Chocolademadeleines
Tefal
Recept door Tefal

Chocolademadeleines

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 27min
  • Bereiding
    10min
  • Koken
    17min
  • Afkoelen
    0min

Ingrediënten

1 ovenlading

  • 35 g Boter

  • 2.5 cl Melk

  • Ei

  • 25 g Poedersuiker

  • 10 g Honing

  • Citroensap

  • 45 g Bloem

  • 2 Bakpoeder

  • 10 g Cacao

  • 15 g Chocolade

  • 1 Zout

Toebehoren

  • Tefal-bakvorm voor 8 madeleines
    Tefal-bakvorm voor 8 madeleines

Bereiding

Stap 1 /6

Doe de boter in een kom, zet de kom in de Cake Factory en start het programma volgens de aangegeven tijd. Roer vervolgens de melk er doorheen.

  • 35g Boter
  • 2.5cl Melk

Stap 2 /6

Klop in een kom het ei, de suiker, de honing, het citroensap en een snufje zout.

  • Ei
  • 25g Poedersuiker
  • 10g Honing
  • tl Citroensap

Stap 3 /6

Voeg de gesmolten boter en de melk toe.

Stap 4 /6

Voeg als laatste de bloem, het cacaopoeder en de bakpoeder toe. Klop op hoge snelheid en voeg vervolgens de stukjes chocolade toe en roer goed door.

  • 45g Bloem
  • 2 Bakpoeder
  • 10g Cacao
  • 15g Chocolade
  • 1 Zout

Stap 5 /6

Giet het beslag in de vormen. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.

  • Tefal-bakvorm voor 8 madeleines

Stap 6 /6

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Haal uit de vorm en eet warm.