Crumble met tropisch fruit
Tefal
Recept door Tefal

Crumble met tropisch fruit

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 58min
  • Bereiding
    25min
  • Koken
    33min
  • Afkoelen
    0min

Ingrediënten

2 ovenlading

  • 4 Appel

  • 800 g Tropisch fruit

  • 30 g Boter

  • 40 g Suiker

  • Crumble:

  • 240 g Bloem

  • 230 g Boter

  • 160 g Bruine suiker

  • 200 g Kokos

Toebehoren

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
    Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Bereiding

Stap 1 /5

Doe de boter in de vorm en zet in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

  • 30g Boter
  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Stap 2 /5

Verdeel de gesmolten boter over de bodem van de vorm door de vorm rond te draaien en bestrooi vervolgens met suiker.

  • 40g Suiker
  • 230g Boter

Stap 3 /5

Schil de appels, snijd ze in kwarten, haal het klokhuis eruit, snijd ze in grote stukken en verdeel deze over de vorm. Schil en snijd het tropisch fruit in grote stukken en verdeel ze over de appels.

  • 4 Appel
  • 800g Tropisch fruit

Stap 4 /5

Doe alle ingrediënten voor de crumble in een kom en kneed met de hand tot een grof korrelig deeg. Verdeel het deeg over het fruit en maak er rotsjes van. Plaats de vorm in de Cake Factory.

  • 240g Bloem
  • 230g Boter
  • 160g Bruine suiker
  • 200g Kokos
  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Stap 5 /5

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Haal de vorm eruit en serveer warm. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.