Brookies
Tefal
Recept door Tefal

Brookies

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 45min
  • Bereiding
    15min
  • Koken
    30min
  • Afkoelen
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • De cookie:

  • 125 g Bruine suiker

  • 100 g Halfgezouten boter

  • 1 Ei

  • 165 g Bloem

  • 0.25 tl Bakpoeder

  • 80 g Chocoladestukjes

  • De brownie :

  • 60 g Zwarte chocolade

  • 45 g Halfgezouten boter

  • 1 Ei

  • 40 g Griessuiker

  • 60 g Bruine suiker

  • 45 g Bloem

  • 50 g Pecannoten

Bereiding

Stap 1 /9

Maak het koekjesdeeg: meng in een kom de suiker en boter tot een romig mengsel. Voeg het ei toe en roer alles goed door elkaar.

  • 125g Bruine suiker
  • 100g Halfgezouten boter
  • 1 Ei

Stap 2 /9

Voeg de bloem en het bakpoeder toe en meng. Voeg tenslotte de chocoladestukjes toe.

  • 165g Bloem
  • 0.25tl Bakpoeder
  • 80g Chocoladestukjes

Stap 3 /9

Doe folie rond het koekjesdeeg en zet het in de koelkast terwijl u het browniebeslag maakt.

Stap 4 /9

Verwarm de oven vooraf op 180 °C.

Stap 5 /9

Maak het browniebeslag: smelt de chocolade en de boter. Strijk het mengsel glad.

  • 60g Zwarte chocolade
  • 45g Halfgezouten boter

Stap 6 /9

Voeg het ei toe en dan de suikers. Roer de bloem erdoor en dan de pecannoten.

  • 1 Ei
  • 40g Griessuiker
  • 60g Bruine suiker
  • 45g Bloem
  • 50g Pecannoten

Stap 7 /9

Verdeel het deeg over de twee stoofpotjes.

Stap 8 /9

Neem het koekjesdeeg. Vorm van het deeg 2 schijven met de diameter van de stoofpotjes en een dikte van 0,5 cm. Leg bovenop het browniedeeg en druk lichtjes aan. Plaats in de oven en bak gedurende 25 minuten.

Stap 9 /9

Om warm te eten of na volledige afkoeling, draai uit en geniet wanneer je maar wilt!