de eieren en de suiker in een kom. Voeg de appelmoes, de hazelnootmelk, het hazelnootpoeder en een snufje zout toe. Roer goed door elkaar.

  • 3 Ei
  • 80g Witte suiker
  • 70g Hazelnootpoeder
  • 100g Appel
  • 15cl Hazelnootmelk
  • 1 Zout

Stap 2 /6

Voeg de samen gezeefde bloem, maizena en natriumbicarbonaat toe en roer goed.

  • 40g Maizena
  • 170g Bloem
  • 1tl Natriumbicarbonaat

Stap 3 /6

Giet het beslag in een ingevette vorm en zet in de Cake Factory. Verdeel de hazelnoten over de vorm.

  • 70g Hazelnoten
  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Stap 4 /6

Schil de appel, snij in kwarten. Verwijder de pitjes. Snij elk stuk appel in 4 of 5 plakjes. Druk de plakjes in het beslag.

  • 1 Appel

Stap 5 /6

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.

Stap 6 /6

Haal de cake uit de vorm. serveer lauw.