- Home
- Recette
Canelés
- Totale tijd 1u 20min
- 15min
Bereiding - 55min
Koken - 10min
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
2 Ei
2 Eierdooier
60 g Boter
300 g Suiker
150 g Bloem
60 g Rum
600 g Halfvolle melk
2 Vanillestokje
Toebehoren
Tefal-bakvorm voor 10 canelés
Bereiding
Stap 1 /8
Breng de melk en de boter aan de kook met het vanillestokje dat eerst is opengesneden en uitgeschraapt.
60g Boter 600g Halfvolle melk 2 Vanillestokje
Stap 2 /8
Meng in een kom de bloem, suiker, het ei en de eierdooiers.
2 Ei 2 Eierdooier 300g Suiker 150g Bloem
Stap 3 /8
Voeg de kokende melk toe. Roer goed door elkaar totdat je een vloeibaar en glad beslag hebt.
Stap 4 /8
Zet gedurende 1 uur koud weg en voeg vervolgens de rum toe.
60g Rum
Stap 5 /8
Verdeel het deeg gelijkmatig over de vormen en zet in de Cake Factory.
Stap 6 /8
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 7 /8
Start het programma opnieuw volgens de aangegeven tijd.
Stap 8 /8
Laat 10 minuten afkoelen en haal uit de vorm.