Chili sin carne express
Tefal
Recept door Tefal

Chili sin carne express

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 42min
  • Bereiding
    20min
  • Koken
    22min
  • Afkoelen
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 8 Tomaten

  • 1 Rode paprika

  • 2 Rode uien

  • 1 el Olijfolie

  • 2 tl Komijnpoeder

  • 1 tl Chilipoeder

  • 1 tl Komijnzaad

  • 400 g Kidneybonen

  • 100 g Spinaziescheuten

  • Zout, peper

  • Verse peterselie

  • 20 g Cheddarkaas

Bereiding

Stap 1 /7

Snijd de tomaten in vieren. Hak de paprika en de rode uien fijn.

  • 8 Tomaten
  • 1 Rode paprika
  • 2 Rode uien

Stap 2 /7

Verhit de olie in de stoofpot en bak de uien 5 minuten op een matig vuur.

  • 2 Rode uien
  • 1el Olijfolie

Stap 3 /7

Voeg de kruiden toe en meng.

  • 2tl Komijnpoeder
  • 1tl Chilipoeder
  • 1tl Komijnzaad

Stap 4 /7

Voeg de tomaten en de peper toe en laat afgedekt 10 minuten koken.

  • 8 Tomaten
  • 1 Rode paprika

Stap 5 /7

Voeg de kidneybonen toe en laat ze onafgedekt 5 minuten koken.

Stap 6 /7

Voeg de spinazie toe en laat nog 2 minuten koken.

  • 100g Spinaziescheuten

Stap 7 /7

Breng op smaak en serveer de chili met rijst en bestrooid met peterselie en geraspte cheddar.

  • Zout, peper
  • Verse peterselie
  • 20g Cheddarkaas