Broodcake met druiven en banaan
Tefal
Recept door Tefal

Broodcake met druiven en banaan

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u 10min
  • Bereiding
    15min
  • Koken
    50min
  • Afkoelen
    5min

Ingrediënten

1 ovenlading

  • 160 g Bloem

  • 110 g Basterdsuiker

  • 4 cl Neutrale olie

  • 6 cl Hazelnootmelk

  • 6 g Bakpoeder

  • 4 g Natriumbicarbonaat

  • 4 g Bananen

  • 2 cl Citroensap

  • 200 g Gewassen druiven

  • 70 g Rozijnen (of veenbessen)

  • 1 Zout

Toebehoren

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
    Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Bereiding

Stap 1 /4

Doe de suiker, de olie, het citroensap en een snufje zout in een kom en meng met een garde.

  • 110g Basterdsuiker
  • 4cl Neutrale olie
  • 2cl Citroensap
  • 1 Zout

Stap 2 /4

Doe de bananen in een kom en prak ze met een vork. Voeg vervolgens de hazelnootmelk toe en meng met de garde goed door elkaar.

  • 6cl Hazelnootmelk
  • 4g Bananen

Stap 3 /4

Voeg het mengsel van gezeefde droge ingrediënten toe (bloem, bakpoeder en bicarbonaat) en vervolgens de druiven en rozijnen. Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.

  • 160g Bloem
  • 6g Bakpoeder
  • 4g Natriumbicarbonaat
  • 200g Gewassen druiven
  • 70g Rozijnen (of veenbessen)
  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Stap 4 /4

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Laat 5 minuten afkoelen en haal uit de vorm.